Herkese selamlar ve iyi forumlar dilerim. Bu konuyu açmamdaki amacım, başkalarına bu dolandırıcılık konusunda uyarmak ve bir kişiye bile olsa faydalı olabilmektir.
Benim Monster Tulpar T7 v21.1 model bilgisayarımdaki sorun şarja bağlı iken 2 saniyede bir şarjın sürekli gidip gelmesi ve bilgisayarımdan bozuk cd okur gibi seslerin gelmesiydi. Bunun üzerine Monster teknik servisine bizzat giderek bilgisayaramı teslim ettim.
Daha sonra destek ekibinden Remzi Bey ( Bey bile demek istemiyorum ama neyse *** ) bana bilgisayarımdaki usb portlarında sorun olduğunu ve bilgisayardan gelen seslerin işlemci kaynaklı olduğunu söyleyip anakart değişimi önermiştir. Bu önerinin bana toplam maliyeti 19.900 TL + 690 TL = 20.590 TL olarak çıkarılmıştır.
Bu Remzi Bey'in sahtekarlığına inanmayarak teklifi red ederek,sadece ücretsiz olan bakımların yapılmasını istedim. Daha sonra bilgisayarımı alıp bir başka bilgisayarcıya gösterdim. Bilgisayarcı ise işlemci kaynaklı olması imkansız eğer işlemci kaynaklı olsaydı,bilgisayar açılmazdı dedi. Bu sorunun ve sesin ana kaynağı bataryamın ömrünü doldurmuş olması dedi. Yapman gereken sadece yeni bir batarya almak ve takmak olduğunu söyledi.
Bunun üzerine 2.100 TL'ye muadil olan bir batarya aldım. Evet bu batarya sayesinde sorunum çözüldü ve eskisinden bile iyi bir perfonmas alarak bilgisayarımı kullanmaktayım. Evet 20.590 TL Yerine sadece 2.100 TL'ye sorunumu çözdüm.
SİZ SİZ OLUN. BU DOLANDIRICI MONSTER MARKASINDAN UZAK DURUN. ÖZELLİKLE REMZİ ADINI GÖRDÜĞÜNÜZ AN KAÇIN KAÇIN.
Ülkemizin dar ve milletimizin maddi olarak çok zorlandığı bu dönemde bu KAN EMİCİ MARKA müşterileri yolunacak bir KAZ olarak görmektedir. Sizi Bir insan olarak uyarmak istedim.
LÜTFEN SİZE DAYATILAN HER ŞEYE TAMAM DEMEYİN. ÇÜNKÜ ORADA ÇALIŞAN MAAŞLI GÜYA TEKNİK EKİP TAM OLARAK SİZİN DÜŞMANINIZDIR. UTANMA NEDİR BİLMEYEN VE İNSANLIKTAN ZERRE NASİBİNİ ALMAMIŞ CANLI VARLIKLAR ( İNSAN DEMEYE DİLİM VARMIYOR ) SİZİ KAZIKLAMAK İÇİN ELLERİNİ BİRBİRİNE SÜRTEREK,SİZİN GİBİ MASUM İNSANLARIN TUZAKLARINA DÜŞMESİNİ BEKLİYOR.
BU BANA ÇIKARILAN FATURA

BU BANA TEKNİK EKİBİN SORUNUN USB PORTUNDAN VE İŞLEMCİDEN KAYNAKLI OLDUĞUNU İLETTİKLERİ MAİL

BU BİLGİSAYARIMIN SORUNLU OLDUĞU ZAMAN ÇIKARDIĞI SES VE ŞARJ GÖSTERGESİ
TURKNET REZİLLİĞİ ( 6 Ağustos güncelleme)
|
TURKNET REZİLLİKTİR ( MÜŞTERİYİ EŞŞEKK YERİME KOYUYOR )
Herkese selamlar. Sizlere Turknet ( Lanet sağlayıcı ) ile yaşadığım rezilliği paylaşmak istedim. İstedim ki başka arkadaşlar TurkNeti tercih etmesin.
13 Temmuz 2025 tarihinde internetim bir anda gitti ve bugün 1 agustos 2025 internetim yok. 18 gündür müşteri hizmetlerine sayısız arıza kaydı bıraktım. Üstüne şikayetvar'a yazdım Üstüne kendi forumlarında da yazdım. Sonuç hüsran. Sürekli yapay zeka cevapları atarak insanları mağdur ediyorlar. Üstüne canlı desteği de kapattılar
Ben kocaeli derince bölgesinde hizmet alıyordum. TurkNet sürekli bana Turktelecom kaynaklı sorun olduğunu bu sebeple ellerinden bir şey gelmediğini söyledi. Bu da yalan. Aynı sokakta 11 hane Turknetli var. Hepsinin interneti yok ama direk Türk Telekom kullananların internetinde herhangi bir sorun yok.
Ben online çalışan biriyim ve 19 günde ciddi maddi zararım oldu. Bu zararı elbette karsilamicaklar. Turknetin yaptığı tek şey müşterisini eşek yerine koymaktır. Yapay zeka cevapları ile oyalamak.
Bana kendi altyapısını kullanan bir internet sağlayıcı önerin lutfen.
SAKIN TURKNETLI OLMAYIN. SAKIN UZAK DURUN.
TURKNET REZİLLİĞİ ( SAKIN TURKNETLİ OLMAYIN )
Herkese selamlar. Sizlere Turknet ( Lanet sağlayıcı ) ile yaşadığım rezilliği paylaşmak istedim. İstedim ki başka arkadaşlar TurkNeti tercih etmesin.
13 Temmuz 2025 tarihinde internetim bir anda gitti ve bugün 31 Temmuz 2025 internetim yok. 18 gündür müşteri hizmetlerine sayısız arıza kaydı bıraktım. Üstüne şikayetvar'a yazdım Üstüne kendi forumlarında da yazdım. Sonuç hüsran. Sürekli yapay zeka cevapları atarak insanları mağdur ediyorlar. Üstüne canlı desteği de kapattılar
Ben kocaeli derince bölgesinde hizmet alıyordum. TurkNet sürekli bana Turktelecom kaynaklı sorun olduğunu bu sebeple ellerinden bir şey gelmediğini söyledi. Bu da yalan. Aynı sokakta 11 hane Turknetli var. Hepsinin interneti yok ama direk Türk Telekom kullananların internetinde herhangi bir sorun yok.
Ben online çalışan biriyim ve 18 günde ciddi maddi zararım oldu. Bu zararı elbette karsilamicaklar. Turknetin yaptığı tek şey müşterisini eşek yerine koymaktır. Yapay zeka cevapları ile oyalamak.
SAKIN TURKNETLI OLMAYIN. SAKIN UZAK DURUN.
.
.
.
.
.
.
.
|
Meslek: Trader
İlgi Alanları: Hayvancılık(Tavuk Yetiştiriciliği),Bilgisayar Donanımı,Ahsap Yakma
| Kllisre X79 Motherboard // E5-2689 Intel® Xeon® E5-2689 // Kllisre 16 GB Ram(4*4 1600 Mhz) // Asus RX580 8GB Dual Oc GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 // Kingston A400 SSDNow - Seagate Barracuda 64MB 1TB 7200 RPM // Gametech Redline Mesh Case // |
| Kllisre X79 Motherboard // E5-2689 Intel® Xeon® E5-2689 // Kllisre 16 GB Ram(4*4 1600 Mhz) // Asus RX580 8GB Dual Oc GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 // Kingston A400 SSDNow - Seagate Barracuda 64MB 1TB 7200 RPM // Gametech Redline Mesh Case // |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 105
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 237 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
2