Şimdi Ara

İntihar etmek istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
20.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben değişik zamanlarda saf KCL ile kol damarından denedim.
    İstediğiniz kadar kararlı olun sonuçta beden denilen varlık o zehri damarda hissettiği an hayatta kalma mücadelesi verir ve yarım enjektörü güç bela boşaltıktan sonra cesaretinizi kaybedersiniz.

Bu yüzden 4 yıl önce sarın aldığım ve SKT geçen yıl biten 10' luk KCL ampülden sadece 4 adet kaldı.
    Elimin altında enjektör içinde bu kokteyl hazır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian12

Bilinçaltında kalan yaşamadıgın acılar, büyük ihtimal yaşadıgın kötü şeyler sana çok acı vermedi, verdiyse bile çok çabuk geçti, aslında büyük yas yutman gerekirken çok çabuk etkisi azaldı, duygularını bi şekilde bastırdın, bunun sonucu olarak o tutman gereken yas bastırıldı ve bilinçaltında kaldı, şuan onları çekiyosun, işinde uzman bi psikolog, bilinçaltı uzmanı, tek seansta halledebilir, geçmiş olsun.

Haklı olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

Biraderim önce bir müzik aleti çalmayı öğren müzik ruha iyi gelir ikincisi bir dövüş sporuyla veya vücut geliştirmeyle uğraş kendine saygın olur aynaya baktıkça ve özgüvenin gelişir üçüncüsü klüplere katılarak seninle kafa yapısı uyuşan arkadaşlar edin hoş zaman geçirebileceğin bu 3lüyü yaparsan bence kendini geliştirmiş olursun

Ne güzel yazmışsın, güzelliği kadar da haklısın

Ben bunları yaptıktan sonra düzelmiyeceğim demiyorum ki, sadece benim bunları yapıcak mecalim kalmadı, sorun bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackin Kırık Kalbi

quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

intihar etmeyi isteyecek kadar kötü ne yaşadın ?

Yazıyı tekrar okuyun güzel kardeşim

okudum sıkıntılarının üstesinden gelmişsin eee derdin ne peki ? isteğin ne ? kaç yaşındasın ? anladığım kadarıyla maddi sıkıntında yok...yahu ben asgari ücretle çalışıyorum 1 gün bile intihar düşünmedim şöyle konuları görünce hakkaten sinirleniyorum yapmayın etmeyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Korkaklar ve cesareti olmayanlar intihar eder.O zaman her zorlukta intihar edelim.Hayatın kendisi zaten bir zorluk.Savaşmadan savaş kazanılmaz,nasıl intihar ederim diye değil hayata nasıl geri dönerim diye düşünün.Intihar kolaya kaçış...

yo korkaklar ve zayıflar sürüngen gibi yaşamaya devam eder. bak theon greyjoya, ölmnekten beter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackin Kırık Kalbi

quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

Biraderim önce bir müzik aleti çalmayı öğren müzik ruha iyi gelir ikincisi bir dövüş sporuyla veya vücut geliştirmeyle uğraş kendine saygın olur aynaya baktıkça ve özgüvenin gelişir üçüncüsü klüplere katılarak seninle kafa yapısı uyuşan arkadaşlar edin hoş zaman geçirebileceğin bu 3lüyü yaparsan bence kendini geliştirmiş olursun

Ne güzel yazmışsın, güzelliği kadar da haklısın

Ben bunları yaptıktan sonra düzelmiyeceğim demiyorum ki, sadece benim bunları yapıcak mecalim kalmadı, sorun bu

Hocam bu durumun geçici inan bana her gecenin bir sabahı vardır ama dediklerime bir anda başlamayabilirsin sıra sıra git önce müzikle uğraş sonra diğerlerini ekle hayatını yavaş yavaş düzene sokarsın

• Üni de mi okuyorsun ?

• Yaptığının suç olduğunu bilmiyorsun heralde.Yazdığın yazıları sil.Birine bir şey olur şikayet edilirsen hapse kadar yolu var.

• Del Toro kullanıcısına yanıt
    Onlar ölmekten korkanlar ,benim bahsetmek istediğim korkaklar ise hayattan korkanlar.

• dini inancını bilmiyorum ama intihar edersen sonu olmayan bir azap seni bekliyor olacak

dünyadaki sıkıntıların devede kulak kalacak ve öldükten sonra bilinçin 1 an olsun kaybolmayacak yanı yok olmayacaksın

bunu unutma ve Allah insana tasiyamacagi yük vermez

• Bende eski askerim Gaziyim aileme yük oluyordum iş bulamıyorumdum bende düşündüm intihar etmeyi ama çare değil şimdi çok güzel bir işim ve maaşım var bol bol dua et Kardeşim

• Bence hala dip yapmamışsın. Bütün çevreni kendinden uzaklaştır, olmak istediğin profili çiz ve yeni tanıştığın insanlara kendini öyle biri olduğuna inandır ve bunun için çaba göster. Hayat boşverilecek kadar bedava bir şey değil. Bu arada sanal ortam sana uygun değil ruhundaki senle gerçek senin arasındaki boşluğu artırır bundan da vazgeç.

• Ulan şu foruma binlerce intihar konusu açıldı daha bi tane ölen görmedim,

Not: intihar edersen cehenneme gidersin.

• Gecenin En karanlık anı şafak sökmeden önceki zamandır.

• Kardeşim

Kalpler ancak Allah'ın zikri ile mutmain olur.

Lütfen sadece dene ama tüm kalbinle yalvar seni yaradana bak gör nasıl inşirah buluyorsun.

• "Ölmek felaket değildir, öldüktan sonra başa gelecekleri bilmemek felakettir" der İmam-ı Rabbâni Hazretleri
  • Acısız bir yöntem arıyorsan bence yeteri kadar istemiyorsun intiharı.

Kendine gel. Bir daha düşün sende fark ediceksin hala her şey için umut var.

• İntihar ettikten sonra sana değer veren her bir insan ne kadar acı çekecek biliyor musun ? Herkes bir şeyler yaşıyor, hayat herkese tekme atıyor. Güçlü kalmaya çalış, bazı şeyleri çok düşünme. Sürekli yaşadığın olayları anları düşünürsen her an o acıyı sıkıntıyı tekrar yaşarsın zaten. Bazı şeyleri çok kafaya takmamak gerek değmiyor çünkü. Kendine yeni bir hobi amaç edin onunla uğraş, farklı insanlar tanı. Her şeye her olaya olumlu bakmaya çalış.

• Bir hobi edinin ve bir uğraşla uzmanlaşmak niyetiyle ilgilenin.Emin olun ilaç gibi gelecektir.Hayat güzel,böyle şeylere gerek yok.Camiiye gidin,cemaatle beraber namaz kılın.Çok değişecektir bu hisler emin olun.Sizde iman eksikliği var anladığım kadarıyla ama giderilmeyecek bir şey değil.
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Vay be hocam. Bende benimkini dert sanıyorum. Nasıl bir baba oğlunun başarılı olmasını çekemez, ona zarar vermeye çekinmez anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morty Smith -- 5 Eylül 2017; 1:24:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.