Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.925
Cevap
92
Favori
916.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6S PLUS 3D touch titremeler devasm ediyor cihaz ısınması sanki azalmış eskisi gibi fazla ısınmıyor geçişllerde hafif de olsa takılmalar var am çok önemli değil ancak özellikle trafik uygulamaları yandex gibi navigasyon ıuygulamalrında sıkıntı büyük bazen dakikalarca harita işlevselliğini geç yapıor
  • 10.3.3 imzalar tahmini ne kadar daha açık olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: iburak

iPhone 5s sahipleri 11.0.1'e geçen varsa yorum bekliyorum.

Major sürümde bende hatalar olmuştu.

11.0.0 a gore biraz daha rahat ettigimi soyleyebilirim.

gundelik kullanim , facebook, whatsapp , instragram , mail

baska islevim yok. iyi durumda suan cihaz. isinmiyor ilk surum gibi. (ben rastlamadim)

Ekran kayıt yapmayı deneyebilir misin?
    Major sürümde bende ekran kayıt çalışmıyordu.
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Hocam 11.0.1 yayınlandığına göre 10.3.3'ün imzalarının her an kapanma ihtimali var. Bunu göze alarak dönüş yapmayı düşünüyorsanız acele edin
  • SERSERİ6935 S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Batarya biraz düzeltilmiş ama halen 10.3.3'le kıyaslanacak düzeyde değil tabi bariz az gidiyor. Isınma biraz da olsa azaltılmış. 3d touch kasmaya devam ediyor. Tabi daha ilk düzeltme güncellemesine göre normal aslında. Umarım 11.0.2'de veya 11.1 sürümünde düzelecektir bunlar. Şu an "nispeten" kullanılabilir düzeyde. Tekrar 10.3.3'e dönmeyi düşünmüyorum.
    Edit: Bu arada diğer sorun giderme güncellemeleri genellikle 1 hafta arayla yayınlanmış. 11.0.2 de 1 hafta sonra gelirse çok güzel olacaktır. Sorunlar daha fazla düzelir diye umut ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrament1 -- 27 Eylül 2017; 14:9:40 >
  • Yedek alarak. İcloud üzerinden Whatsapp foto video vb. Şeylerin yedeğini alabilirsiniz. SMS vb. İcin de ayriyaten yedek alma uygulamaları var detaylı bir araştırma yaparak rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

İyi forumlar. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nihatyld24 N kullanıcısına yanıt
    Beta profili yüklü ise eğer gelmiyor güncelleme profili silip telefonu yeniden başlatmanız gerekli.

• iOS 11 [ANA KONU] Daha oncede yazdim ama goren olmadi galiba. iOS 11 oncesi isaretledigim kisma 1 kez dokununca videoyu durduruyordu. 1 daha basinca oynatiyordu. Suan tiklayinca basili kalan sure boyunca duruyor elini cekince devam ediyor. Acaba ios 11 de bu ozellik kalkti mi bende mi sikinti var. By arada 11.0.1 guncellemesinde durum hala devam ediyor benim adima.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.0.1 de batarya bir tik daha iyi gibi şimdilik. 6s

• 11.0.1'de hava durumu widgeti güncelleme yapıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01EKN01

iOS 11 [ANA KONU] Daha oncede yazdim ama goren olmadi galiba. iOS 11 oncesi isaretledigim kisma 1 kez dokununca videoyu durduruyordu. 1 daha basinca oynatiyordu. Suan tiklayinca basili kalan sure boyunca duruyor elini cekince devam ediyor. Acaba ios 11 de bu ozellik kalkti mi bende mi sikinti var. By arada 11.0.1 guncellemesinde durum hala devam ediyor benim adima.

Videolardan bu ozelligi denemek bu kadar zor olmamali arkadaslar (:

• Hocam denetim menüsünden pasif duruma alınıyor. Bulunduğunuz konumdan farklı bir yere geçince yada sabah 5te otomatik açıyor. Ayarlardan kapatmanız gerek.

• from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Konum açık iken yapıyor bende su an. Konum kapalı olunca kalıyor öyle.

• Telefonun genel sesini kısmadan watsapp bildiirim mesaj vs seslerini kısabiliyormuyuz?
    10.3.2 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-music -- 27 Eylül 2017; 18:45:46 >
  • ios 11 pişmalıktır.
  • 7+ kullanıyorum iOS11 den genel anlamıyla memnunum fakat apple müzikte bazen şarkılarım oynatılmıyor telefonu kapatıp açmama rağmen düzelmiyor belli bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor. Çözüm yolu var mıdır?

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Denedim, dediğiniz gibi hocam

• İos 10.3.3 ve ios 11 karşilaştirdim telefonu satma karari aldim:))) valla rezillik keşke gecmeseydim gecilmiyecegini bile bile geçtim gelde ugraş bu kadar mi yavaş calişir yazik valla

• 11.1 dev beta yayınlandı
  • Onun da çalışma mantığını değiştirdiler ios11 ile. :(

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.