Şimdi Ara

iOS 13 tanıtıldı: İşte tüm yenilikler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
15.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş gayet güzel ben beğendim. Her sene yenilik bekleyen gitsin android alsin. Apple çok doğrular hamleler yapiyor takdir ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wow! Ne buyuk yenilikler! :-o Kaydirarak yazma Android'de neredeyse 10 senedir vardi :-) Evet, 3. parti kaydirarak yazmayi destekleyen klavye yazilimlari vardi birkac senedir. Ancak, bunu yenilik olarak duyurmak ve ustune de Quick Path gibi komik bir isim vermek gercekten tam da apple'in yapacagi turden bir is. Neyse, at gozlugu kullanan isheep'ler yeni surumu ve sozum ona yeniliklerini (!) tartisa dursunlar ;-)

  • Yenilik konusunda evet bir şey yok gibi ancak performans artışı ve uygulama boyutları denildiği gibi olacaksa bence bu çok güzel bir güncelleme olacaktır. Umarım denildiği gibi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentiniz nedir Allah aşkına? Keynotede bahsedilen %90lık android güncel olmayan kısım doluşmuş yine

    tim cook açıkladı: bütün özellikler androidde olduğu için güncellemeleri durdurmuşlar, beğenmiyorsanız pocoya geçin diyorlar.




    şaka şaka, ama geliştiriciler için çok önemli bir uygulama belirteyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 4 Haziran 2019; 9:48:29 >
  • Bir guncellemeyle bir cok yenilik ve guclendirme gelmis buna ragmen kucumseyen yorumlari sasirarak okudum.
    Sunu merak ediyorum siz bu guncellemeyi neyle kiyasliyorsunuz, neye gore yetersiz kalmis?

    Bilmedigimden soruyorum; Android guncellemelerinde bundan daha fazla yenilik oluyor mu? Ya da herhangi bir isletim sistemi bundan daha fazla yenilik ve guclendirme sunuyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 4 Haziran 2019; 10:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Ayrıca App Store üzerinde yapılan çalışma sayesinde uygulamaların yüzde 50 daha küçük boyutlu olması sağlandı.

    Şu Facebook’un 300 MB’a varan güncellemeleri 150 MB’a düşecekse harika olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir değişti... Artık uygulamaları tek tek güncellemek işletim sistemini güncellemek oldu... Uygulamaları ayrıca da güncelleyebilirdiniz, bunların işletim sistemiyle ne alakası var??!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirmek için site?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim merak ettiğim, mesela iphone 7 plus’ta 3 gb ram var, 7 de ise 2gb. İkisi de en son aynı güncellemeyi mi alacak misal ios 15. Öyle olacaksa 7 plus’un daha fazla alabilmesi gerekmez mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes tutturmuş yenilikte yenilik. Her sene yazılımda bug’lar oluşturmadan devamlı tuğlaları üst üste koyan sağlam adımlarla ilerleyen bir ios görüyorum ben. Gizlilik, stabilite, uygulama çökmeme, yazılım donmama, market sağlamlığı, pratik kullanım, ergonomik deneyim, güvenlik, gelişen Apple yazılım ve uygulamaları, kolay erişim, sistem yormayan yazılım (uygulama ve oyunlarda sistemin tüm gücünü muazzam derece yansıtabilme olanağı), machine learning, uzun yıllar güncelleme desteği, seri multitasking açılışları vs vs sayamadıklarım ile benim karşımda muazzam bir ios var. Beğenmeyenler eleştirip vakit kaybedeceğine hemen giyinip bir android telefon almaya çıksınlar. Ben 10 yıldır Apple ile devam ediyorum sebebi beni bir kez olsun yarı yolda bırakmadı.. çevrem dahil. Saygılar, hayırlı bayramlar dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 13 'e yenilik gelmemis, mevcudiyet gelmis :D .

    karanlik arayüz eski nokia telefonlarda vardi ve begenirdim.

  • DARK Mode ve yeni ses seviyesi barı.

    iPoneDo incelemiş.









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 4 Haziran 2019; 14:14:22 >




  • En güzel yenilikler tüm uygulamalarda kaydırma çubuğunu yukarı aşağı kaydırmada kullanabiliyoruz ve artık ses açma kısma ve sesli sessiz animasyonları ekranda eşşek kadar gözükmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    Hiç öyle deme, bugün iPhone 7 alsan en az 2 sene daha yazılımsal desteği olan bir ürün kullanırsın lakin Samsung S10 falan alsan 2 sene bile güncelleme alamazsın. Ben 2 seneye yakındır iPhone 7 kullanıyorum ve çok memnunum cihazdan. Bundan sonra da kolay kolay bu markadan dışarıya çıkmam.

    Pahalı mı hepsi pahalı. En azından birisi kaliteli cidden.
  • En sevdiğim özelliği memoji

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YENİLİKLER!
    Apple Maps'e sokak görünümü özelliği de geliyor. Google Street View özelliğinin birebir aynısı olan sokak görünümü, başta sadece Amerika'da kullanılabilecek. Daha sonrasında sırayla diğer ülkelere yayılması
    bekleniyor.

    Diğer ilgi çekici özelliklerden biri ise Apple ile giriş seçeneği. Uygulamalar içerisinde aynı Google ve Facebook'un sahip olduğuna benzer şekilde Apple hesabınızla giriş yapabileceksiniz.

    iOS 13 ile birlikte Mesajlar uygulaması da yenileniyor. Kullanıcılar artık aynı WhatsApp ve Facebook Messenger'da olduğu gibi, iOS 13'deki mesajlar uygulamasında da profil fotoğrafları ve isimler görecekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 4 Haziran 2019; 14:51:49 >
  • Karanlık mod, siyah tema, siyah arka plan kullanmak sadece oled ve amoled ekranlarda değil LCD ekranlarda da enerji tasarrufu sağlıyor ve piksellerin ömrünü uzatıyor. Siyah renk diğer renklerin aksine ekranın aşırı ışık parlamasına sebep olmadığı için göz sağlığı içinde çok önemli.

    Hem şarjınız daha uzun gidiyor, hem piksellerin ömrü uzuyor, hem de gözünüz parlak ışığın yan etkilerinden daha az etkileniyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Ben 2 senedir iPhone 7 kullanıyorum, gün içinde kolay kolay ikinci kez şarj ihtiyacı duymadım. Esas Android cihazlarda bu şarj sıkıntısı devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.