Şimdi Ara

İntikam istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğruna her seyi yapabileceğim, çok sevdiğim, gurur falan dinlemedigim kiz beni oynatti, ayrıldı ve 2 gun sonra başkasıyla birlikte oldu. İntikam planları yapıyorum günlerdir. Sevgilisine kızın gecmiste yaptıgı her seyi anlattım, ayrıldılar. Kızın 15 yıllık en yakın arkadaşıyla birlikteyim, bütün arkadas cevresinden ayırdım, dogru duzgun tek bir arkadasi bile yok, kiz tamamen yıkılmış durumda ama yetmiyor gözümü tamamen intikam bürümüs durumda ölse zerre kadar üzülmem çok ağır intikam istiyorum. Tavsiyeleriniz neler, alabileceğim en ağır intikam?

Yeni bir okula geçiş yaptı ve gittiği okulda da tek bir arkadaşı bile olmayacak, herkes yollu gözüyle bakacak ona orda. Çok şey yaptım ama yine de yetmiyor hayatının en büyük acısını çeksin istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 12 Eylül 2012; 4:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç yıllık ilişkiniz vardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Kaç yıllık ilişkiniz vardı ?

Yıl bile degil ama oyle bir zamanda geldi ki ilk defa birine ihtiyacım olduğunu hissetmiştim. Tek dayanağım oydu ve aldatildigimi öğrendim.

• oha aga ne yapmissin sen
  • 1- Okuldan bir kız tutacaksın serseri olması makbuldür 3-5 kuruş cebine sıkıştır ve kızı dövmesini iste.
    2- Kızın bildiğin açıkları var ise demek istediğim kimsenin bilmemesi gereken şeyler bunları öğrenip bir kağıda yaz kanıt ta var ise mükemmel olur ve babasına yolla.
    3- Kız liseli ise okulundan birini tut mümkünse sınıfından 3-5 kuruş sıkıştır çantasına sigara paketi koysun sonra müdüre ispiyonlasın hemen arama yaparlar ve disiplin suçu alır.
    4- Beden dersine çıktığı zaman birini tut ona da 3-5 kuruş sıkıştır okul elbiselerini okulun dışın atsın.

Benden bu kadar.
  • Yeni bir okula geçiş yaptı ve gittiği okulda da tek bir arkadaşı bile olmayacak, herkes yollu gözüyle bakacak ona orda. Çok şey yaptım ama yine de yetmiyor hayatının en büyük acısını çeksin istiyorum.

Babasıyla ilgili olan güzel ama digerleri çok hafif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 12 Eylül 2012; 4:26:49 >
  • Yetmiş de artmış daha ne yapacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sık kafasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

sık kafasına

Kurtuluş olur, hayatı zehir olsun her an acı çeksin istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Yıl bile degil ama oyle bir zamanda geldi ki ilk defa birine ihtiyacım olduğunu hissetmiştim. Tek dayanağım oydu ve aldatildigimi öğrendim.

Yaşadıklarınızı abartarak millete yay. Kızın vücudunda olan leke vb şeyleri (Örneğin bacağında ben var vb .) kızın çıktığı sevgililerine söyle. Aynı şekilde kızı öpeceksen şöyle öp böyle öpme gibi şeyler söyle ( Zaten az kıskanc biri ise direk terk eder.). Kızın hakkında çeşitli hikayeler uydur onunla şöyle böyle ilişkimiz oldu diye. Aklıma geldikce yazarım

• Olmuş bitmiş, intikam zayıf insanların işidir...
  • Boynuna pilot kalem sapla.
  • quote:

quote:

quote:

Yaşadıklarınızı abartarak millete yay. Kızın vücudunda olan leke vb şeyleri (Örneğin bacağında ben var vb .) kızın çıktığı sevgililerine söyle. Aynı şekilde kızı öpeceksen şöyle öp böyle öpme gibi şeyler söyle ( Zaten az kıskanc biri ise direk terk eder.). Kızın hakkında çeşitli hikayeler uydur onunla şöyle böyle ilişkimiz oldu diye. Aklıma geldikce yazarım

Eski sevgilileriyle ve benle yaşadıkları her seyi biliyorum, sevgilisine bunları anlattım zaten.

• Kardeş ilk önce sakin ol bende terk edildim ve başkasını sevdiğini söyledi ama ben bir şey yapmayacağım.Önüme bakacağım artık o kızın kendi ayıpı onu millete rezil et ama bundan ileri bir şey yapma o cezasını zaten çekecektir.Anlıyacaktır çok acı çekecektir.Sen o acı çekerken yeni birini bulmuş belki de onu unutmuş olabilirsin artık önüne bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_65713703/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65713703
  • quote:

Yeni bir okula geçiş yaptı ve gittiği okulda da tek bir arkadaşı bile olmayacak, herkes yollu gözüyle bakacak ona orda. Çok şey yaptım ama yine de yetmiyor hayatının en büyük acısını çeksin istiyorum.

O zaman sen şunu yap kızı takip et birisi ile çıkar ise uygunsuz bir vaziyette fotoğraflarını çek çıktısını alıp evinin kapısına koyup zile bas ve kargaşanın tadını çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Yeni bir okula geçiş yaptı ve gittiği okulda da tek bir arkadaşı bile olmayacak, herkes yollu gözüyle bakacak ona orda. Çok şey yaptım ama yine de yetmiyor hayatının en büyük acısını çeksin istiyorum.

O zaman sen şunu yap kızı takip et birisi ile çıkar ise uygunsuz bir vaziyette fotoğraflarını çek çıktısını alıp evinin kapısına koyup zile bas ve kargaşanın tadını çıkar.

Olabilir.

Arkadaslar intikam almamam konusunda ikna etmeye çalışmayın lütfen kafaya koydum çünkü.

• Kardeşim intikam al
    A.... Kızları hepsi aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undisputed Champion -- 12 Eylül 2012; 4:35:32 >
  • Çok çocukluk yapmışsın. Bence yaptıkların yakışmamış sevgili kardeşim. İntikam acizlerin işidir, ayrıca bunda intikam almanı gerektirecek bir şey de yok. Kız senden ayrılmış, ömrünün sonuna kadar seninle olacak diye bir şey yok. Ayrıldıktan sonra ise de istediğiyle birlikte olur. Ayrıldıktan sonra herkes kendi yoluna devam etmelidir. Bence pişman olacağın şeyleri yapma, zaten fazla bile yapmışsın.
  • Sakın cinsellikle ilgili falan birşeyle şantaj yapma , babasına vs. birşey yollama. Polis gelir alır kapından yıllarca yatarsın içerde bir ergen için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Çok çocukluk yapmışsın. Bence yaptıkların yakışmamış sevgili kardeşim. İntikam acizlerin işidir, ayrıca bunda intikam almanı gerektirecek bir şey de yok. Kız senden ayrılmış, ömrünün sonuna kadar seninle olacak diye bir şey yok. Ayrıldıktan sonra ise de istediğiyle birlikte olur. Ayrıldıktan sonra herkes kendi yoluna devam etmelidir. Bence pişman olacağın şeyleri yapma, zaten fazla bile yapmışsın.

Aldatılmak, hem de çok yakın bir arkadaşımla, gercekten çok koydu. Hayatımda yapmadığım seyler yaptım. Bu konuyu baskası acsa ben de aynı sekilde bosvermesini söylerdim ama yasayinca olmuyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.