Şimdi Ara

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
13
Favori
37.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea, ios 5.1 iphone 4 sonuc başarılı... teşekkürler kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le_Penseur -- 6 Nisan 2012; 23:51:16 >
  • çok tşkler 4s 5.1 vodafone çalıştı
  • mac os x lion işletim sisteminde iphone 4 s ler icin nasl yapılır bilen gören duyan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_maister

mac os x lion işletim sisteminde iphone 4 s ler icin nasl yapılır bilen gören duyan varmıdır?

1. iTunes'den çkın.
    2. Application>Utilites kısmından terminal programını çalıştırın.
    3. Aşağıdaki kodu yapıştırıp enterlayın.

defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE

4. Terminalden çıkın.
    5. iTunes'i açın.
    6. Option tuşu ile birlikte "Check for Update." tuşuna basın.
    7. ipcc'yi seçip yükleyin.

Bende mac olmadığı için test edemedim. Olursa buraya yazarsınız. İlk mesaja eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 18 Nisan 2012; 7:45:00 >
  • Bende birkac soru sormak istiyorum. Daha once soruldu ise ozur dilerim simdiden. Ilk olarak birden fazla logoyu ayni anda telefona ekleyebilirmiyiz? Yani hem trcll hem vodafone logosunu? Hangi hat takili ise onun logosunu gosterir mi? Ikinci olarak Mac Os X Lion da bunu nasil yapabilecegimiz hakkinda bilgisi olan var mi?

Edit: 2. sorunun cevabi son mesajda verilmis. Tesekkurler

Edit 2: Bu logolari MacOs ta nasil degistirebiliriz? Windows ta winrar ile acip demissiniz ama MacOs ta bu ise yaramiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eScapeeXc -- 18 Nisan 2012; 11:09:22 >
  • turkcell için bu logoyu da ekleyebilir mi konu sahibi???

[simage]
     iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi)
    [/simage]
  • iphone 4s ios 5.1 de denedim çalışıyor gerçekten başarılı bir çalışma tşk ederiz
  • iPhone 4S 5.01 Turkcell başarılı. Hoş oldu gerçekten, teşekkürler. :)
  • Hocam ayrı bir güzellik geldi teşekkürler
  • Takip
  • oldu vallahi SÜPER!!!! iphone 4 ios 5.1 turkcell
  • Aylik 10.000 varsa sorun yokda
  • Mac te Trcll icin yaptim. Turkiye'ye inince, aksama sonucu bildiririm. Su anda Trcll cekmedigi icin, olup olmadigini bilmiyorum.
  • iPhone 4 5.1 MacBook Turkcell Sorunsuz calisti
  • teşekkürler

iPhone 4 5.1 Avea sorunsuz.
  • Arkadaşlar Turkcell operatör logosunu değiştirmeyen bir arkadaş arıyorum. iFunBox ile var/mobile/Librar/Carrier Bundles kısmındaki Turkcell ile ilgili dosyayı kopyalayıp bir yere upload edebilirse çok sevinirim. İlk başlarda güzel gibi gelse de hoşuma gitmemeye başladı bu yeni logo, alışamadım bir türlü. SBSettings (MakeitMine) ile değiştirdim fakat içime sinmedi o da tam olarak. Yardımcı olabilecek arkadaşa şimdiden teşekkr ediyorum.

Edit: Önceki sayfalarda bir arkadaş vermiş.

http://www.trejan.com/projects/ipod/phobos.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 29 Nisan 2012; 3:52:10 >
  • ipad için oluyormu?
  • yeni güncelleme ile Vodafone TR sorunsuz çalışmakta iPhone 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

yeni güncelleme ile Vodafone TR sorunsuz çalışmakta iPhone 4

Sorunsuz derken ? Bildirim ekranında yazı çıkması sorunu aşıldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

iPhone 4s ios 5.1 Vodafone sorunsuz çalıştı

fakat bildirim ekranında simge çıkmıyor. bu bildirim ekranında (ekranı üstten alta doğru sürükleyince çıkan yer) nasıl çıkartabiliriz ? jbsiz telefon 4s 5.1

quote:

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi)

Yeni güncelleme ile sorunsuz çalıştı deyince tekrardan attım dosyayı fakat bildirim ekranı yine sorunlu.. 2-3 günde bir konuya girip bakıyorum ama hala çözüme ulaşan kimse yok anlayan birisi şu işe el atsın ne olur ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.