Şimdi Ara

İntihar Eden Öğretmen Saadet Harmancı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
33.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

kendi adıma konuscak olursam muduryardımcısı müdür gibi tiplerin %90 ı kro cahil egitimsiz köylü tipler gördügümü söylüyorum.
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: daytone1

Bu mesaj silindi.
    dun konusu gecti otomobil forumunda birkac kisi baslikta kufur ve kabadayiliga ugrandiginda tamam abi haklisin demek gerektigini savundular cezaevine girmekten ve bicaklanmaktan yahut silahla vurulmaktan korktuklarini soylediler ve sebep olarak da coluk cocugumuz var ayagi cektiler.

iste burada kafa kaldiranin kafasini acimadan kopartmak gerektigi konusundaki dusuncelerim bir kez daha ispatlanmis oldu

dunyada korkak ve zayiflara yasam hakki yoktur

yalniz kadin zaten dogasi geregi zayif oldugu icin intihar eden bu kadin suclu degildir anlasilan kadin korumasiz ve sahipsiz birakilmis eger erkek olsaydi suclu kendisidir derdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 16 Kasım 2019; 1:5:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam hatip okulunda müdürlük yapıyorsun ama Allah korkusu yok bu ne biçim iştir anlamadım.

Dışarıda ezilen bir insan görsem içim parçalanıyor. İş yeri sahibi gözümün önünde garsonu azarlıyor. Bende eşimle yemek yiyordum. Kalktım ayağa Hop hop ne yapıyorsun sen dedim yaptıysa bir hata uyarılır yada odanda ikaz edersin milletin ortasında niye rencide ediyorsun insanı dedim tabi orada yemek yiyenlerde tepki gösterince özür diledi sessiz sedasız gitti yerine oturdu böylelerine hadlerini bildirmek lazım yoksa ooooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 16 Kasım 2019; 1:18:8 >
  • bu ogretmenin bi yakini vs olsam heralde o yumruk atan sahsi yumruklaya yumruklaya oldururdum.
  • Ortalama her hafta 1 polis intihar ediyor ve kimseden ses çıkmıyor pkkdan çok zaiyatı kendimize veriyoruz
  • Gece gece hüzün çöktü. Yalnız merak ettiğim bazı detaylar var:

1-) Okul müdürünün baskı yaptığı konu ne?

2-) Bir memur, başka bir memurun memurluk hayatını bitiremez. Bu ancak mahkemenin elinde.

3-) Öğretmene yumruk atan kişi kim ve akıbeti ne olmuş?

• Bana tuhaf geldi. Eğer bir mobing varsa bu durum günümüz teknolojileri ile ıspatlanabilir. Öğretmen belli bir eğitim ve zeka seviyesinde, mutlaka bir çözüm yolu bulabilirdi. Nişanlısı da doktormuş sanırım. Biz fabrikada 18 yaşında çıraklara el kaldırmıyoruz, öğretmenler öğrencisinin kulağını çekemiyır bu devirde. Bir memura yumruk atılması, tehtitler vs bana hiç inandırıcı gelmedi doğrusu.

• malesef bu öğretmen kendi büyümeden çocuklara rehber olmuş, bu kadar basit bir olaydan intihar etmek çocukça, ardında daha fazlası olabilir.
  • İmam Hatip Ortaokulu nun kalın yazılmasının anlam ve önemi nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinayetten yargılanmalıdır okulun bütün yönetim kadrosu.

Bunca insan onlar gibi köpeklerden tehdit ve şiddet görmek için mi yıllarca gençliğini harcıyor, atama bekliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 16 Kasım 2019; 10:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

Gece gece hüzün çöktü. Yalnız merak ettiğim bazı detaylar var:

1-) Okul müdürünün baskı yaptığı konu ne?

2-) Bir memur, başka bir memurun memurluk hayatını bitiremez. Bu ancak mahkemenin elinde.

3-) Öğretmene yumruk atan kişi kim ve akıbeti ne olmuş?
    Muhtemelen başörtüsü baskı yapılan konu.

• Bu duruma ne yazılır ki güç,idare,yönetim bilmeyenlere verilirse düzen bozulur herkesin hayatını karartırlar yazık çok yazık.
  • Maalesef böyle durumlar çok yaşanıyor meb camiasında. Ben de meb de ücretli öğretmenlik yapıyorum. Bir sürü mobbing e maruz kalıyorum. Arkadaşlar devlet memurluğunda öğretmenlik statüsü çok farklı. Devletin diğer memurluğu gibi değil. Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Biri demiş kimse kimsenin memurluğunu bitiremezmiş de sadece mahkeme yolu ile bitirilirmişte bilmeden konuşmuş arkadaş. Stajer öğretmen veya ücretli öğretmen ise idare seni beğenmedi ise kapının önüne koyar. Yalanı da hazır ya fetöcü der ya da idare ve öğretmenler ile uyum sorunu yaşıyor diye iftira atıp memurluğunu bitirebilir. Zaten aldığımız üç kuruş asgari ücret bile değil. Çalışma koşulları berbat. 3 aydır hastaneye gidemiyorum çünkü sigortamız yarım yatıyor üstüne 30 günlük prim günü şartı gelmiş hastane kabul etmiyor düşünün ne kadar zor bir durum. Şartlar kötü ise neden çalışıyorsunuz diyenlere de şunu demek istiyorum çocuklarımızı 2 yıllık baytarlık bitirene ve de pedagojiden anlamayana emanet etmektense bölümünü o kadar okuduk atanana kadar bari ücretli, stajer olarak yapalım diyoruz. Arada çocuklar heba olmasın diye ben sırf yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uldız -- 16 Kasım 2019; 12:49:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Tamam zor bir şey anlıyorum. Ama beni intihar etme noktasına kadar getirecek şerefsizler yüzüne tek başıma canıma kıyacagıma. Buna sebep olan insan görünümlü şahısları beraberimde topluca götürürdüm. Millete de ibret olurdu
    O durumda cani bir katil olarak anılırsın ailen insan içine çıkamaz, hatta bu tarz toplu katliamlar siyasi olarak olmasada olayın sonucu itibarı ile terör saldırısı olarak görülür, değerlendirilir. Bir tarafdan defnedilirken terör suçlusu olarak defnedilmek var bir yandan intihar eden psikolojisi baskıları kaldıramayan biri olmak var. İntihar doğru bir şey değil fakat şurada yazılan çok yanlış yorumlar var.

Sosyal medya gibi bir gücün olduğu bu devirde mobingi kanıtlama durumunuzda değil meslektaşınızı il milli eğitim müdürlüğünü bile haklıysanız yargılatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 16 Kasım 2019; 13:7:28 >

• Aynı ilde 2,5 yıldır çalışıyorum, bahsi geçen tipte yöneticilik yapan insanlarla çalıştım ne kadar iğrençleşebileceklerini tahmin edemezsiniz, bulundukları koltuğu sadece yeni gelen genç öğretmenlere işkence yapmak için kullanan tipler bunlar ve maalesefki ikiyüzlülükleri sayesinde ilçeden korunuyorlar. Şikayet ediyorsunuz okula gelip nasihat geçip gidiyorlar.

Bu tarz durumlarda en doğru yol hiç mebden medet ummamak ve direkt mobing davası açmak. Emin olun o sizi tehtit eden müdür ya da yardımcıları hiçbirşey yapamayacaklar. Memur olduğumdan çok da fazla yazmak istemiyorum ama can gitmiş bize bi soruşturma açılsa ne olur..

• Yok mu şu kadına sebep olan adam(lar)ın fotoğrafı ismi, internette yayınlayalım rezil rüsvay edelim, asıl mobbing nasıl olurmuş gösrsünler.

Sokaktakiler bunları görünce aşağılayarak baksın yüzlerine tükürsünler.

Bulalım abi, paylaşalım burada ekşi'de twitter'da.En azından bu tarz olayların tekrar yaşanmasını azaltır diğerleri de görür korkar.
  • daytone1 kullanıcısına yanıt
    Ne diyosun sen be..senin gibi ağzı bozuk varoşların burda işi ne?gidin İnci sözlüğe..bitircem seni

• Olayın ayrıntıları tam belli değil ama millet kalın yazılmış imam hatip okulundan dünyanın yorumunu yapmış.saçma sapan dünya kadar yorum var.gerçekten yumruk olayı olsa ana haberde çıkması lazım. Başka bişey var gibi duruyor.mobing olayını da anlamadım bir idareci öğretmene ne kadar mobing yapabilir.istediği kadar baskı uygulasın mutlaka diğer öğretmenlerin yardımı olur.mesleğinde hiçbir şey olmaz ayrıca kolay değil öyle memurluktan falan atılmak en kötü geri hizmete alırlar ama onda da tüm maddi hakların saklı kalır.bence bu olaysa bilinmeyen farklı bir durum var

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.