Şimdi Ara

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
13
Favori
37.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quarizma06

Ya yemişim operator logosunu hepsine kılım zaten söğüşçüler el mahkum kullanıyoruz Ama faydalı konu takım logosu yapabilen arkadaş varsa güzel olur o bak

Helal olsun dusuncelerimi dile getirmişsin. Zaten bir suru paramizi kaptiriyoruz bunlara, bi de cancanli logosunu mu koyacam oraya. Yapanlara da saygim sonsuz tabii.
  • 4s icin olursa mutis
  • Bu uygulama cihazı restore ettikten sonra gidecekmi
  • ipad 2 deneyen oldu mu arkadaşlar? vodafone, ios 5
  • iphone 4s için sorunsuz oldu
  • 4S için yaptım sorunsuz oldu. Çok teşekkürler

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi)
  • Takip
  • IOS5 için Vodafone'u yaptım ve oldu ama şimdi kırmızı vodafone yazısı beni rahatsız etmeye başladı.
    logoyu eski haline nasıl çevirebilirim ?
    http://www.trejan.com/projects/ipod/phobos.html adresinden neyi indiricem ? anlamadım...

yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Bende dün turkcell'i yapmıştım. İlk orjinal haline nasıl getirebilirim elinde orjinal yazı olan var mı?
  • ios 5.1 AVEA da olmuyor..
  • 5.1 için aveayı yapmamız gerekicek ama nasıl
  • 5.1 güncellemesinden sonra 4S için çalışmadı
  • 5.1 güncellemesinden sonra 4S' te başarılı olmadı :(
  • 5.1 için turkcell logosu konuya eklenmiştir. Avea için dosya yayınlanmadı. Şimdilik yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

Bende dün turkcell'i yapmıştım. İlk orjinal haline nasıl getirebilirim elinde orjinal yazı olan var mı?

İlk mesajdaki 3. kısımda geri dönüş olmadığı belirttim. Tek çözüm restore herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

Bende dün turkcell'i yapmıştım. İlk orjinal haline nasıl getirebilirim elinde orjinal yazı olan var mı?

İlk mesajdaki 3. kısımda geri dönüş olmadığı belirttim. Tek çözüm restore herhalde.

Mesajınızı gördüm, bende orjinal yazı olan var ise onu istemiştim.

ios 5.1 daha yükleyemedim devamlı hata alıyorum cihaz üzerinden yapmaya çalışıyorum. Belki yapınca kendiliğinden gider diye tahmin ediyorum. Sonucu paylaşırım.

• Avea 5.1için takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknfb1907

5.1 güncellemesinden sonra 4S' te başarılı olmadı :(

5.1, Turkcell, 4S son güncellemeden sonra kapatıp açmaya gerek duymadan oldu.
    Elinize sağlık..
  • 5.1 JBsiz oldu sagolasın.Turkcell
    lakın logo buyuk geldı az ufaltma sansımız var mıdır ?
    yanı ben ufaltırım bır sekılde ama sonra nasıl .ipcc yapacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 9 Mart 2012; 19:15:58 >
  • 4S + iOS5.1 + Turkcell = Sorunsuz

JBsiz Makine

PS:Kendi logomu kullandım :]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi php-master -- 9 Mart 2012; 20:48:49 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.