Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.925
Cevap
92
Favori
916.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sacrament1

Kesinlikle. Android’den iphone’a geçtim daha çok olmadı. Stabilliğinden ötürü seviyordum ama bu kadar uzun beta sürecinden sonra olmadı. Daha önceki mesajımda dönmeyeceğimi söylemiştim ama gerçekten laglı cihaz. Performanslı kullanamayacaksam yeni sürümün ne manası var. 10.3.3’e geçip hatalar giderilene kadar güncellemeyeceğim

ya vallahi 2 gündür huawei falan bakıyorum çok sıkıldım cihazı böyle kullanmaktan, hazirandan beri cihaza abartısız 30 kere kurulum yapmışımdır beta 1 beta bilmem ne.. çok zorlamamak lazım gerçekten ios 10.3.3 ile devam edilmeli. insanın sinirlerini zıplatıyor

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    sanırım bu betalar telefonun açılıp kapanması ve arama yapma gibi şeyler için işe yarıyor .. o kadar geri bildirim yapılmasına rağmen hatalar hep devam ediyor.

anlayamadığım nokta bunu yapan adamların hepsi iphone kullanıyor ve test ediyor geliştiricileri saymıyorum ona rağmen böyleyse demek ki bir şeyi düzeltince diğeri bozuluyor.

bunun ayarını bir türlü tutturamıyorlar son sürümlere kadar,
    yoksa deneme yanılma yöntemiylemi çalışıyorlar 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 27 Eylül 2017; 23:0:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana ekranda bos sayfa nasil yaratilir bilen var midir? Sevgili Apple iTunes'dan uygulama destegini kaldirdi, tek secenek iPhone'dan yapmak, o da zor. Surukle birak yaparak uygulamayi en sona surukleyerek yeni sayfa yapiliyor ancak ben sonda degil baslarda istiyorum. 140 kusur uygulamayi bir sayfa yaratmak icin suruklemek de mantikli degil, ne yapilabilir? Eski surum iTunes yukledim onda yaptigim degisiklikler telefona yansimadi.
  • Arkadaşlar benim klavye ile ilgili bir sorunum var 0.1 yüklü şu an en güncel. Yazarken bazen klavyenin en sağından el soluna mavi şekilde kopyala yaparsınız ya mavi renge döner arka plan o şekilde mavi renk sağdan sola hızlı bir şekilde kayıyor ara ara. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .01 güzellemesi ciddi anlamda farketmiş. Cihaz o akıcı çalışma şekline geri döndü. 11.0 da Anlam tam olarak veremediğim bir yavaşlama vardı. Hatta cihaz da bir yavaşlama mı var bana mı öyle geliyor derken Antutu kurup test yapmıştım. 105k çıkmıştı. Güncelleme sonrası tekrar test yaptım. 121k çıktı. Yani benim evhamım değil cihaz yavaşlamış. Şu an bariz şekilde çok daha akıcı çalışıyor.

Not :6S

Bu güncellemede çok daha iyi oldu cihaz.

Antutu

• Arkadaşlar şimdi size birkaç sorundan bahsedeceğim. Bu SORUNLAR sizde de var mı lütfen mesajıma yanıt verin.

1- Apple music dinlerken bildirim ekranından artık kontrol edemiyorum. Müzik çalarken bile ses açma kapama dışındaki tüm tuşlar pasif!!

2- Araca bluetooth ile bağladığımda artık müzik isimleri ve bilgileri ekranda görünmüyor!!

3- açık olan uygulamaları kaparken son uygulama ısrarla kapanmıyor.

4- bazı uygulamaların içerisindeyken telefon kiltleniyor

5- Facebookta video izlerken, yarıda bırakıp ana menüye dönsem bile ses gelmeye devam ediyor, tuş kilidine bile alsam ses aynı şekilde bir süre devam ediyor

Bu saydıklarım bana kabus olmaya başladı.. neredeyse telefonu kıracağım artık. (ip7)

• iOS 11.1 beta 1 yükledim. Yine girdik betaya . 3d touch app switcher gelmemiş. Ana sayfada uygulamada 3d touch kasılması devam ediyor. Bunun dışında herhangi bir kasma, çökme vs yok.
  • Apple yazilim cazibesini kaybetti . İos 11 gercekten kötü bi başlangıç yaptı. İcine etti iphone 7nin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Arkadaşlar benim klavye ile ilgili bir sorunum var 0.1 yüklü şu an en güncel. Yazarken bazen klavyenin en sağından el soluna mavi şekilde kopyala yaparsınız ya mavi renge döner arka plan o şekilde mavi renk sağdan sola hızlı bir şekilde kayıyor ara ara. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan ?

Aynen o şekilde bende de var
  • bu da mı gol değil be, ah ios ah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genncoo1

hayır yok gelmedi youtube da inceleme videoları da düştü.https://www.youtube.com/watch?v=8VBPKYYylmQ buradan bakın isterseniz neler yeni.

3D Touch app switcher is back in iOS 11.1 Beta 1
  • Betayı yükleyen arkadaşlar sizin sürüm normalmi yolsa geliştirici sürümmü ben güncelleme gelmiyo diye itunnesten geri dönüş yaptım yada yaptığımı düşünüyorum ama bu beta güncellemesi görünüyo yoksa hala geliştiricimi kullanıyorum.

• Yıllardır Android kullanıp işkence çektikten sonra stabillik istediğim için iPhone’a geçtim ama bu sefer de Apple tarihinin en kötü güncellemesini yayınladı. Telefonlardan yana şansım yok benim. Neyse, iOS her zaman iOS’tur; güncellemelerle düzeleceğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrAstrum -- 28 Eylül 2017; 1:6:55 >
  • Bende hiçbirşey olmuyor hocam veya ben beceremedim :)

• niye kendinize işkence ediyorsunuz?

daha ilk hafta geçip olmadığını anlayıp akşamında daha dönüş yaptım son sürüme...

iostan zevk almak istiyen ağustostan ağustosa güncelleyecek telefonu
  • Herkes taş mı yükledi telefona acaba ne sorunu yaşıyorsunuz ki? Geçtiğimden beri rahat rahat kullanıyorum. Cihaz 7. Bir sıkıntım yok.

• Teşekkürler epey daha bekleriz o zaman

• CrAstrum kullanıcısına yanıt
    Hocam yok çok yerinde tespit yapmışsınız, gerçekten iOS tarihin en kötü güncellemesini yayınladı. Normalde hissettirmeden eski cihazları yavaşlatırlardı şimdiden itibaren baya gaza bastılar. 7 Plus için artık uygulama desteği kesilene kadar 10.3.3 de kalmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: deoks

Hocam denetim menüsünden pasif duruma alınıyor. Bulunduğunuz konumdan farklı bir yere geçince yada sabah 5te otomatik açıyor. Ayarlardan kapatmanız gerek.

bulamadım kardeşim ya ne bu saçma sapan bir şey yapmışlar. isteyen açar isteyen kapar. kendi kendine açılması ne demek?
  • Yok hocam taş değil ama arada kasılma yapıyor. Yeni güncelleme düzeltir dedik belki ama arada hafif kasılmalar oluyor. Hafif kasılmalar çok mu ciddi, derseniz. Değil bence fakat ios 10'da kaymak gibiydi cihaz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.