Şimdi Ara

İnventus ve Sinerji güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnventus Vatanadn ucuz, sinerji ikisinden de baya ucuz. fakat güvenemiyorum, fiyatları kötü olsa bile vatandan almak istiyorum.İnventus ve sinerjiden bilgisiyar toplayanlar var mı güvenilirmi bunlar? ya da garantiye ürün yollayanlar var mı?



  • Inventus herhalde ülkedeki en güvenilir kurumdur. Satış sonrası destek olarak çok iyiler. Sinerjiden pek çok alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım ancak garanti durumu olursa nolur bilemem. Vatan'dan toplama pek çok kişiye garantiden gelmiş ürün falan sattılar, bu ikisinden çok daha güvenilmezdir benim gözümde.
  • hocam şahsen ben psu yu ordan aldım internet üzeriden ve hiç sıkıntı olmadan 1 günde elime ulaştı.perşembe sabahı sipariş verdim cuma 12 de elimdeydi
  • Inventustan cok fazla alisverisim oldu her hangi bir sorun yasamadim cok kaliteli yapiyorlar islerini ilk alisverisimden sonra alacagim her seyi inventustan almaya basladim.

    Sinerji konusunda bir yorumum yok oradan alisveris yapmadim yapan arkadaslar yardimci olacaktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51C189DEA -- 15 Mayıs 2015; 14:32:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisiyar toplayacağım, gelmesinden pek endişem yok ama garanti vs. ilgileniyorlar mı tereddüt ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ananbaban07

    Bilgisiyar toplayacağım, gelmesinden pek endişem yok ama garanti vs. ilgileniyorlar mı tereddüt ediyorum

    Garanti işiyle satış yapan firmalar genelde uğraşmıyor zaten distribütöre yolluyor. Kararı da ordaki teknik servis veriyor.

    İnventus tüketiciyi mağdur eden durumlarda özellikle yardımcı olur. "Servis ne dediyse o olur" deyip aradan çıkmıyor. Diğerlerinin yapacağı şey %99 bu sinerji'den de alsan vatan'dan da.
  • İnventus'tan gözüm kapalı alışveriş yaparım. Vatan teşhir ürünü mü satıyo dersin iade ürünü mü satıyo dersin ne ararsan var. Müşteri hizmetleri de beş para etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netsipariş.com nasıl bir site
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ananbaban07 A kullanıcısına yanıt
    Valla aynı konuyu bende merak ediyorudum. Pc toplamaya başladım tanıtım videolarında hep sinerji sitesinden alındığını duydum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hlec26

    Valla aynı konuyu bende merak ediyorudum. Pc toplamaya başladım tanıtım videolarında hep sinerji sitesinden alındığını duydum.

    Ben inventusdan almayı düşünüyorum ama sinerji dahada ucuz . bu arada bilgisiyar alıcaksan doların düşmesini bekle şuan düşüyor dolar dahada düşer inşallah. oem e çok etkisi oluyor.
  • ananbaban07 A kullanıcısına yanıt
    aynen acelem yok 1 ay daha bekliyecek surem var 3 gün önce yaptgm pc suan 150 tl daha ucuzladı inş 2.00 olur dolar :D
  • sinerji gerçekten çok uygun pc toplamak isteyenlere öneririm
  • Hepsiburada fiyatları da fena değil. Bu ara Vatan hariç hepsi uygun fiyatlı ürün satıyor.
  • Kardeş güvenmiyosan almazsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ananbaban07 A kullanıcısına yanıt
    Dostum selam , sinerjiden alirsan pişman olursun , sinerjiden 3.300 küsür TL'ye sistem topladım daha yeni 06.05.20 15 te elime ulaştı ama satış sonrası hizmet 0 başın çok agrir daha şimdiden pişman oldum . Imzamdaki konudan sinerji hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilirsin. Tek kârı ucuzlugu.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105316220&p=2#105804021



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmignc -- 15 Mayıs 2015; 18:31:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben de Inventus'tan komple sistem topladım 1 hafta oldu işte kullanıyorum, çok memnunum. Mesela küçük bir sorunum vardı, onla ilgili mail attım, gerçekten baya ilgilendiler. Hatta bak konu açmıştım;http://forum.donanimhaber.com/m_105696302/f_//tm.htm#105696302

    Bu da ilk sistemin geldiği gün açtığım konu; kablo saklamaları falan 10 numarahttp://forum.donanimhaber.com/m_105534934/f_//tm.htm#105534934




  • Sinerjiden bugün 3.400 tl lik sipariş verdim.Ya yarın ya da pazartesi gelir.Montajı kendim yapacağım (İlk defa).Biraz da piyango bu işler.Bakalım bize ne çıkacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ananbaban07

    İnventus Vatanadn ucuz, sinerji ikisinden de baya ucuz. fakat güvenemiyorum, fiyatları kötü olsa bile vatandan almak istiyorum.İnventus ve sinerjiden bilgisiyar toplayanlar var mı güvenilirmi bunlar? ya da garantiye ürün yollayanlar var mı?

    İnventus ve Sinerji
    hangisi..
  • Inventus güvenilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arranger.

    Inventus güvenilir.

    200 tl pahalı ama..
    Bu mesaja eklenen görseller:

     İnventus ve Sinerji güvenilir mi? İnventus ve Sinerji güvenilir mi?




  • inventus güvenlidir , sinerjiyi bilmiyorum alışveriş tecrübem yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.