Şimdi Ara

iOs 5.0.1 iPhone 4S ve iPad 2 JB Çıktı! Windows YENİ versiyon yayınlandı. (Tek tuşla JB) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.602
Cevap
10
Favori
90.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kaybettim umudumu... shsh kaydı olmadan 4.3.3 e dönebilirmiyim bilmiyorum ama dönersek su an bile JB Yapabılırım JB siz İPAD 2 olmaz yemin ederim olmuyorda yani
  • Beyler beklemenin alemi yok bu kadar. Tweak ler harici her şey için iResign. 10 $. ;)
  • JB yi en çok hangi uygulamalar için bekliyorsunuz ? BEn appstore dan istedigim uygulamaları aldım 5 tane oyun 1 tane office programı ve bazı programlar sadece 50 TL tuttu
  • ben tweak ler için istiyorum..iresign var bende de fakat her uygulama yemiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaris

Ben kaybettim umudumu... shsh kaydı olmadan 4.3.3 e dönebilirmiyim bilmiyorum ama dönersek su an bile JB Yapabılırım JB siz İPAD 2 olmaz yemin ederim olmuyorda yani

Shsh kaydınız olmadan 4.3.3'e dönemezsınız...
  • 4s cihazım var 5.0.1 versiyon yüklü cihazımda ama sonradan 4s için 5.0.1 tekrar çıktı ek dosyalar konarak. ben o sıra bu versiyon güncellemesini reddettim ama şimdi o cihazımdan ve telefondan yeni versiyona baktığımda yazılımınız güncel yazıyo.ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hristos

4s cihazım var 5.0.1 versiyon yüklü cihazımda ama sonradan 4s için 5.0.1 tekrar çıktı ek dosyalar konarak. ben o sıra bu versiyon güncellemesini reddettim ama şimdi o cihazımdan ve telefondan yeni versiyona baktığımda yazılımınız güncel yazıyo.ne yapabilirim ?

dosyayı internetten bulun shift+restore yöntemi ile yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

JB yi en çok hangi uygulamalar için bekliyorsunuz ? BEn appstore dan istedigim uygulamaları aldım 5 tane oyun 1 tane office programı ve bazı programlar sadece 50 TL tuttu

İyiymiş yaaa, tercih tabi.....

iphone çıktaktan 3-4 ay sonra ilk iphone u aldığımdan beri şuana kadar herhalde 3-4 sene mi oldu ne oldu, o zamandan bu zamana herhangi bir uygulama oyun ya da vs için herhangi bir para ödemedim, JB ile mutluyum yarınlara umutla bakıyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: hristos

4s cihazım var 5.0.1 versiyon yüklü cihazımda ama sonradan 4s için 5.0.1 tekrar çıktı ek dosyalar konarak. ben o sıra bu versiyon güncellemesini reddettim ama şimdi o cihazımdan ve telefondan yeni versiyona baktığımda yazılımınız güncel yazıyo.ne yapabilirim ?

dosyayı internetten bulun shift+restore yöntemi ile yükleyin.

teşekkürler :)
  • Steps To Downgrade iPad 2 / iPhone 4 On iOS 5.0.1 To iOS 4.3.3

Başlat - Denetim Masası - Sistem - Gelişmiş Sistem ayarları

Gelişmiş (sekmesi) altında "Ortam Değişkenleri"

"Kullanıcı Değişkenleri" buranın altında da "Yeni"

Sonra bu değerleri ekleyelim :

Değişken Adı = _JAVA_OPTIONS
    Değişken Değeri = -Xmx1g

Üsttekini kullanıcı değişkenini eklemeden TinyCFW malesef açılmıyor
    Evet başlayalım...

Adım 1: Bunları ****:

iOS 4.3.3 for iPad 2 or iPhone 4
    TinyUmbrella
    TinyCFW
    iTunes.

Adım 2: Şimdi TinyCFW i (not: java yüklü ve en az 2,5 GB RAM olması gerekmektedir.) başlatın. Açılınca,
    üst düğmesine basın ve iOS 4.3.3 IPSW seçin.

Adım 3: Şimdi ikinci düğmeyi tıklayın TinyCFW programı firmware ve baseband sürümü gösterecek .

Adım 4: ‘Save Target IPSW’ a basın 1-2 dakka sonra TinyCFW bir dosya oluşturacak:

<sizin orjinal ipsw dosya adınız>.bbupdate.ipsw

STEP 5: Artık Tinyumbrella açıp and Advanced kısmındaki tiklerin hepsini kaldırıp sadece set Hosts to Cydia On Exit
    ı tikleyin ve TSS server ı açın.

STEP 6: iPad 2 nizi pc ye bağlayın ve DFU moda alın.

STEP 7: En Sonunda iTunes u açın ve iPad 2 yi yarattığınız custom firmware ile restore ediniz.

Restore den sonra ipad 2 niz 4.3.3 olcak ve jailbreakme.com dan jailbreak yapabilirsiniz jailbreakin tadını çıkartın

ARKADASLAR BU İŞLEM SHSH kaydı olmadan olurmu yapan varmı bu işlemi valla bu 5.0.1 JB cıkacağı yok ama 4.3.3 e dondurmenın yollarını arıyorum bu işlemi yapıcaktım biraz cekındım acıkcası...bu işlemi yaparsam dönebilirmiyim 4.3.3'e ? bilir bi kişi acıklarsa sevinirim

• Diablo 3 den sonra bu ios 5.0.1 JB de ömrümü yedi Ulaa bir şeyde beklemeden cıksa be arkadaş...
  • quote:

Steps To Downgrade iPad 2 / iPhone 4 On iOS 5.0.1 To iOS 4.3.3

Değişken Değeri = -Xmx1g

Evet başlayalım...

TinyUmbrella
    TinyCFW
    iTunes.

Adım 2: Şimdi TinyCFW i (not: java yüklü ve en az 2,5 GB RAM olması gerekmektedir.) başlatın. Açılınca,

Adım 3: Şimdi ikinci düğmeyi tıklayın TinyCFW programı firmware ve baseband sürümü gösterecek .

Adım 4: ‘Save Target IPSW’ a basın 1-2 dakka sonra TinyCFW bir dosya oluşturacak:

STEP 5: Artık Tinyumbrella açıp and Advanced kısmındaki tiklerin hepsini kaldırıp sadece set Hosts to Cydia On Exit

STEP 7: En Sonunda iTunes u açın ve iPad 2 yi yarattığınız custom firmware ile restore ediniz.

Restore den sonra ipad 2 niz 4.3.3 olcak ve jailbreakme.com dan jailbreak yapabilirsiniz jailbreakin tadını çıkartın

ARKADASLAR BU İŞLEM SHSH kaydı olmadan olurmu yapan varmı bu işlemi valla bu 5.0.1 JB cıkacağı yok ama 4.3.3 e dondurmenın yollarını arıyorum bu işlemi yapıcaktım biraz cekındım acıkcası...bu işlemi yaparsam dönebilirmiyim 4.3.3'e ? bilir bi kişi acıklarsa sevinirim

Sanmiyorum, deneyen var mi acaba

• quote:

Değişken Değeri = -Xmx1g

Evet başlayalım...

TinyUmbrella
    TinyCFW
    iTunes.

Eğer 4.3.3 shsh kaydınız varsa Hosttıynumbrella dosyasını tamamen silin..Sonra ETC içindeki host dosyasını açın
    altta Apple serverlerını ıkı tane olur veya bır tane onlarıda sılın sonra kaydedıp cıkın Pc yenıden başlatın...İREB4 indirin..DFU moduna ireb4 ile yalın ve Itunes bu arada acık olsun 4.3.3göstererek geri yükleyın..Bne bu şekılde 5.1 den 4.3.3 sorunsuz 5 dakıka da döndüm uzun işleme gerek yok..Bu yazdıgım Ipad2 için.Ip4s zaten Jb yok..

• quote:

Değişken Değeri = -Xmx1g

Evet başlayalım...

TinyUmbrella
    TinyCFW
    iTunes.

iphone 4s için soruyorsan donemezsin.. iphone 4 icin soruyorsan jb zaten var .. zaten yazıyı dikkatli oku iphone 4 yazıyor 4s icin deneme yapamazsın

• iPad 2 / iPhone 4S Untethered 5.0.1 Jailbreak Became Imminent

Just a quick little heads-up. The well know iPhone developer Planetbeing has just tweeted some interesting news on his Twitter account. The iPhone 4S / iPad 2 jailbreak Dream Team was able to achieve a significant progress in Sanbox issue. He just confirmed that the Dream Team now out of the Sandbox with Saurik's (Cydia Founder) invaluable help.

And we're out of the sandbox with @saurik's invaluable help! (well, at least there's a PoC) :D Turning out more complex than X-Gold 618.
    So what now? For who don't know that Sandbox was the major issue that was facing Dream Team during last few weeks. Solving this issue means that we became more closer from the release of iPhone 4S / iPad 2 untethered jailbreak on 5.0.1.

Geliyor beyler çok ama çok az kaldı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 12 Ocak 2012; 9:16:53 >
  • Hocam kaynak neresı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA

iPad 2 / iPhone 4S Untethered 5.0.1 Jailbreak Became Imminent

Just a quick little heads-up. The well know iPhone developer Planetbeing has just tweeted some interesting news on his Twitter account. The iPhone 4S / iPad 2 jailbreak Dream Team was able to achieve a significant progress in Sanbox issue. He just confirmed that the Dream Team now out of the Sandbox with Saurik's (Cydia Founder) invaluable help.

And we're out of the sandbox with @saurik's invaluable help! (well, at least there's a PoC) :D Turning out more complex than X-Gold 618.
    So what now? For who don't know that Sandbox was the major issue that was facing Dream Team during last few weeks. Solving this issue means that we became more closer from the release of iPhone 4S / iPad 2 untethered jailbreak on 5.0.1.

Geliyor beyler çok ama çok az kaldı....

Hocam kaynağı yazında bızde kaynağından bakalım...Heyecan yapıyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Hocam kaynak neresı?

Burada. http://www.limera1n.cc/2012/01/ipad-2-iphone-4s-untethered-501.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: failbreak

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Hocam kaynak neresı?

Burada. http://www.limera1n.cc/2012/01/ipad-2-iphone-4s-untethered-501.html

Teşekkürler...
  • Ben tweeterdan takip ediyorum hepsini, yazılanları özetlemek gerekirse Saurik's (Cydia Founder) de katılımıyla en büyük meseleyi , problemi çözmüşler ... vs vs vs... Bu problemin çözümüyle birlikte untethered jailbreak on 5.0.1 yayınlanmasına dahada yaklaşmışlar...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.