Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.925
Cevap
92
Favori
916.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim dediklerim ne alaka, senin bahsettiğin şey ne alaka?

Gelmişin Huawei anlatıyorsun burada!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Hocam benim dediklerim ne alaka, senin bahsettiğin şey ne alaka?

Alkan aynı şeyden bahsediyoruz. Ben niye bu cihaza bu kadar para verdim? Rezil olmamak için. Güncelleme öncesi dünyanın betasi çıkıyor ama final sürümünde halen aynı hatalar. Bak bunu sadece ben de demiyorum, gir bak ios 11 başlığına, arkadaşların çoğu aynı şeyden muzdarip. Yani çökme,donma ve pilin iyi gitmemesi.

Seni bilmem ama ben bu parayı rezil olmak için vermedim alkan, öyle iki saniye takıldık falan kabul etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 iOS 11 ile çöp olmustu diyebilirim fakat 11.0.1 güncellemesi ile neredeyse tüm sorunlar, kasmalar düzeldi diyebilirim telefon rayına oturdu :)

• şirketteki ipad'e kurdum. harika olmuş cidden bu kadar iyi beklemiyordum ama kendi ipad'ime jailbreak yapamayacağım için kurmadım.

jailbreaksiz ipad gerçekten dünyanın en çöp cihazı :(

bekleyeceğiz artık
  • Yahu takılmalar hep yaşandı, yine yaşanacak. Onları düzeltmek kolay. Madem bu kadar sorun var, neden 10.3.3'te kalmadın?

Benim dediğim kullanım kolaylığından bahsedip en çok kullanılan şeylere ilave ayar getirmeleri, özellik kaldırmaları, pratikte olan bir ayarı ebesinin bi tarafına atmaları..

İşin rezilliği bu sefer toptan bambaşka bir boyuta geldi zaten, o konuda herkes hemfikir. Yurtdışı forumlarda hatta yurtdışı forumları bırak Apple Community'de millet artık açık açık dalga mı geçiyorsunuz bizimle diyor. Bi taraflarına benzettiler her işi. Ben zaten iOS 11'e geçmedim ve doğal olarak Watch OS 4'e geçemedim.

iPhone 4'ten beri Apple kullanırım, 2 iPad eskittim, iMac'ten tut iPod Classic'e kdr birçok Apple ürünü kullandım, kullanıyorum, böyle aptalca kararlarla, kullanıcıya sormadan iş yapıdığını görmedim.

Benim derdim bu yenilik dedikleri ayarları bir an önce eski haline getirmeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 27 Eylül 2017; 10:20:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: memnunov

Kulaklik takili iken surekli bu cikiyor,

Nedir bu, ne ise yariyor, neden cikiyor??

iOS 11 [ANA KONU]

Arkadaşlar duvar kağıdını sormuşsunuz.

Linkini veriyorum.
    https://i.hizliresim.com/pGgy6z.jpg

Bu arada bu duvar kağıdını aşağıda linkini verdiğim uygulamayı yükleyerek buldum. Arama kısmına "earth" yazarak...
    https://itunes.apple.com/tr/app/featured-duvar-ka%C4%9F%C4%B1tlar%C4%B1-temalar-hd-arka-planlar/id1168344009?l=tr&mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memnunov -- 27 Eylül 2017; 9:43:23 >

• 10.3.3 e geçicem öğlen yine düzelmemiş 3d touch ve klasör geçişleri çok geç oluyor kapanırken

• Haftasonu kotuydu. Simdi duzelmis

• Düzelmiş diyen de var düzelmemiş diyen de.. Apple ın en sevdiğim yanıydı stabil olması fakat herkes ayrı ayrı şeyler söylemiş. Şimdi tekrar yüklüyorum 11.0.1'i korka korka :/ 10 tane betanın üzerine bu sürüm hiç olmadı ama zorluyoruz bakalım kullanabilirsek..
  • Deneme amaçlı mini2’ye yükledim 11.0.1

İlk sürüme göre çok az da olsa düzelme var ama ara sıra kasılmalar aynen devam ediyor.ayrıca 10.3.3e göre de bataryanın daha çabuk eridiği de aşikar. Dün akşam 10 gibi 100 de çektim şu an 65 kaldı. 20 dakika falan ntvspor izledim bein Connect den o kadar

• iPhone 5s sahipleri 11.0.1'e geçen varsa yorum bekliyorum.

Major sürümde bende hatalar olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iburak

iPhone 5s sahipleri 11.0.1'e geçen varsa yorum bekliyorum.

Major sürümde bende hatalar olmuştu.

11.0.0 a gore biraz daha rahat ettigimi soyleyebilirim.

gundelik kullanim , facebook, whatsapp , instragram , mail

baska islevim yok. iyi durumda suan cihaz. isinmiyor ilk surum gibi. (ben rastlamadim)
  • Güncelleme gelmeyen varmı arkadaşlar bana gelmemiş telefonum 6s plus geliştirici modunda kullanıyorum daha önce bidefa dömüştüm tekrar dönmeyi gözüm kesmedi acaba ondanmıdır.

• Hiç beğenmedim, kullanışı daha kötü (6s)
  • wifi ve bluetooth kendine kendine açılıyor. bunu nereden kapatıyoruz acaba bilen var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Hocam benim dediklerim ne alaka, senin bahsettiğin şey ne alaka?

doğru söylüyorsun..
  • Ben 10.3.3 e geri döndüm. 3D Touch multitasking gelene kadar 11 e geçmem artık

• zargana38 kullanıcısına yanıt
    Nasıl döndünüz?

• arkadaşlar ipad cihazında ios 11 yüklemiş olanlardan bir ricam var, trafi uygulamasında ikon ekrana boş beyaz bir şekilde geliyor, iphone'larda böyle bir sorun yok ama ipad de var, sizde dener misiniz? ona göre geri bildirim yapacağım uygulama yapımcısına, elimde başka ipad olmadığı için tecrübe edemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar verilerim gitmeden 10.3.3 e nasıl dönebilirim? (sms whatsapp foto video vb)

Bilgim bulunmuyor sormak istedim.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.