Şimdi Ara

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
13
Favori
37.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 4s ios 5.1 de sorunsuzca çalıştı (Turkcell)
  • iPhone 4s ios 5.1 Vodafone sorunsuz çalıştı

fakat bildirim ekranında simge çıkmıyor. bu bildirim ekranında (ekranı üstten alta doğru sürükleyince çıkan yer) nasıl çıkartabiliriz ? jbsiz telefon 4s 5.1

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 22 Mart 2012; 13:11:37 >
  • Hocam paylaşımın için teşekkürler iPhone 4S iOS 5.1 Turkcell çalışıyor işte resimler ;

Kaynak belirterek yazıyı blogumda yayımlamak istiyorum. Bir sorun var mı acaba?

• iPhone 4s ios 5.1 Vodafone sorunsuz çalıştı

fakat bildirim ekranında simge çıkmıyor. bu bildirim ekranında (ekranı üstten alta doğru sürükleyince çıkan yer) nasıl çıkartabiliriz ? jbsiz telefon 4s 5.1
  • Dün bu operatör logosunu yükledikten sonra şöyle ilginç bi sorunla karşılaştım, bununla ilgisi olabilir mi??

Bekleme süresi ile kullanma süresi aynı ki bu mümkün değil.. telefonu bilgisayardan USB' şarja taktığımda bile süre sıfırlanmadı.. sorun nedir sizce?
  • Bu arada Ayarları Sıfırlamak işe yaramadı.. Operatör logosu değişmedi yani..
  • İphone 4S Vodafone 5.1 64 bit denendi ve oldu. Teşekkürler kardeşim.
  • Vodafone İphone 4S te çalışıyor fakat bildirim ekranında ki icon büyük harf yazı olarak görünüyor resimdeki gibi değil ...
  • İphone 4 İos 5.1 Turkcell oldu...Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: riza_azir

Vodafone İphone 4S te çalışıyor fakat bildirim ekranında ki icon büyük harf yazı olarak görünüyor resimdeki gibi değil ...

aynı sorun bende de var bildirim ekranında logo çıkmıyor.

yazdım ama ilgilenen olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Vodafone İphone 4S te çalışıyor fakat bildirim ekranında ki icon büyük harf yazı olarak görünüyor resimdeki gibi değil ...

o galiba vodafone ile alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti123456

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

o galiba vodafone ile alakalı

düzeltilme şansı varsa güzel olur yoksa da fazla sorun değil yapan kardeşin ellerine emeğine sağlık

• İphone 4 5.1 turkcell sorunsuz çalışıyor...
  • Avea - iPhone 4S - 5.1 - Başarılı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 23 Mart 2012; 21:55:42 >
  • iPhone 4 iOS 5.1 Vodafone başarılı.(Fakat bildirim ekranında ''VODAFO...'' şeklinde çıkıyor umarım en kısa zamanda düzeltilir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 26 Mart 2012; 11:14:36 >
  • Logolarin yerine istedigimiz resim koyabilirmiyiz? Mesela ben starcraft2 nin logosunu koymak istiyorum..
  • Vodafone 5.1 in bildirim ekranındaki problemi çözebilecek arkadaş var mı ?
  • vodafone
    ios 5.1
    4s yaptım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harvest07 -- 27 Mart 2012; 13:46:10 >
  • iphone 4s, ios 5.1'de avea denedim oldu.
  • Vodafone 4S de sorunsuz. 5.1
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.