Şimdi Ara

iOs 5.0.1 iPhone 4S ve iPad 2 JB Çıktı! Windows YENİ versiyon yayınlandı. (Tek tuşla JB) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.602
Cevap
10
Favori
89.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AÖK

Önce tethered mı çıkar acaba?

Buldukları açığa bağlı değişir bu, A4 işlemcideki gibi bir açık bulunursa büyük ihtimal önce tethered çıkacaktır
  • Sabırla bekliyoruz .
  • beklemeye devam
  • Benide yazın bekleyenlerin arasina. Takipteyim ipad 2 icin.
  • Çıkarma lan jailbreak çıkarırsan adam değilsin (Bir de böyle deneyeyim belki işe yarar )
  • 7/24 pod 2g blogunda takıpdeyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağdaş84

Çıkarma lan jailbreak çıkarırsan adam değilsin (Bir de böyle deneyeyim belki işe yarar )

+1905
  • iPad 2 3G için bekliyorum ben de. Henüz dün aldım 4.3.5 ile geldi. JB'siz hiç tadı yok bu cihazların.
  • çık artık çıkacaksan. sabır küpüne döndüm.
  • acaba hangi sürüme JB gelir merak ettim, 5.1'in çıkmasını bekliyorlar bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: callioped20

acaba hangi sürüme JB gelir merak ettim, 5.1'in çıkmasını bekliyorlar bence...

en son twitter de 5.0.1 den sonra yeni çıkacak sürümlere geçmeyin demişlerdi ama olası bir jailbreak işinde inş restore fln istemezler shsh istesek te alamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 29 Aralık 2011; 12:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

quote:

Orijinalden alıntı: callioped20

acaba hangi sürüme JB gelir merak ettim, 5.1'in çıkmasını bekliyorlar bence...

en son twitter de 5.0.1 den sonra yeni çıkacak sürümlere geçmeyin demişlerdi ama olası bir jailbreak işinde inş restore fln istemezler shsh istesek te alamıyoruz

5.1 betalardan dönülüyor SSHS kaydı olmadan, ama finalden dönülmez maalesef, umarım 5.1'e çıkarırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyEfendi7 -- 29 Aralık 2011; 13:25:35 >
  • Arkadaşlar benim ipad 2 im 4.3.2 versiyonunda, sizce itunesa bağlayıp son versiyonu yükliyimmi? Yoksa bu sürümde kalmaya devam mı ediyim? Sizce hangisi daha mantıklı gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyaqTurQ`

Arkadaşlar benim ipad 2 im 4.3.2 versiyonunda, sizce itunesa bağlayıp son versiyonu yükliyimmi? Yoksa bu sürümde kalmaya devam mı ediyim? Sizce hangisi daha mantıklı gözüküyor?

burdaki pdf denedınız mı 4.3.2 için olanını

http://www.jailbreakme.com/saffron/_/
  • Sabırsızlıkla bekliyorum. JB İphone çok alışmışım pişman oldum İphone 4'ü satıpta İphone 4S aldığıma :(
  • bir yontemle bu iphone 4s ler 4.3.3 dusurulebılse jailbreakme.com dan hemen jb edılebılır sanırım..
  • İPhone 4S var, iPad 2 de aldık ama jb yok :(
  • Yeni yıla kadar çıkaydı iyiydi. Nası girersen öyle gidermiş olayı olursa bir de kafayı yerim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: ManyaqTurQ`

Arkadaşlar benim ipad 2 im 4.3.2 versiyonunda, sizce itunesa bağlayıp son versiyonu yükliyimmi? Yoksa bu sürümde kalmaya devam mı ediyim? Sizce hangisi daha mantıklı gözüküyor?

burdaki pdf denedınız mı 4.3.2 için olanını

http://www.jailbreakme.com/saffron/_/

ise yaramiyor..sadece 4.3.3 ipad 2 ise olur

• ben 4.3.0 versiyonlu ipad2 me yapmıştım.. halende 4.3.0 olarak JB li kullanıyorum... sonrada değiştiriler sanırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.