Şimdi Ara

iOS 26 I ANA KONU | Beta 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
324
Cevap
125
Favori
15.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iOS 26 . ..

Apple, iPhone'lar ve iPad ‘ler için özel olarak geliştirip tasarlanan en yeni işletim sistemi iOS 26 ‘tının ilk betası resmi olarak 9 Haziran 2025 tarihinde yayınlandı. ..

iOS 26 Beta Sürüm Süreci . ..

iOS 26.0 beta 1,09.06.25 tarihinde yayınlandı. (23A5260n)

iOS 26 ile bize sunulacak yenilikler :

IOS yeni GUI tasarımı Liquid Glass :
    Liquid Glass, Apple'ın visionOS yazılımından ilham alır ve aydınlık ve karanlık ortamlara uyum sağlayabilir. iOS 26 kilit ekranında yukarı kaydırdığınızda bir cam kenar vardır ve işletim sistemindeki öğelerin cam kenarları vardır. Kamera uygulaması bile, şeffaf menüler ve kamera beslemesinin üzerine yer alan özelliklerle cam hissine sahiptir. …

Apple intelligence 2.0:
    Geçen yıl Apple Intelligence'ın ilk perdesini getirdi, ancak ikinci yıl iOS 26'nın bir parçası olarak sürüm 2.0 ile yola devam edecek. …

Siri yapay zeka yükseltmeleri :
    Siri'nin üç gecikmiş iOS 18 özelliğinin nihayet bu sonbaharda sunulması bekleniyor. …

Yeni üçüncü taraf yapay zeka entegrasyonu :
    Geçen yılki ChatGPT gibi Apple da iOS'ta üçüncü taraf yapay zeka modelleri için daha da fazla seçenek ekleyecek . ..

iPhone pil iyileştirmeleri :
    Yapay zeka sayesinde iPhone'unuzun pil ömrü artacak.

Al’ daha fazla fazla uygulamaya genişletmek :
    Image Playground, Genmoji ve daha fazlası gibi özellikler daha fazla Apple uygulamasına genişleyecek. …

Canlı Çevir :
    AirPods ve yükseltilmiş bir Çeviri uygulaması ilk kez canlı çeviriyi etkinleştirecek. telefon uygulaması, FaceTime ve Mesajlar'a entegre olduğu için artık tüm yerel uygulamalarda anında mesajları çevirebiliyor. …

Kilit Ekranı'nda şarj tahmini :
    Bu küçük bir değişiklik gibi görünse de, aceleniz olduğunda telefonunuzun şarj olmasının ne kadar süreceğini bilmek yararlı bir özelliktir. …

Mesajlardaki anketler :
    Mesajlar'a gelen iki önemli yükseltme var. Birincisi anketler. Örneğin, olası restoran seçenekleri hakkında bir metin dizisine bir anket ekleyebilirsiniz. Apple, anketleri konuşmanın bağlamına göre önerebilir ve biçimlendirebilir. …

Mesajlar'da otomatik çeviri :
    Apple, farklı bir dil konuşan birine mesaj atıyorsanız, gelen ve giden mesajlar için otomatik çeviri üzerinde çalışıyor. …

Mesajlarda RCS geliştirmeleri :
    Uçtan uca şifreleme ve daha fazla RCS yükseltmesi Mesajlar'a geliyor. …

Telefon Uygulaması :
    iOS 26'daki telefon uygulamasıyla en çok kullanılan özellikleri parmaklarınızın ucuna getiren, arayüzün hemen altına yerleştirilmiş kayan bir çubukla yeni bir birleşik düzen var. Bu yeni çubuk, Favoriler, Son Kullanılanlar ve Sesli Mesajlarınızı tek bir konumda bir araya alır. …

Kamera Uygulaması :
    En önemli iki işleve - fotoğraf ve videolara - erişmenizi sağlayan daha akıcı, basitleştirilmiş bir kullanıcı arayüzü ile işleri karıştırıyor. Kamera uygulamasına yönelik bu minimalist yaklaşım yeni Liquid Design dilini kullanırken, portre, sinematik, panorama ve daha fazlasını ortaya çıkarmak için sola veya sağa kaydırarak diğer modlara erişebilirsiniz. …

Fotoğraflar :
    Fotoğraflar uygulaması, kamerayla birlikte aynı muhteşem yeni tasarımdan yararlanır. Apple, Fotoğraflar uygulamasında Arşiv ve Koleksiyonlar için olanlarla birlikte sekmeleri geri getiriyor. Tıpkı yeni kilit ekranı geliştirmeleri gibi, uygulamadaki fotoğraflarla aynı 3D efektlere erişebilirsiniz. …

Gemoji Geliştirmeleri :
    Genmoji ile saç stilleri gibi yeni ifadeler, daha gerçekçi kreasyonlara sahip Image Playground ile özel görüntüler oluşturmak için ChatGPT kullanarak. Geliştiriciler için, uygulamalarında kullanabilecekleri Image Playground API'sine sahip olacaklar. …

Apple Haritalar :
    Ziyaret Edilen Yerler, uygulamada görüntülenecek bir butik mağaza veya restoran gibi seyahat ettiğiniz yerleri hatırlamanıza yardımcı olan yeni bir araçtır.
    Apple Haritalar, cihaz içi istihbaratı kullanarak, gecikme bilgileri ve alternatif rotalarla eksiksiz gelecek tercih edilen rotalar sağlayarak, bir ofise tutarlı bir şekilde gidip geliyorsanız gibi günlük rotanızı daha iyi anlayabilecektir. …

Apple Games uygulaması :
    Apple, Game Center'ın işlevselliğini özümseyerek ve daha da fazlasını ekleyerek kendi özel Oyunlar uygulamasını yapıyor. …

Apple Wallet :
    Apple Cüzdan'da daha fazla değişiklik oluyor, bu da günlük yaşamla etkileşimleri kolaylaştırıyor. Örneğin, mağazada alışveriş yapmak için Apple Pay'i kullanırken taksit veya ödüllerle ödeme yapma seçeneğiniz vardır.
    Bir diğer yeni Apple Cüzdan özelliği değişikliği arasında, uçuşunuzla ilgili Canlı Aktiviteleri paylaşmayı kolaylaştıran, daha dinamik hale getiren ve havaalanı haritalarını gösteren, bagajınızı takip etmek için Bul'a erişim ve daha fazlasını yapacak yenilenmiş biniş kartları yer alıyor.
    Fiziksel anahtarlar taşımak yerine, Apple Cüzdan aracılığıyla sanal araba anahtarlarını destekleyecek daha fazla otomobil üreticisi var. Sonbaharda bir Dijital Kimlik ekleyebileceksiniz. Apple Intelligence aracılığıyla, takip numaraları gibi verdiğiniz siparişlerle ilgili ayrıntıları bulmak için verdiğiniz siparişleri bulacaksınız.

Notlar :
    Apple'ın Apple Notes uygulamasına Markdown desteği ekleyeceği bildiriliyor. Markdown düz bir metin biçimi olduğu için bu, kullanıcıların notları daha kolay dışa aktarmalarını sağlayacaktır. Klavye odaklı biçimlendirmeyi kolaylaştıracak ve diğer not alma uygulamalarına geçmeyi kolaylaştıracaktır. …

Apple Health+ ile yeni Sağlık uygulaması :
    Yiyecek kaydı, eğitim videoları ve hatta bir AI koçluk özelliği geliyor. …

Apple Music :
    Apple Music kullanıyorsanız, Apple'ın iPhone'daki kilit ekranınıza tam ekran animasyonlu albüm resmini getiriyor olabileceğini bilmek sizi mutlu edecektir. Bu oldukça kaygan görünebilir ve umarım Spotify'ın da aynı şeyi yapmasına izin verilir, çünkü müzik dinlemeyi işletim sistemi deneyiminin bir parçası haline getirir. …

Erişilebilirlik Beslenme Etiketleri :
    Apple'a göre, Erişilebilirlik Beslenme Etiketleri, App Store ürün sayfalarına uygulamalar ve oyunlardaki erişilebilirlik özelliklerini vurgulayan yeni bir bölüm getirecek. Temel olarak, bir uygulamanın erişilebilir olup olmadığını veya erişilemeyeceğini öğrenmek için bu etiketleri kullanabilirsiniz. …

-App Store'da erişilebilirlik beslenme etiketleri
    -Yeni braille deneyimi
    -Erişilebilirlik okuyucusu
    -Arka plan sesleri
    -Daha hızlı kişisel ses
    -iOS'te Göz İzleme, anahtar kontrolü geliştirildi
    -Geliştirilmiş kafa takibi
    -iOS, iPadOS ve visionOS'ta Beyin Bilgisayar Arayüzleri (BCI'lar) için Anahtar Kontrolü Desteği
    -iPhone'daki Müzik Haptics daha özelleştirilebilir hale geliyor
    -Ses Tanıma, İsim Tanıma ekler
    -Ses Kontrolü, Xcode'da yeni bir programlama modu sunuyor
    -Live Cultations yeni diller ekliyor
    -CarPlay, Büyük Metin için destek alıyor
    -CarPlay ses tanıma yeni sesler alıyor
    -Erişilebilirlik Ayarlarını Paylaş, kullanıcıların erişilebilirlik ayarlarını başka bir iPhone veya iPad ile paylaşmasına olanak tanır

Diğer küçük özellikler :
    -Harici ekranda Sahne Yöneticisi
    -Bağlantıyı kolaylaştırmak için esir Wi-Fi senkronizasyonu
    -Arka Plan Sesleri geliştirmeleri
    -Android'e eSIM aktarımı

iOS 26 sürümünü alacak iPhone modelleri :

iPhone SE (2’nci nesil)
    iPhone 11
    iPhone 11 Pro
    iPhone 11 Pro Max
    iPhone 12
    iPhone 12 mini
    iPhone 12 Pro
    iPhone 12 Pro Max
    iPhone 13
    iPhone 13 mini
    iPhone 13 Pro
    iPhone 13 Pro Max
    iPhone 14
    iPhone 14 Plus
    iPhone 14 Pro
    iPhone 14 Pro Max
    iPhone SE (3’üncü nesil)
    iPhone 15
    iPhone 15 Plus
    iPhone 15 Pro
    iPhone 15 Pro Max
    iPhone 16
    iPhone 16e
    iPhone 16 Plus
    iPhone 16 Pro
    iPhone 16 Pro Max

telegram
    𝘙 𝘖 𝘊 𝘒 b r e a k
    https://t.me/ROCKBREAK

iOS 26  I ANA KONU |  Beta 1

IOS 28 sürümünden imzası açık 18.X sürümüne dönüş nasıl yapılır ?

Bir çok Apple kullanıcısı OTA üzerinden güncelleme yöntemini kullanmayı tercih ediyor.

Fakat bazen eski akıcılığını kaybetme , donma ve pil durumunun düşmesinden şikayetçi oluyor.

Bu sorunları temiz kurum yapılarak minimuma düşürebilirsiniz ve istersek anlık imzası açık bir alt sürüme geri dönebiliriz.IOS 18 sürümüne geri dönüş için Apple alt sürümün imzalarını kapatmaması gereklidir .IOS 18.X sürümü ( şuan için en güncel ) imzası açıktır.

DFU mod’da temiz kurulum ve ayrıca alt sürüme geçiş süreci adımlarını nelerdir.
    Başlamadan önce, iOS 18'nın imzalara açık bir sürümüne müdehale edebiliriz.

Donanımınıza uygun güncel iOS & iPadOS 18 sürümünün ipsw dosyasına ihtiyacımız var.Fakat IOS 18 imzalama süreci aktif olan IOS 18.X sürümleri sınırında temiz kurulum yapabiliriz .

Cihaz modellerine göre iOS 18 sürümü indirmesi gereklidir.

İPhone kurtarma moduna nasıl alınır ?

Tahmin edebileceğiniz gibi, Apple iOS'un imzalaması açık sürümlerine dönüş yapma seçeceğiniz bulunuyor.Beğenmezseniz imzalama süreci kapanmamış bir güncellemeyi geri alabildiğiniz.Aynı zamanda en güncel sürümde restore işlemi gerçekleştirerek DFU modda temiz bir sürüm kullanabiliriz.

Dikkatli olun ! .bu geri dönüşü olmayan noktadır.iOS 28 üst sürümde aldığınız yedeklemeleri ne yazıkki iOS 18.X sürümde kullanılamayacağını bilmelisiniz.

İOS 28 sürümünden iOS 18.X sürümüne dönüşte veya aynı sürüme DFU modda temiz kurulumda işlemi yapmak için ilk olarak iPhone'unuzu kurtarma moduna almanız gerekir.

iPhone 11 ,12,13 ,14,15 ve 16 serisi cihazları DFU mod’a alma nasıl yapılır.

UltimateiDeviceVidsyoutube
    iPhone 12 / 12 Pro: How to Force Restart, Enter Recovery & DFU Mode
    https://www.youtube.com/watch?v=9K0w2YBX-JE&feature=youtu.be

Şimdi iPhone'unuz kurtarma modunda, bir sonraki adım iOS sürümünü cihazınıza yeniden yüklemektir. Bu işlemin yalnızca iOS'un şu anda imzalamaya açık mevcut sürümüyle çalıştığını belirtmek gerekir.

Apple, yeni bir güncellemenin yayınlanmasına devam ettikten sonraki birkaç gün içinde iOS'un önceki sürümünü imzalamayı durdurur ve aslında herkesin iOS'un herkese açık sürümünden daha fazla düşürmesini engeller.Fakat güncel sürümde temiz kurulum yapaniliz.

1. Birlikte verilen Lightning kablosunu kullanarak iPhone'unuzu PC veya Mac'inize takın.

2. PC'de veya macOS Catalina ( Catalina sonrasındaki sürümlerde iTunes bulunmaz ) üzerinde iTunes'u açın. macOS Sonoma kullanıyorsanız Finden'ı açın ve kenar çubuğunda iPhone'unuzu tıklayın.

3. İPhone'unuzda bir sorun olduğunu ve güncellenmesi veya geri yüklenmesi gerektiğini bildiren bir açılır pencere görmeniz gerekir. Geri Yükle'ye tıklayın ve Apple'ın T&C'lerini kabul edin.

Shift tuşuna basılı tutarak tıkladığımız geri yükle butonu önümüze bir pencere açacak. Açılan pencerede ilk adımda indirdiğimiz iOS yazılım dosyamızı buluyor ve seçiyoruz. Tamam dedikten sonra iTunes, yazılımı ayıklayacak ve cihaza yüklemeye başlayacaktır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.

İşlem ortalama 15 dakikadan uzun sürmemelidir bundan daha uzun sürerse veya iPhone'unuz temiz kurulum öncesindeki IOS 28 sürümü halinde geri açılırsa, iPhone'unuzu çıkarın ve işleme tekrar başlamadan önce kurtarma moduna yeniden alın.

Ayrıca, imzası açık iOS 18.X sürümüne yeniden geri dönüş veya aynı güncel sürümde temiz kurulum için aktif bir internet bağlantısına ihtiyacınız olduğunu belirtmek gerekir.

Cihazınıza yüklendikten sonra, iOS 18.X ‘in temiz bir kopyasına sahip olacaktır.

.𝘙𝘖𝘊𝘒break Apple community ‘da kaynak olarak alınmıştır. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Haziran 2025; 18:36:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arayüz berbat. 2007 senesinde yaşamıyoruz. artık flat minimal devrine geçtik. 3d vari arayüz getirmişler. utanmasalar ikonlara shadow efekti ekleyecekler :D apple bitti artık, inovasyon yapamıyor.

eskiden bir update tüm cihazları eşit olarak karşılardı. pilin yüzde 80 dolumundan sonra sarj etmemesini 14 serisine bile getirmediler. hadi diyelim pil teknolojisinden dolayıdır kendimizi gerizekalı yerine koyalım, pil yüzde döngüsünü bile getirmediler. tarihte ilk defa güncel bir telefonun kısa sürede çöp olmasını gördük 14 serisinde.

ios 26 yı da yükleyelimde cihaz hepten çöp olsun. Çöpsün Apple. Yapay zeka özelliklerin bile 5 para etmez.

3gs den beri apple kullanıyorum, bu saatten sonra kullanmanın bir artısı kalmadı. Elimde airpods pro, ipad, watch 8 var. hani beni eleştirecek arkadaşlara şimdiden söylim. şu soktuğumun ekosistemi müthiş olmasa 1 dakika durmam. ama ekosistemi adamı bağlıyor işte kopamıyorsun. 14 pro max son telefonum. bu elimdekilerle gittiği yere kadar. sarjın ne zaman dolacağını gösteriyormuş vay anassını yaw. millet android jelly beanda görüyordu bunu.

olması gereken özellikleri yenilik inovasyon safsatasıyla kullanıcıları kekliyorlar. bunu yaparken yüzleri de kızarmıyor.

Yani arkadaşlar ben Apple harici telefon almıyordum. Bunun sebebi iOS’un sade, kusursuz çalışması, kolaylığıydı.

iOS 26 beta’yı meraktan kurdum şu an ve net bir şekilde “sanırım artık apple’a bağlı kalmamam lazım.” Dedim.

Çünkü cihaz gerçekten android gibi oldu.

iOS 15 son gerçek iOS sürümüydü. Sonrasında her defasında cihazı ağırlaştıracak bir takım problemli sistemler çıktı.

iPhone 12 mini kullanıyorum zaten, Intelligence falan kullanamayacağım zaten, bu yüzden iOS 18’e geri döndükten sonra asla cihazı güncellemeyeceğim.

Ve emin olun, iOS 26 çıktıktan 1-2 yıl sonra “Gerçek iOS” adıyla sosyal medyada iOS 18 ve aşağısının övgüsü yapılacak. İnanın bana.

iPadOS, MacOS bazında belki güzel bir sistem olabilir ama iOS bazında benim için sınıfta kaldı.
    16 pro'ya kurdum beta sürümünü. Benim aşırı hoşuma gitti. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok ufak kasmalar elbette var ama bu daha ilk developer sürüm zaten bunu bilerek yüklemek lazım ama beklentimin çok üzerinde akıcılık ve sorunsuzluk var. Ayrıca bazı küçük detaylar işleri o kadar kolaylaştırmış ve tasarım olarak çok hoş hissiyat katıyor ki, bu sürümle beraber android piyasadan tamamen silinirse şaşırmam. Elime s25 ultrayı aldım, 16 pro'nun yanında bildiğiniz renkleri soluk, boğuk, insanın içini daraltan, saçma sapan uygulama simgeleri, sıkıcı renk paleti vs. bana çok ucuz ve basit hissettirdi.
    iOS 26’ya yükseltip hemen pişman olanlar için önerim: indeksleme bitene kadar bekleyin. Isınma ve takılma problemi azalıyor. Pil ömrü normalleşiyor gibi oluyor ama emin değilim. Acele ile geri dönmeyin kendimden biliyorum yarın yeni betalarda kendinizi tutamayıp yine güncellersiniz sonra tekrar pişman olursunuz. Bence hevesimiz geçene kadar biraz daha iOS 26’da takılalım. :)))
    Bence bu tasarım tema gibi ek olarak gelen bir özellik olmalıydı. Ben hiç beğenmedim. Kurmadım bile. Hele o bildirim merkezi nedir abi. Zaten kötüydü. İyice kötü olmuş…. Bu kısacası zorunlu bir özellik olmamalı!!!

Ben anlamıyorum abi gittikçe kötüye gidiyor. 40 yaşımıza geldik concon tasarımını zorla dayatmaya çalışıyorlar. Standart denilen bir algı kalmadı. Sürekli tasarım algısı eşcinselliğe yönelik aldı başını gidiyor. Yani şu tasarıma bakıyorum. Alsın bayanlar kullansın abi valla onlar çok severler böyle gösterişi.

Ben siyah tema kullanan birisiyim yada standart. Şimdi akıl var mantık var siyah bir temanın üstüne şeffaf klasör olur mu?

Bakın bu konuda çok eleştiri alacak. İleriki sürümlerde bunu seçenek olarak getirmezlerse yada acilen bir düzeltme yapmazlarsa bu görünümde Apple bir çok kullanıcısını kaybedecek.

Yılların Apple kullanıcısıyım artık güncelleme gelmesin tasarım değişmesin istiyorum. Rezalet ötesi çünkü.

Edit: Ayrıca o açık kapalı anahtarlar simgeleri nedir öyle. Kapsül tasarım ne güzeldi niye değişiklik olsun diye simetri algımızı bozuyorsun aplleeeeee
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Görsel olarak değişiklilerin olacak olması sevindirici. Yıllardır kayda değer bir şey pek olmadı. Ai konusunda da umarım ciddi değişiklikler olur ve rahatlıkla kullanabiliriz.

Yavaştan yerimizi alalım.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Kişisel düşüncem ,IOS 18 devamı ve akıllı zeka alt yapısı gelişimine devam niteliğinde bir sürüm olacak …

• Alıntı

metni:
    Apple her şeyi değiştiriyor! - WWDC 2025 ile neler gelecek?

iOS 26  I ANA KONU |  Beta 1ShiftDelete.Netyoutube
    Apple, 9 Haziran Pazartesi günü gerçekleştireceği WWDC 2025 etkinliği ile teknoloji dünyasının dikkatini bir kez daha üzerine çekmeye hazırlanıyor. Türkiye saatiyle akşam 20:00’de başlayacak olan etkinlik, bu yıl donanımdan çok yazılım odağında geçecek. En büyük yenilik ise artık numaralı sürümlere veda edilerek yıl bazlı isimlendirmeye geçilmesi. Böylece iOS 18 değil, doğrudan iOS 26 sürümüyle karşı karşıya olacağız. Apple, iOS 26 ile birlikte kullanıcı arayüzünde köklü değişikliklere gidiyor. Artık uygulama simgeleri dairesel forma sahip olacak ve renkleri kullanıcı tarafından özelleştirilebilecek. Tasarımda sadeleşmeye gidilirken, tek renkli temalar ve yarı saydam paneller dikkat çekecek. Bu yenilik, iOS 7’den bu yana yapılan en büyük görsel güncelleme olarak değerlendiriliyor. Apple, geçen yıl kullanıcıları memnun etmeyen yapay zeka özelliklerini bu kez Apple Intelligence 2.0 ile geliştirerek karşımıza çıkaracak. Siri artık sadece sesli komutla değil, ekran erişimiyle çok daha akıllı bir asistana dönüşüyor. Kullanıcı ekranındaki içerikleri analiz edebilecek ve tıpkı ChatGPT veya Gemini gibi doğrudan etkileşimli yanıtlar sunabilecek. Ayrıca Siri yerine Google Gemini gibi farklı asistanların da iPhone’da kullanılmasına izin verilecek. Ancak tam sohbet botu yeteneklerine sahip Siri’nin 2026 yılında gelmesi bekleniyor. Yeni özellikler: • Yapay Zeka Destekli Pil Yönetimi: Telefon kullanım alışkanlıklarına göre şarj döngüsü optimize edilecek. • Yeni Gaming App: iPhone ve Mac’te oyun performansını artıracak yeni uygulama, eski Game Center’ın yerini alabilir. • AirPods Canlı Çeviri: Yüz yüze konuşmalarda eş zamanlı çeviri sunması beklenen bu özellik henüz deneme aşamasında. • USB-C iPhone’larda Harici Ekran Desteği: iPhone’lar, Mac benzeri arayüzle harici ekranlarda kullanılabilecek. • Kestirmeler ve Sağlık Uygulamalarına Zekâ Desteği: Yapay zeka tabanlı öneri sistemleri geliyor. Yeni sürüm isimleri ve platformlar: • iPadOS 26, macOS 26 “Taho”, watchOS 26, tvOS 26 ve visionOS 26 gibi sürümler de duyurulacak. • macOS 26 “Taho” ismini Kaliforniya’daki Tahoe Gölü’nden alıyor. • VisionOS’ta yüzde 30 daha düşük gecikmeyle pencere yansıtma özelliği geliyor. Hangi iPhone Modelleri Güncellemeyi Alacak? • iPhone 11 ve sonrası tüm modeller iOS 26’yı alabilecek. • Ancak yapay zeka özellikleri yalnızca iPhone 15 Pro, 16 ve 17 serilerinde aktif olacak. A17 Pro ve üzeri çiplere sahip cihazlar bu yenilikten faydalanabilecek. • iPhone XR, XS ve XS Max ise güncelleme dışında kalıyor. Etkinlikte donanım tanıtımı beklenmiyor. M4 Ultra işlemcili yeni Mac Pro ihtimali olsa da güçlü sızıntılar henüz mevcut değil. Apple, geçtiğimiz yıl yaşanan beklenti kırıklığını bu yıl “önce bitir, sonra açıkla” stratejisiyle aşmayı hedefliyor. Pek çok özelliğin etkinlik sırasında tanıtılsa bile sonbaharda yayımlanacak ara güncellemelerle aktif hale gelmesi bekleniyor. WWDC 2025 etkinliği, ShiftDelete.Net YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Etkinlikte tanıtılacak yazılım yenilikleri ve yapay zeka entegrasyonları teknoloji dünyasında geniş yankı uyandıracağa benziyor. Ayrıcalıklardan yararlanmak için katılın: 👉 https://bit.ly/SDNKatil Teknoloji dünyasına dair her şeyi kaçırmamak için kanalımıza abone olun: 📢 https://goo.gl/ylUFmZ 📌 Bizi Takip Edin! 🔹 Discord: Topluluğumuza katılın → https://bit.ly/SDNDiscordYouTube 🔹 İnceleme Videoları: Tüm içeriklerimiz → https://goo.gl/IIKYIK 🔹 Instagram: https://goo.gl/r4AJDv 🔹 Facebook: https://goo.gl/k1D1JL 🔹 Twitter: https://goo.gl/vTwhws 🔹 SDN Forum: Teknoloji sohbetlerine katılın → https://bit.ly/2AQ2DR7 ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır. En yeni teknoloji haberleri ve inceleme videoları için bizi takip edin!
    https://www.youtube.com/watch?v=4B5vlLnCUzU&feature=youtu.be

• güzel yenilikler geliyor gibi inşallah hemen toparlanır bu sürüm

• güzel görsel değişiklikler, türkçe destekli adam akıllı yapay zeka bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en çok beklentim stabilte sistem
    Artık sistem oturması lazım hatalar buglar düzeltilmesi lazım
    Yoksa kullanıcı isyan edecek zaten kullanıcı dolmuş bir kıvılcıma bakıyor haklı olarak
    Sanırım çok şey bekliyorum görünen köye klavuza gerek yok Apple ayrı telden geliştiriciler ayrı telden çalıyor
    Eğer bunlar düzelmezse Apple çok şiddetli tepki alır dediğim gibi kullanıcıda dolmuşluk var ve sistem stabil olmayıp hem de kısıtlı olunca kullanıcı androide geçiş yapmayı düşünmeye başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 4 Haziran 2025; 19:57:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nesne silme olayı berbat Aİ fos çıktı siri çok aptal oldu umarım iOS 26 ile bunlar düzeltilir yenilik gelmesin geçen seneki yenilikler eksik verildi onlar tamamlansın bize yeter

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

bunların hiçbirinin düzeltileceğine inancım yok.

• Rez

• iPhone 17 alıp alamama etki edecek güncelleme, ilk önce SE ile deneyeceğim normal betaları da 16 Pro da, aynı bozukluk devam ediyorsa çok vahim

• Beta ne zaman düşer ?

• Pleasant2 P kullanıcısına yanıt
    Lansman bitiminde yayınlanması bekleniyor. ..

Teşekkürler

TR saatiyle gece 11-12 gibi betayı salarlarsa iyi

• İOS 26 çıkacak anladık bari insan kutudan köşeden sızdırırlar yeni arayüzü merak ediyorum umarım uygulama simgeleri de değişir

Fake değilse instagramda sızdırıldı şeffaf cam benzeri bir tema geliyor eski android temalarına benzemiş 😀

Buda linki hocam

• İkonlar yuvarlak olmayacak bence.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.