Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.925
Cevap
92
Favori
916.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona yüklemeyi düşünmüyorum.İpad Mini 'ye yükledim şarjı gidiyor ara takılmalar oluyor..
  • şarz konusunda halen aynı deli gibi sömürüyor
  • Şarj olayı berbat 12 saat dayanmıyor. Bu yüzden 10.3.3 geri dönüş yaptım. WİFİ, Bluetooth sürekli açık kapanmıyor sadece bağlantılar kapatılıyor. Hücresel veri kısayolu geldi diye eziyet çekemem. Bence Apple yazılım ve kullanışlılığa önem vermiyor. Uzun bir süre 11 e geçiş yapmam zaaten SE kullanıyorum, fazla bir özellik yok İPHONE SE için.
  • Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    Eski sürüme nasıl dönüş yapıyorsunuz rica etsem paylaşırmısınız teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derdiniz ne ki çıkar çıkmaz ios11 e geçiyorsunuz. ne vaad ediyor arkadaş söyleyin de biz de bilelim.

ben ios4 den beri iphone kullanıyorum. hiçbir zaman ios5 - 6 - 7 - 8- 9 -10 - 11 e çıktığı gibi geçmedim..

o sürümün en son çıkan sürümü iyi oluyor genelde..

ios 6.1.3

ios 7.1.2

ios 9.3.3

ios 10.3.3 gibi

o yüzden ios11.3.3 ü beklemek lazım...

ios 7 de ilk sürümlerde sorunluydu. ios10 da öyle..

• İPad Air 2 de iOS 10 da güç donma kasma yaşamazken iOS 11 mahvetti kasmalar yavaşlamalar 1 hafta sonra hemen iOS 10 a geri dönüş ve bidaha güncellemem imazalar açıkken geri dönüş yapın memnun olmayanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboBoosted

quote:

Orijinalden alıntı: deoks

Hocam denetim menüsünden pasif duruma alınıyor. Bulunduğunuz konumdan farklı bir yere geçince yada sabah 5te otomatik açıyor. Ayarlardan kapatmanız gerek.

bulamadım kardeşim ya ne bu saçma sapan bir şey yapmışlar. isteyen açar isteyen kapar. kendi kendine açılması ne demek?

Tek çare 10.3.3 e geri dönmek. Ben öyle yaptım en azından.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam denetim menüsünden pasif duruma alınıyor. Bulunduğunuz konumdan farklı bir yere geçince yada sabah 5te otomatik açıyor. Ayarlardan kapatmanız gerek.

bulamadım kardeşim ya ne bu saçma sapan bir şey yapmışlar. isteyen açar isteyen kapar. kendi kendine açılması ne demek?

son güncelleme ile şarj süresi düzelmiş gibi görünüyor. herkes fark etti mi bilmiyorum ama? benim cihaz 7 plus.

• 11 güncellemesini telefonda görmemek için profil nasıl yükleniyor?
    watchOs mu öyle bişiydi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

11 güncellemesini telefonda görmemek için profil nasıl yükleniyor?
    watchOs mu öyle bişiydi sanki.

hikay.github.io/app/NOOTA.mobileconfig
  • quote:

quote:

quote:

quote:

son güncelleme ile şarj süresi düzelmiş gibi görünüyor. herkes fark etti mi bilmiyorum ama? benim cihaz 7 plus.

Hocam bende de 7+ var. Beni en çok sinir eden şey 3D Touchın takılmasıydı. Bu sorun hala varmış.

• Eğer tüm kablosuz bağlantılarınızı kapatmak istiyorsanız ana Ayarlar uygulamasına gidip oradaki Bluetooth ya da Wi-Fi menülerine girerek tüm bağlantınızı, bir daha ihtiyaç duyana dek kapatabilirsiniz.
  • Benim cihaz ip7 yeni aldım suan iOS 11 i yüklemeyi düşünmüyorum ancak 10.3.2 ile geldi bunu 10.3.3 nasıl yapabilirim. ilk defa iPhone aldım bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Eğer tüm kablosuz bağlantılarınızı kapatmak istiyorsanız ana Ayarlar uygulamasına gidip oradaki Bluetooth ya da Wi-Fi menülerine girerek tüm bağlantınızı, bir daha ihtiyaç duyana dek kapatabilirsiniz.

kapatıyorsun ordan tamam ama sonra kendi kendine açıyor tekrar. arabaya binince bt açılıyor mesela her defasında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende de 7+ var. Beni en çok sinir eden şey 3D Touchın takılmasıydı. Bu sorun hala varmış.

çok hafifte olsa bir lag var evet. ama çözülür bu.

• Bu sürümde cihaz biraz daha kendine gelmiş görünüyor. Uygulamadan atmalar ve kedni kendine resetleme yaşamadım henüz.
  • Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi bu son beta güncellemesini herkesmi görüyor yoksa sadece geliştirici sürümü olanlarmı dünden beri uğraşıyorum kaç defa 10.3 e geri döndüm tekrar 11 yüklediğimde beta görünüyor geliştiriciden çıkamıyormuyum acaba.

• Teşekkürler yükledim,10.3.3 güncel diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Bende hiçbirşey olmuyor hocam veya ben beceremedim :)

Hocam cektigimiz videolari izlerken asagidaki o kismi sag sol cekince ileri geri sariyorya. Sadece 1 kere tiklayinca video durduruluyor mu sende, yoksa basili tuttugun sure boyunca mi duruyor yani elini cekince oynatmaya devam mi ediyor yoksa video mu duruyor (:

• ipsw.me sitesinden telefonun modeli neyse ona göre olan ios 10.3.3 indir daha sonra bilgisayardan iTunes u aç shift te basılı tutarak tlf nu güncelle de yeni pencere açılacak oradan indirdiğin ios sürümünü seçeceksin gerisini kendi hallediyor.

Ama bunları yapmadan önce ios 10.3.3 sürümündeyken tlf nu yedeklemiş olman lazım yoksa hiç bulaşma

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.