Bildirim
iOS 11 [ANA KONU] (134. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berira
Denedim, dediğiniz gibi hocam
teşekkürler, sorunu bildiriyorum o zaman -
3D touch 11.1 beta da gelmiş asın bayrakları -
iOS 11.1 3D touch dışında başka ne özelliklere sahip, yazabilecek olan var mı?
Bir de public beta ne zaman? -
Öyle yaptım aslında 10.3 e dönmek için yaptım ama 11.01 yüklendi inş geliştirici modundan kurtarmışızdır. İtunnes de geri yükle sekmesini seçtim daha önce betadayken bu şekilde 10.3 e dömüştüm ama şimdi olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İos 11.0 da kasmayan telefon 11.01 de kasar oldu arkadaş bu ne iş (cihaz 6s)
Hocam 3d touch’daki kasma giderilmiş mi? Batarya fark ediyor mu? Sorular çok malum :)
Aynen 11.1 beta yükleyen varsa pil durumu 3D Touch ve frame atlamaları gibi hatalar hakkında bilgi verebilir mi ?
Hocam ustte belirttigim durum sorun mu sizce, sizde nasil durum ?
Teşekkür ederim hocam
olduğu gibi duruyor hatta 11.0.1 daha iyi idi -
Betada 3d switcher gelmiş sanırım deneyen arladaş var mı ?
iOS 11.1 Beta 1
İpsw linkleri
https://teknokapsam.com/konu-ios-11-ana-konu-11-1-beta-1-yayinlandi.html
hayır yok gelmedi youtube da inceleme videoları da düştü.https://www.youtube.com/watch?v=8VBPKYYylmQ buradan bakın isterseniz neler yeni. -
quote:
Orijinalden alıntı: sacrament1
Hocam 3d touch’daki kasma giderilmiş mi? Batarya fark ediyor mu? Sorular çok malum :)
Ben henüz denemedim 11.1 betayı fakat sanmıyorum ben ufak tefeğin bu şekilde giderileceğini.. adamlar 10 tane beta çıkardı apple tarihindeki en kötü güncelleme yahu -
3D Touch kasılması giderildi mi ?
iPhone bildiğin faytona dönmüş, neresinden tutsan elinde kalıyor, 11.3.3'de izlenimlerimi aktaracağım arkadaşlar, sırf son sürüm diye hem bu kadar para verip hem de bu kadar rezillik çekilmez.
iPhone kullanmanın ilk şartı neydi unutmuş herkes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 27 Eylül 2017; 22:47:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazik olmus valla, yarim yamalak guncelleme verip süründürüyor, geçen yilda boyle oldu
3d touch kasılma devam ediyor
Kesinlikle. Android’den iphone’a geçtim daha çok olmadı. Stabilliğinden ötürü seviyordum ama bu kadar uzun beta sürecinden sonra olmadı. Daha önceki mesajımda dönmeyeceğimi söylemiştim ama gerçekten laglı cihaz. Performanslı kullanamayacaksam yeni sürümün ne manası var. 10.3.3’e geçip hatalar giderilene kadar güncellemeyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X