Şimdi Ara

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
13
Favori
37.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logolar sorunsuzsa bende konu başlığına ekliyorum o zaman. Teşekkürler custundag

Yinede konuya çalışma durumlarını cihaz,sürüm,operatör olarak eklerseniz sevinirim. Bazıları tam kesin değil herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Logolar sorunsuzsa bende konu başlığına ekliyorum o zaman. Teşekkürler custundag

Yinede konuya çalışma durumlarını cihaz,sürüm,operatör olarak eklerseniz sevinirim. Bazıları tam kesin değil herhalde.

Avea iPhone 4 iOS 5.1kapatip açmadan oldu gönül rahatlığıyla ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since 1907 -- 12 Mart 2012; 0:06:10 >
  • ben 5.0.1'deyken vodafone kullaniyordum. bildirim ekrani haric calisiyordu. simdi 5.1 surumde olani yine ayni sekilde attim telefona. degisen birsey olmadi. yine bildirim ekraninda gozukmuyor. acaba eski dosyayi silmek gerekiyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende az önce yükledim teşekkürler. 4S 5.1
     iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

ben 5.0.1'deyken vodafone kullaniyordum. bildirim ekrani haric calisiyordu. simdi 5.1 surumde olani yine ayni sekilde attim telefona. degisen birsey olmadi. yine bildirim ekraninda gozukmuyor. acaba eski dosyayi silmek gerekiyor muydu?

açıkcası bende bildirim ekranında falan gözüküyor.ilk defa yaptım ama.daha önce birşey yüklü değildi.5.1 vodafone için arkadaşın verdiği linkteki logo sorunsuz şekilde çalışıyor.

edit:bu arada cihaz iphone 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pythON -- 12 Mart 2012; 2:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absorb

quote:

Orijinalden alıntı: switel

ben 5.0.1'deyken vodafone kullaniyordum. bildirim ekrani haric calisiyordu. simdi 5.1 surumde olani yine ayni sekilde attim telefona. degisen birsey olmadi. yine bildirim ekraninda gozukmuyor. acaba eski dosyayi silmek gerekiyor muydu?

açıkcası bende bildirim ekranında falan gözüküyor.ilk defa yaptım ama.daha önce birşey yüklü değildi.5.1 vodafone için arkadaşın verdiği linkteki logo sorunsuz şekilde çalışıyor.

edit:bu arada cihaz iphone 4

hangi linkteki logo? ben ilk mesaja ekleneni indirdim.
  • Cihaz iPhone 4 32gb ios 5.1 a evvel yaptım oldu Turkcell

• Vodofone için iphone 4S 5.0.1 ilk denememde oldu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionpaw -- 12 Mart 2012; 11:38:54 >
  • 3GS 5.1 jailbreaksiz deneyen oldu mu ?
  • iPhone 4s - iOS 5.1 - AVEA : Çalışıyor
  • ios 5.1 4s avea sorunsuz çalişiyor :)
  • benimde oldu ellerine sağlık cihazım iphone 4 5.0.1 simlock-custom fw ultrasn0w
  • bende yaptım vodafone için güsel oldu

tsk ederim

iphone 4 5.1
  • 4S 5.1 için AVEA yaptım ve oldu.Teşekkür ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absorb

5.1 için vodafone yapabilen var mı??

ben yaptım sorunsuz aç kapa bile yapmadım
  • Cok basarılı yapan arkadasların ellerine sağlık

iPhone 4 32 GB Turkcell v.5.1 sorunsuz ilk denemede oldu.
  • Paylaşımınız için teşekkür ederim, Iphone 4 5.1 sürümünde çok kolay şekilde halloldu.
  • Turkcell 5.0 yaptım.
    Sorun yok.
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 Windows bilgisayarında denedim ancak komutu yazınca hata veriyor böyle bir şey yok diye iTunes in sürümümün kaç olması gerekiyor çok denedim ama itunes te öyle bir kısım açılmadı bende ?
  • iPhone 4S, iOs 5.0.1 (5.1 dosyasını seçerek yaptım ve çalıştı. <TURKCELL<
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.