TURKNET REZİLLİĞİ ( 6 Ağustos güncelleme)
|
TURKNET REZİLLİKTİR ( MÜŞTERİYİ EŞŞEKK YERİME KOYUYOR )
Herkese selamlar. Sizlere Turknet ( Lanet sağlayıcı ) ile yaşadığım rezilliği paylaşmak istedim. İstedim ki başka arkadaşlar TurkNeti tercih etmesin.
13 Temmuz 2025 tarihinde internetim bir anda gitti ve bugün 1 agustos 2025 internetim yok. 18 gündür müşteri hizmetlerine sayısız arıza kaydı bıraktım. Üstüne şikayetvar'a yazdım Üstüne kendi forumlarında da yazdım. Sonuç hüsran. Sürekli yapay zeka cevapları atarak insanları mağdur ediyorlar. Üstüne canlı desteği de kapattılar
Ben kocaeli derince bölgesinde hizmet alıyordum. TurkNet sürekli bana Turktelecom kaynaklı sorun olduğunu bu sebeple ellerinden bir şey gelmediğini söyledi. Bu da yalan. Aynı sokakta 11 hane Turknetli var. Hepsinin interneti yok ama direk Türk Telekom kullananların internetinde herhangi bir sorun yok.
Ben online çalışan biriyim ve 19 günde ciddi maddi zararım oldu. Bu zararı elbette karsilamicaklar. Turknetin yaptığı tek şey müşterisini eşek yerine koymaktır. Yapay zeka cevapları ile oyalamak.
Bana kendi altyapısını kullanan bir internet sağlayıcı önerin lutfen.
SAKIN TURKNETLI OLMAYIN. SAKIN UZAK DURUN.
TURKNET REZİLLİĞİ ( SAKIN TURKNETLİ OLMAYIN )
Herkese selamlar. Sizlere Turknet ( Lanet sağlayıcı ) ile yaşadığım rezilliği paylaşmak istedim. İstedim ki başka arkadaşlar TurkNeti tercih etmesin.
13 Temmuz 2025 tarihinde internetim bir anda gitti ve bugün 31 Temmuz 2025 internetim yok. 18 gündür müşteri hizmetlerine sayısız arıza kaydı bıraktım. Üstüne şikayetvar'a yazdım Üstüne kendi forumlarında da yazdım. Sonuç hüsran. Sürekli yapay zeka cevapları atarak insanları mağdur ediyorlar. Üstüne canlı desteği de kapattılar
Ben kocaeli derince bölgesinde hizmet alıyordum. TurkNet sürekli bana Turktelecom kaynaklı sorun olduğunu bu sebeple ellerinden bir şey gelmediğini söyledi. Bu da yalan. Aynı sokakta 11 hane Turknetli var. Hepsinin interneti yok ama direk Türk Telekom kullananların internetinde herhangi bir sorun yok.
Ben online çalışan biriyim ve 18 günde ciddi maddi zararım oldu. Bu zararı elbette karsilamicaklar. Turknetin yaptığı tek şey müşterisini eşek yerine koymaktır. Yapay zeka cevapları ile oyalamak.
SAKIN TURKNETLI OLMAYIN. SAKIN UZAK DURUN.
.
.
.
.
.
.
.
|
.
|
Meslek: Trader
İlgi Alanları: Hayvancılık(Tavuk Yetiştiriciliği),Bilgisayar Donanımı,Ahsap Yakma
| Kllisre X79 Motherboard // E5-2689 Intel® Xeon® E5-2689 // Kllisre 16 GB Ram(4*4 1600 Mhz) // Asus RX580 8GB Dual Oc GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 // Kingston A400 SSDNow - Seagate Barracuda 64MB 1TB 7200 RPM // Gametech Redline Mesh Case // |
| Kllisre X79 Motherboard // E5-2689 Intel® Xeon® E5-2689 // Kllisre 16 GB Ram(4*4 1600 Mhz) // Asus RX580 8GB Dual Oc GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 // Kingston A400 SSDNow - Seagate Barracuda 64MB 1TB 7200 RPM // Gametech Redline Mesh Case // |
|
Derince limanında hayatı ot gibi devam ederken bir anda kendini mutlu ve güçlü yapmaya karar veren bir insan evladı.Kazakistan'da 23 yaşında tekrar eğitim hayatına başlayarak bir değişiklik yaptı.Ot gibi yaşarken bir anda öğrenmeye ve ilgisini çeken her alanda bilgi sahibi olmaya ve bu bilgileri hayata geçirmeyi alışkanlık haline getiren biri.İlk hedefi okumak olan bu insan evladı Kazakistan'da olan ucuzluğu görünce aklına direk Türkiye'deki pahalılık geldi ve bir ışık patladı kafasında.Evet o artık ticaretle de uğraşıyordu.Artık hayatı Kazakistan ve Türkiye arasında top gibi sekerek giden biraz da çılgın düşünceli biri olarak noktayı koydu. Bugüne kadar Yapmaktan en çok keyif aldığı şeyler ; *Fodder system ile doğal yem üretmek ve satmak *3 Aylık Tavuk yetiştiriciliği *Nur-Sultan Yunus Emre Merkezinde Türkçe-İngilizce öğretmenliği *Ahsap Yakma Sanatı *Telefon,bilgisayar bileşenleri satmak *Olabildiğince doğa harikası ülkeleri gezmek *Facebook,İnstagramdan uzaklaşarak tamamen kendine odaklanmak |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 717)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 235 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
68 Yanıt
51