Şimdi Ara

iOs 5.0.1 iPhone 4S ve iPad 2 JB Çıktı! Windows YENİ versiyon yayınlandı. (Tek tuşla JB) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.602
Cevap
10
Favori
89.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bagis beyler bagis..adamlar ugrasti baya..gene 6 ay surer yoksa yeni A5 jb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kain061 -- 12 Ocak 2012; 13:41:52 >
  • iPad 2 3G modeli için konuşuyorum arkadaşlar şimdi bu JB çıkınca unlock da çıkmış oluyor mu? SHSH kaydımı aldım 5.0.1 de TinyUmbrella ile. Şimdi 5.0.1 JB yaptığımda 3G'yi de kullanabiliyorum değil mi?

iPad 2 3G'nin Jailbreak yöntemi iPhone'lar ile aynı anladığım kadarıyla. Ben iPod Touch 4 kullandığım için sadece ona JB yapmayı biliyordum. iPad ile işler biraz değişti sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ocak 2012; 13:49:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

bagis beyler bagis..adamlar ugrasti baya..gene 6 ay surer yoksa yeni A5 jb

Nasıl yapıcaz bi link versene kardeş Tutmadığım oruçların fidyesini bile verebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Arkadaşlar IPSW 9A405-406 farketmez Jb için A5 sistemındekı acık bulundu..Bu acıkla enjekte edilecek IPSW lere Jb bu sekılde olacak...Onun için 405-406 farketmez cunku 406 da kucuk bır ekleme oldu o kadar 5.1 için Jb yapılacaktır şimdiye ek ılk nesılden bu yana Jb hep yapılmıştır yapılacaktır ne kadar ünlü Hacker Apple bünyesone katılsada yenılerı muhakak cıkacaktır.Dev Team ABD mahkemece Legal olduğu onaylanmıştır.Cydıa da bu bünyede geliştrıldıgınden..Jb bu ekıpce kullanıcılara ulaştırıldıgından..Jb cıkmaması dıye bır sorun olamaz.Tk yapacagımız A5 işlemci için yapılan Enjektenın fazla gecıkmeden gercekleşmesı ve İp4s için serbest olmasıdır..

Bilinen duruma göre açık yazılım kaynaklı. O yüzden jailbreak çıktıktan hemen sonra Apple bu açığı sonsuza kadar yamayabilir. PS3 örneğinde gördük; Sony ne yaptı etti kapadı açığını. Kedi fare oyunu sonsuza kadar sürecektir, çünkü pazar çok geniş. Cydia'da gırla paralı program var, çoğuda gerçekten işe yarıyor. Celeste mesela(iOS5 için henüz yok amam), ISX 10 USD ve ben gözü kapalı satın aldım. Durum artık ticari, sadece gönüllülük devri bitti.
    Amacım seni yalanlamak değil, ama hackerlar donanım tarafında bir açık bulana kadar Apple hep önde olacak. Ayrıca hackerlar 5.1 güncellemesini bekleyebilir. Eğer beklemezlerse Apple açığı kapayacaktır.

Edit imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 12 Ocak 2012; 13:53:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

iPad 2 3G modeli için konuşuyorum arkadaşlar şimdi bu JB çıkınca unlock da çıkmış oluyor mu? SHSH kaydımı aldım 5.0.1 de TinyUmbrella ile. Şimdi 5.0.1 JB yaptığımda 3G'yi de kullanabiliyorum değil mi?

Farketmez sanırım kullanırsın yani bi durum olacağını sanmıyorum 3g için benimde 3g ins ole bi sorun olmaz su an 3g kullanmıyorum ama yazın kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Arkadaşlar IPSW 9A405-406 farketmez Jb için A5 sistemındekı acık bulundu..Bu acıkla enjekte edilecek IPSW lere Jb bu sekılde olacak...Onun için 405-406 farketmez cunku 406 da kucuk bır ekleme oldu o kadar 5.1 için Jb yapılacaktır şimdiye ek ılk nesılden bu yana Jb hep yapılmıştır yapılacaktır ne kadar ünlü Hacker Apple bünyesone katılsada yenılerı muhakak cıkacaktır.Dev Team ABD mahkemece Legal olduğu onaylanmıştır.Cydıa da bu bünyede geliştrıldıgınden..Jb bu ekıpce kullanıcılara ulaştırıldıgından..Jb cıkmaması dıye bır sorun olamaz.Tk yapacagımız A5 işlemci için yapılan Enjektenın fazla gecıkmeden gercekleşmesı ve İp4s için serbest olmasıdır..

Bilinen duruma göre açık yazılım kaynaklı. O yüzden jailbreak çıktıktan hemen sonra Apple bu açığı sonsuza kadar yamayabilir. PS3 örneğinde gördük; Sony ne yaptı etti kapadı açığını. Kedi fare oyunu sonsuza kadar sürecektir, çünkü pazar çok geniş. Cydia'da gırla paralı program var, çoğuda gerçekten işe yarıyor. Celeste mesela(iOS5 için henüz yok amam), ISX 10 USD ve ben gözü kapalı satın aldım. Durum artık ticari, sadece gönüllülük devri bitti.
    Amacım seni yalanlamak değil, ama hackerlar donanım tarafında bir açık bulana kadar Apple hep önde olacak. Ayrıca hackerlar 5.1 güncellemesini bekleyebilir. Eğer beklemezlerse Apple açığı kapayacaktır.

Edit imla.

evet A5 donanim acigi yok suan icin yazilim acigi araniyor hep.bu yuzden uzun suruyor..

ama yeni nesil İcihazlar A4 ile gelmedigi icin her guncelleme ile jb ihtimali kalmamaya basliyor..apple git gide one geciyor haliyle..ama her zaman cydia tweak olarak guncelleme yapmadan da mevcut surumden daha fonksiyonel cihaza sahip olabiliyoruz..
    biz 5.0.1 jb li ipad 2 yada 4S lerimizde beklerken apple 5.3 bile cikartmis olacak ama cydia ile mutlu mesut olacagiz pekde eksiklik duymadan :))

• Cikarsinlar artik.... bende bagis yapiyorum ulan canim sikildi telefondan artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaris

quote:

iPad 2 3G modeli için konuşuyorum arkadaşlar şimdi bu JB çıkınca unlock da çıkmış oluyor mu? SHSH kaydımı aldım 5.0.1 de TinyUmbrella ile. Şimdi 5.0.1 JB yaptığımda 3G'yi de kullanabiliyorum değil mi?

Farketmez sanırım kullanırsın yani bi durum olacağını sanmıyorum 3g için benimde 3g ins ole bi sorun olmaz su an 3g kullanmıyorum ama yazın kullanacağım

iPadlerde lock diye bir şey yok ki, unlock söz konusu olsun!
  • Sırf ifile ve backgrounder icin istiyorum fazla bir seyde gözüm yok:)
  • Donate (bağış) yapmak isteyen arkadaşlar için link veriyorum arkadaşlar...http://pod2g-ios.blogspot.com/

Bu pod2g nun blog sitesi ve orada bağış için link var Donate yazıyor...

Umarım böyle link vermek from kurallarına aykırı değildir, eğer öyleyse silebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA

Donate (bağış) yapmak isteyen arkadaşlar için link veriyorum arkadaşlar...http://pod2g-ios.blogspot.com/

Bu pod2g nun blog sitesi ve orada bağış için link var Donate yazıyor...

Umarım böyle link vermek from kurallarına aykırı değildir, eğer öyleyse silebilirim...

2.99 dolarım vardı hepsini yatırdım...
    cıkarmazsan bende senin JB ını cıkarıcam Pod2g Haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: qaris

quote:

iPadlerde lock diye bir şey yok ki, unlock söz konusu olsun!

Yurtdışından 3G'li aldı isen gerekebilir zannımca.. yanlışmıyım?

• Çıksa artık ta iPhone nin tadına varsak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen
    ....
    Yurtdışından 3G'li aldı isen gerekebilir zannımca.. yanlışmıyım?

iPadler factory unlocked'tır, tersini hiç duymadım.
  • Jailbreaki sırf oyunlar için bekliyorum:D
  • evet sadece pasaport kaydi gekiyor diye biliyorum 3g modellere
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

evet sadece pasaport kaydi gekiyor diye biliyorum 3g modellere

Turkıye den alındıysa MAĞAZALARDAN gerekmiyor Bende var GOLD tan aldım çalıstı
  • Ben Turkcell'den aldım.

Peki o zaman neden SHSH ile, Baseband ile falan uğraşıyor iPad 3G kullanıcıları ben bunu anlamadım. iPod Touch'ta böyle bir şey yapmıyorduk. iPad Wi-Fi'da da böyle bir şeye gerek yok sanırım. 3G'de işler değişiyor diye biliyorum. Farklı bir konu mu bu yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ocak 2012; 16:56:29 >
  • quote:

Ben Turkcell'den aldım.

Peki o zaman neden SHSH ile, Baseband ile falan uğraşıyor iPad 3G kullanıcıları ben bunu anlamadım. iPod Touch'ta böyle bir şey yapmıyorduk. iPad Wi-Fi'da da böyle bir şeye gerek yok sanırım. 3G'de işler değişiyor diye biliyorum. Farklı bir konu mu bu yoksa

Baseband ile uğraşan iPad sahibi de duymadım. iPad alırsın ve kullanırsın. Sadece yurtdışından 3G modelini aldınsa, data hattını kullanabilmek için kaydını yaptırman gerekir, o kadar.

Shsh ile uğraşma nedenimiz, ileride versiyon düşürmek zorunda kaldığımızda açıkta kalmamak. Gerçi IOS 5 içi geçişlerde şimdilik onu da kullanamıyoruz ama, sağlam olmasa da bir kazığa bağlamaya çalışıyoruz eşeğimizi.

• bir kaç gün dediler ya artık 1 hafta da dinlenmelerini bekleriz bunların :D
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.