Şimdi Ara

IObit Driver Booster 3 Pro 1 Yıl Lisanslı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
10
Favori
3.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ünlem olarak gözüken yani driver'ı yüklü olmayan donanımların da driverlarını bulabiliyor mu acep?

ben advanced system care kullanıyorum, güzel program.
    windows 10 uyumluluğu konusunda bir şey diyemiyorum çünkü windows7 kullanıyorum.
    10 kullananlardan problem yaşayanlar okumuştum.

driver booster özelliğini de kullanıyorum arada.
    problem yaşamanız durumu için zaten sanırım geri dönüş noktası oluşturuyordu kendisi.

License: 0004E-E40B3-F37FE-10BB3

http://download.cnet.com/Driver-Booster/3000-18513_4-75992725.html?part=dl-&subj=dl&tag=button

Programı kurarken diğer eklenti programlarını kurmayın yalnızca Driver Booster'ı kurun.

Driverları güncelleyip daha sonra isterseniz programı kaldırabilirsiniz, ama uygulamayı kaldırmasanız da herhangi bir yavaşlık yapmıyor. Ben neredeyse 5 notebook için Windows 10 sürücü güncelleştirmelerinde bu programı sorunsuz kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzerchE -- 30 Aralık 2015; 14:18:54 >
    Corsair Carbide 270R Mid Tower Case | AMD Ryzen 7 3700x | Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | GSkill RipjawsV 3700 Mhz DDR4 2x8gb | MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Armor 8GB OC | Cougar CMX-700 PSU | Samsung 870 Evo | Dell Alienware AW958 Elite RGB | Logitech G410 Atlas Spectrum | HP 6020st | 240GB Corsair Neutron GTX SSD | Asus MX279H | Xiaomi Mi 9T Pro | Huawei Watch GT2 | Samsung Gear S3 | Motorola Moto 360 Black Steel | Playstation 3 | Playstation 4 Pro | Logitech Z5500 | SONY KD-55XE9305

• zurrani kullanıcısına yanıt
    moruk care kullanmanı önermem hele ki kayıt defteri moduna hiç bulaşma. kaş yapayım derken göz çıkarıyor. şuan w10 kullanıyorum bir sıkıntı yok her şeyi buluyor tak yüklüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EzerchE

Herkese aynı key'i veriyor o yüzden boşuna kayıt olmayın direk buradan indirin ve bu key i girin;

License: 0004E-E40B3-F37FE-10BB3

http://download.cnet.com/Driver-Booster/3000-18513_4-75992725.html?part=dl-&subj=dl&tag=button

Programı kurarken diğer eklenti programlarını kurmayın yalnızca Driver Booster'ı kurun.

Driverları güncelleyip daha sonra isterseniz programı kaldırabilirsiniz, ama uygulamayı kaldırmasanız da herhangi bir yavaşlık yapmıyor. Ben neredeyse 5 notebook için Windows 10 sürücü güncelleştirmelerinde bu programı sorunsuz kullandım.

8 yaşındaki bilgisayarımın driverlarını bulamam nasılsa diye hiç uğraşmamıştım. Bu program hepsini buldu ve sorunsuzca yükledi.

Yani güncel sistemlerde olduğu kadar eski sistemlerdeki driverları bulma konusunda da çok başarılı.

• Daha önce kullanmıştım 58 sürücü güncellemiştim. Bilgisayarı mahvediyor. Usb bellek taktığınız gibi çalışırken şimdi takıp sürücüyü yüklemeai için 5 dk bekliyorsunuz. Lan bağlantısı içinde öyle . Anlayacağınız sürücülerinizi güncellemek yerine daha eski sürüm çekiyor gibi:) Bulaşmayın :)

Orijinalden alıntı: Galleoncu

Daha önce kullanmıştım 58 sürücü güncellemiştim. Bilgisayarı mahvediyor. Usb bellek taktığınız gibi çalışırken şimdi takıp sürücüyü yüklemeai için 5 dk bekliyorsunuz. Lan bağlantısı içinde öyle . Anlayacağınız sürücülerinizi güncellemek yerine daha eski sürüm çekiyor gibi:) Bulaşmayın :)

bir de araştırsaydınız iyi olurdu.. daha önceki sürüm yerine en güncelleri bulduğu kesin.. önceki sürümlerin numaralarını ve yeni guncel surumleri hep kıyaslarım... ama her yeni driver iyi çalışacak diye bir şey olmadığı için bunda da sıkıntı olabiliyor.. sonra da düzeltiliyor zaten.. sıkıntı çektiğiniz aygıtın driverini kaldırın birkaç ay sonra tekrar deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Daha önce kullanmıştım 58 sürücü güncellemiştim. Bilgisayarı mahvediyor. Usb bellek taktığınız gibi çalışırken şimdi takıp sürücüyü yüklemeai için 5 dk bekliyorsunuz. Lan bağlantısı içinde öyle . Anlayacağınız sürücülerinizi güncellemek yerine daha eski sürüm çekiyor gibi:) Bulaşmayın :)

bir de araştırsaydınız iyi olurdu.. daha önceki sürüm yerine en güncelleri bulduğu kesin.. önceki sürümlerin numaralarını ve yeni guncel surumleri hep kıyaslarım... ama her yeni driver iyi çalışacak diye bir şey olmadığı için bunda da sıkıntı olabiliyor.. sonra da düzeltiliyor zaten.. sıkıntı çektiğiniz aygıtın driverini kaldırın birkaç ay sonra tekrar deneyin

Ben iyice araştırdım içiniz rahat olsun. 2010 Sürücüyü 2014lüğe yüksekselttiğinide gördüm sonuç fiyasko. Eğer sizin dediğiniz gibi de sıkıntılar olabiliyorsa kötü damgasını vurabilecek açık kapıda vardır. Bu benim deneyimim ve sonuç başarısız. İyi günler dilerim.

• Şunu belirtmekte fayda var programın bulduğu sürücüleri İobit yapmıyor. Donanımınızın resmi üreticisi tarafından yayınlanan ve ms tarafından onaylanan son sürümleri yüklüyor. Yani bir yavaşlama varsa hata donanım üreticinizdedir. Tek tek arayıp internetten indirseniz de aynı şey. Bu programın tek albenisi sizi tek tek aramaktan kurtarıyor.

Yıllardır da İobit ürünlerini kullanırım hiç sorun yaşamadım. Dikkatli ve bilinçli kullanıcı her zaman rahat eder.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.
  • Ben her format attığım pc de kullanırım sorun yaşamıyorum millet programı neresiyle kullanıyorsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gcb1903

Şunu belirtmekte fayda var programın bulduğu sürücüleri İobit yapmıyor. Donanımınızın resmi üreticisi tarafından yayınlanan ve ms tarafından onaylanan son sürümleri yüklüyor. Yani bir yavaşlama varsa hata donanım üreticinizdedir. Tek tek arayıp internetten indirseniz de aynı şey. Bu programın tek albenisi sizi tek tek aramaktan kurtarıyor.

Yıllardır da İobit ürünlerini kullanırım hiç sorun yaşamadım. Dikkatli ve bilinçli kullanıcı her zaman rahat eder.

Aynen katılıyorum.

Yani bu yavaşlama olayını şuna benzetiyorum.Mesela telefonlara sürekli güncelleme gelir bu ve git gide yavaşlar nedeni ise telefonun artık eskiyor olmasıdır.Yani pcyede driver güncellediğinizde yavaşlıyosa sistem eskimiştir artık yada üretici firma ile alakalıdır bu sorun.Program gidip tek tek siteleri dolaşmanı ortadan kaldırıyor senin için sitesinden indiriyor olay bu.

• driverları güncelledim ses gitti

Orijinalden alıntı: formula01

driverları güncelledim ses gitti

geçen bende de oldu sesi kaldır tekrar yükle
    Referanslarım:Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü Vasıtası İle Alışveriş Yaptıklarım:*werrol *emir1 vaypcnet nickli arkadaştan ram alındı. nabiaga nickli arkadaş ile 1355 tllik işlem sorunsuz gerçekleşti.
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    yalnız değilsin moruk ama şuan her şey yolunda sürücüyü kaldırıp tekrar yükle

quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Ben iyice araştırdım içiniz rahat olsun. 2010 Sürücüyü 2014lüğe yüksekselttiğinide gördüm sonuç fiyasko. Eğer sizin dediğiniz gibi de sıkıntılar olabiliyorsa kötü damgasını vurabilecek açık kapıda vardır. Bu benim deneyimim ve sonuç başarısız. İyi günler dilerim.

eski iş bilgisayarımda taktığım usbleri çoğu zaman çok geç algılama problemi vardı.
    driver booster yüzündense çok gücenirim şahsen

her şeyin en günceli iyi olmuyor bazen.
    bazen (de) ne yaparsan yap, olmuyor bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Şunu belirtmekte fayda var programın bulduğu sürücüleri İobit yapmıyor. Donanımınızın resmi üreticisi tarafından yayınlanan ve ms tarafından onaylanan son sürümleri yüklüyor. Yani bir yavaşlama varsa hata donanım üreticinizdedir. Tek tek arayıp internetten indirseniz de aynı şey. Bu programın tek albenisi sizi tek tek aramaktan kurtarıyor.

Aynen katılıyorum.

Yani bu yavaşlama olayını şuna benzetiyorum.Mesela telefonlara sürekli güncelleme gelir bu ve git gide yavaşlar nedeni ise telefonun artık eskiyor olmasıdır.Yani pcyede driver güncellediğinizde yavaşlıyosa sistem eskimiştir artık yada üretici firma ile alakalıdır bu sorun.Program gidip tek tek siteleri dolaşmanı ortadan kaldırıyor senin için sitesinden indiriyor olay bu.

hocam dediğinize katılmıyorum.

sürücü dediğin bilgisayara bağlanan input output donanımların nasıl kullanılacağı ile ilgili programcıklar.
    yavaşlama eski donanım nedeniyle değil, olsa olsa başka bazı uyumsuzlukları doğurmasından ya da stabil olmamasından olur.

çok bilmesem de bir de usbye tektığınız her cihaz bir sürücü bırakıyor bilgisayarda.
    bu onları da güncelliyor, usb driver kalabalığından da bi yavaşlama oluyor olabilir ilerleyen zamanlarda.

hatta port1 usb'ye takıyosun, driver yüklüyor.
    başka zaman port2 usb'ye takıyosun, yine driver yüklüyor meretler.

• Teşekkürler haber verene

Aynen öyle. Sanki IOBit kendi driverlarını yüklüyor gibi mahvediyor vs demişler, adamın işi gücü yok binlerce donanım için program mı yazıp güncelleyecek? (: nVidia'da bile bazen driver'lar saçmalıyorda geri dönüyoruz, diğer driver'larda da olabilir bu gayet normal.

• 1,5 yıldır format ihtiyacım olmadığından, olsa bile kendim yazılımın en güncelini sitesinden indirip kurmayı tercih derim.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.