Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
90
Favori
701.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iOS 10 kaç GB boş alan istiyor? 3 kere denedim ve sürekli olarak aynı hatayı alıyorum. "Yeterli hafıza yok."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Hocam 6 da kilit ekran bildirimleri 3d touch olmadan oluyormuş mesela mesaj geldiğinde direk orda cevaplama gibi. Sola çekmeniz gerekiyormuş bildirimi.

Yanlışım varsa düzeltin ama bu olay zaten iOS 9 la beraber gelmedi mi ? Ben 1 yıldır mesajları, whatsapp ve messenger konuşmalarını kilit ekranında sola kaydırarak cevaplayabiliyorum. Cihaz 5S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0tyldrm0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu şu yüzden söyledim kilit ekranı bildirimleri geldi örneğin mesajı da görerek vebaplıyoruz. Sunumda gösterilen diğer kilit ekran bildirimleri kısayolları da sola çekerek cevaplayabişiriz demek bu

• İpad 4te sevdim iOS 9 da resmen stabilitesi daha iyi durumda ayrıca bu tuş sesi ne ya küfür edecem anasını satıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 14 Haziran 2016; 13:12:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slayshot kullanıcısına yanıt
    https://m.youtube.com/watch?v=z7UM0NsoCy0 burdaki gibi mi oluyor hocam

• bende yer olduğu halde son saniye indirilemedi diyordu. İki tuşa basılı tutup kapayıp yeniden açtım. 3. de kurmayı başardı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Alper-

bende yer olduğu halde son saniye indirilemedi diyordu. İki tuşa basılı tutup kapayıp yeniden açtım. 3. de kurmayı başardı hocam.

Kaç GB boş alanın vardı? Ben de 2.5 GB var. Yetmez mi?

• En son 2.8 gözüküyordu inmedi. Sonra reset yaptım yükledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Alper- -- 14 Haziran 2016; 13:44:56 >
  • iPhone 6 gözle görülür biçimde hızlandı. Yeni efektler baya işe yaramış. Bana şarj süresi de daha iyi gibi geldi. iOS 9 da gece %17 de bırakınca sabah kapanmış oluyordu. Dün gece 52 de bıraktım sabah 45ti. Ben sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChasingTheSun -- 14 Haziran 2016; 13:46:30 >
  • Arkadaşlar iphone 6 var bende de ben hala ios 9.2.1 sürümünü kullanıyorum belki jailbreak çıkar diye ama aylardır çıkmadı. Oldukça sıkıldım insan yenilik istiyor. sizce direk ios 10 a geçeyim mi özellikle iphone 6 kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.
  • Ev uygulaması bende bu şekilde oluyor sizde de aynı sorun var mı
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 10 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Keşke CC'deki müzik kısayolu kalsaydı müziği değiştirmek için uygulamaya girmek gerekiyor. Bildirim panelindeki uygulamalar çalışmıyor güncellenmeleri lazım.

burada YouTube yazan yerimi kastediyorsunuz eğer gittiyse çok kötü olur
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 10 [ANA KONU]

• Arkadşlar ben 9.3.2 ye geri döndüm fakat kendi kendine tekrar ios 10 u indirdi telefon ve güncelleme olarak gözüküyor canımı sıktı

Yüklediğim developer profilden mi bilmiyorum nasıl hallederim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrite -- 14 Haziran 2016; 14:10:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scrite S kullanıcısına yanıt
    profili sil kardeşim gelmez o güncelleme bir daha
  • O kısım ccyi açıp sola doğru kaydırınca daha detaylı olarak çıkıyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • misyonix kullanıcısına yanıt
    Hocam iOS 9.3.2'nin ipsw dosyasını attım telefona daha sonra yedeğimi yükledim. Yedeği iOS 9.3.2 de iken almıştım ancak(yüksek ihtimal) iOS 10'da alınan yedek de çalışacaktır.
  • Arkadaş otadan bir bucuk saat oluyor hemen hemen daha çeyreği inmedi. Normal mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan sekmeye almışlar ben fark edememişim.

iOS 10 [ANA KONU]
  • nativist kullanıcısına yanıt
    Kotanız dolduysa normal. Bir de sunucularda yoğunluk olabilir. 1.6 GB civarında indiriyor bende de çeyreğin biraz üstünün inmesi 2 saat civarı sürmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 14 Haziran 2016; 14:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRaziel

Stabillik durumu nasıl arkadaslar?

Berbat ötesi 6s plus kullanıyorum cok fazla takılıyor. yedek almadan geçtim geride dönemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.