Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.924
Cevap
91
Favori
917.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı hatalar düzelmiş gözüküyor. Sayfalar arasinsa geçişteki takılmalar azalmış . Bir iki güncellemeyle tamamen oturur sanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pena kutusu kullanıcısına yanıt
    Haklıymışsınız 10 lira attım karta düzeldi teşekkürler

Edit: Kapatıp açınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinwheel -- 27 Eylül 2017; 1:11:46 >

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

İphonelarda en güzeli telefonu gelen sürümde kullanmak ve asla yeni sürümü yüklememek çünkü kullanıcıya geri dönüşü olan hiçbir özellik veya iyileştirme olmuyor mesela sonraki sürümde benim şarjım gelen güncellemeyle 1 saat kadar arttı veya telefonum hızlandı vs diyen şu zamana kadar hiç görmedim. Hangi sürümü yüklersek ilk zamanlar yeni sürümü yüklemenin psikolojik etkisi ve yeni yüklenmiş olması sebebiyle hızlı oluyor ama bir ay sonra eski sürüm gibi...Ya da 10.3.3 de temiz kurulum yapıp yeni bir iphone olarak ayarladığında o da hızlı oluyor yani güncellemeler üzerine bir şey koymadığı gibi ya sorunlar oluyor ya da telefonun bataryası az gidiyor ve telefon hantallaşıyor. Demem o ki asla güncellememek lazım...

En doğru yorum bu ben her zaman bunu söyledim ve cihazımı güncellemedim. Her cihaz aldığımda bir güncelleme sonrası apple içine ediyor cihazın ve ilk aldığım zaman cihazı mutlu mesut kullanıyorum sonra bir güncelleme telefondan nefret ediyorum. Cihaz yavaşlamasa bile yazılım sorunsuz hale gelene kadar cihaz zaten eskimiş oluyor.

Cihaz hangi yazılımla çıktıysa o sürümde kullanılır maceraya gerek yok. İos 11 de beni etkileyen hiçbir özellik yok aksine çok daha kötü o acayip saçma sapan animasyonlar kapanmayan wifi felan.

Neymiş live photoyu istediğim anı kesebilecekmişim bu gereksiz özellik için niye telefonu mala çeviriyim ki.

Bana bir kişi çıksın ios 10 da yapıp 11 de yapamadığımız birşeyi söylesin hemen ios 11 e güncelleyecem

Aynen hocam yazılar kalınlaşmış, kontrol merkezi desen niye var belli değil en gereksiz ios sürümü sanırım bu...Benim sıradan bir kullanıcı olarak istediğim hız ve batarya iyi gitsin yoksa yok car play yok airdrop falan faso fiso ben genel kullanıcı deneyimime bakarım ama bir de bizim iyiliğimize bir şey yapsalar şaşarım zaten...A11 şu kadar az güç tüketiyor diyorlar hani bana bunun faydası ne?
    Sonra gidiyorsun işlemci verimli diye bataryayı azaltıyorsun iyi güzelde işlemcinin enerji verimliliğinin bana faydası ne...Yine aynı kullanım süresi alıyorsun o zaman her şey reklam bize faydası yok.Bu apple Steve Jobs dan sonra ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim sadece ticaret ve kar olarak bakıyorlar sanırım olaya...

• Temiz kurulum ile telefondan direk güncelleme arasında söylendiği gibi fark var mı? Bana çok saçma geliyor performans farkı oluyor denmesi.Bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi?

• İos 11 de şarj kötü hem şu home tuşunun tepkime süresi cok yavaş ios 10 da daha seriydi tepki hizliydi şunu düzeltseler iyi olur cok kişi şikayetci gözle görülür hissedilir derecede sinir bozucu..

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

ios 11.0.1 ile fps düşüşleri ve 3d touch yavaşlığı düzelmiş kesinlikle güncelleyin

Hocam frame atlamaları ve 3d toch tıklayınca öyle titreyerek donarak açılıyordu bunlar düzelmiş mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Hayır. Uygulamaları 3d touch ile açınca aynı şu an değişmemiş.

Arkadaş neden düzeldi yazmış 😂

Orijinalden alıntı: pena kutusu

Telefonunuz nedir?

Telefonum iphone 7 plus ve bende şu an hiç sorun kalmadı, 3d touch tamamen düzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 27 Eylül 2017; 2:8:11 >

https://youtu.be/3AsBHVva1rE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 27 Eylül 2017; 2:41:31 >

Orijinalden alıntı: LeiaSolo

Daha doğrusu kartım kayıtlı ama şu an limit yok ama güncellemeleri bile yapamıyorum whatsappı bile. Saçma değil mi biraz

Kart bilgilerini tekrar gir borcu ödemediğin sürece storeyi kullanamazsın..

| XFX AMD RX 6900 XT SWFT | AMD Ryzen 5 5600 | XPG Spectrix D41 RGB 16x2 32 GB DDR4 3600 Mhz RAM |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Kingston A2000 1 TB m2 nvme SSD | MSI B450 Tomahawk Max | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • iPhone 6 için bu güncelleme çok stabil olmuş kesinlikle tavsiye ediyorum 10.3.3’den geçilebilir

Wifi & bt adam gibi kullanılmıyor, hala kendi kendine çalışıyor diyen ve olaydan habersiz yüzbinlerce kullanıcı var.

Otomatik parlaklık ayarı neden kaldırılmış diyen var.

3D Touch kaldırmışlar, gelmeyecek mi? diye soran onlarcası var.

Siz hala takılma, ıkınma vs diye akıcılık peşindesiniz. İlk etapta akıcılık mı önemli? Yoksa pratik kullanım şartları mı? Takılma, ıkınma her zaman düzeltilebilir, önemli olan ana özellikler değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Beyler ilk etapta stabilliğinden, fps düşüşünden ziyade mala çevirdikleri ana özelliklerin geri gelmemesinden yakınsanız daha mantıklı olmaz mı acaba?

Wifi & bt adam gibi kullanılmıyor, hala kendi kendine çalışıyor diyen ve olaydan habersiz yüzbinlerce kullanıcı var.

Otomatik parlaklık ayarı neden kaldırılmış diyen var.

3D Touch kaldırmışlar, gelmeyecek mi? diye soran onlarcası var.

Siz hala takılma, ıkınma vs diye akıcılık peşindesiniz. İlk etapta akıcılık mı önemli? Yoksa pratik kullanım şartları mı? Takılma, ıkınma her zaman düzeltilebilir, önemli olan ana özellikler değil mi?

Valla bence takılma çok önemli. Bir örnek vereyim:

İş seyahati için şehir disindayim. Ve seyahatteyken kullandığım yegane iki uygulama var, biri trafik,digeri Google maps.

Dün sabah İstanbula indim,trafiyi açtım ama uygulama sürekli hata verip çöktü. Mapsi açtım gps bulamadı. İstanbul iyi bilen bir arkadaşımı aradım,baglanti problemi yaşadım.

Neyse binbir güçlükle varacagim yere vardım,bu sefer internet çalışmadı. Telefonu kapatıp açtıktan biraz rayına oturdu.

Hiç kullanmadığım bu telefonun şarjı daha saat 15 olmadan bitti. Ustelik yol boyu şarjda tutmuş, sabah ful sarjla güne başlamıştım

Ne mi yaptım, gittim ilk Turkcell bayiinden huawei p9 lite 2017 aldım. Zaten yedek telefon almak aklimdaydi,bahanesi oldu. Oh be dedim resmen. Hem gününün zehir olması önlendi,hem de yedek telefon olgusunun ne kadar dogru olduğu ispatlandi.

Bugün de yoldayım, yarın aksam kısmetse eve varınca önce hard reset atacağım,baktim kendine gelmiyor, satacagim telefonu. Kasasında milyarlarca dolar nakti olan bir sirket bir huawei kadar arayüz yapamamış. Gerçi huawei kötü bir marka değil ama bir applein yanında da devede kulak kalir

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.