Şimdi Ara

IObit Driver Booster 3 Pro 1 Yıl Lisanslı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
10
Favori
2.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler onu bunu bilmem bunu kullanmak gibi bir hata yaptım. içine etti pc nin. durduk yere donmalar başladı hiçbirşey yokken.elle driver kursak en azından hangisinden oldugunu bilirdik bunda o şans da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 14 Mayıs 2016; 12:45:36 >
  • drivers programları bana sağlıklı gelmiyor. ben bir pc kurduğumda o an güncel ne varsa onu indirip kuruyorum.

edit = gerçi konu hortlamış sanırım, tarihe bakmamışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 14 Mayıs 2016; 12:42:18 >
  • windows 10 için güncelleme yapıyomu
  • Driver otomatik güncelleme programlarınà karşıyım lakin içlerinde en başarılısı diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür programlara para vermeyin, neredeyse hepsini denedim şu an işini en iyi yapan program ücretsiz:https://sdi-tool.org/download/

lite versionu indirin, hiç bir program size son version sürücünün daha iyi performans vereceğini garanti edemez. Sorunsuz çalışan aygıtlarınız sürücü güncellemesinden sonra çalışmayabilir. Güncellemeden önce mutlaka sistem geri yükleme noktası oluşturun!
  • bu program yüzünden kaç kez ekran kartının driverleri çakıştı. problem çıkarıyor bazen haberiniz olsun
  • http://www.driveridentifier.com/index.php

Bende arkadaşımın casper laptobuna kamera driveri ararken tesadüfen bu siteyi buldum,site başarılı gibi.En azından kameranın driverını bulduk.Bu siteyi daha önce kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  • driverları bulup yüklediğinde bilgisayarımı acaip kasıyor. o yüzden çok kullanmıyorum. arkadaşın dediği gibi dikkatli kullanın
  • Sakın ha.

Diyeceklerim bu kadar hakim bey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • format sonrası işe yarar bi program ama driverlarınız yüklüyse sıkıntı çıkabiliyo
  • alanında 1 numaradır fakat ben güncelleyince bilgisayar mavi ekran veriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miranda Kerr

Ben tavsiye etmiyorum laptopu berbat hale getirdi , yorumlarına bakarsınız format atmak zorunda kalanlar bile var araştırmadan kullanmayın

Haklısın , ekranda görüpte aaa bütün driverlerim eskiymiş deyip güncelliyeyim derseniz format atmak zaorunda kalabilirsinizi .

Kullanmadan once geri yükleme noktası oluşturun .
  • diğerlerindne dha başarılı
  • Driverpack Solution'da deneyebilirsiniz. Çevrimdışı sürümü 10 GB kadar gerçi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.