Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.744
Cevap
49
Favori
191.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sadece cooper station biraz fazla üste çizilmiş onun haricinde sıkıntı yok gibi bence + biraz elips çizilseymiş resim daha iyi anlaşılırmış

ekleme 1 : bilim kurgu seveviyorum diyen adam buna kötü veya eh izlenebilir bile diyorsa kendini gördüğü en yüksek binadan aşağı atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 22 Ocak 2015; 18:15:15 >
  • ben cooperin 5 boyutta kizana ne kodladigini anlamadim saatle yelkovanla cooper üssünün nasil yapilcaginimi kodluyor? yoksa o kara deligin kordinatlarinimi kafam karisti ayrica o cooper üssü tam olarak nerde oralarda takildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ocak 2015; 19:10:13 >

https://mega.co.nz/#!ld8CFTjD!naEULoi4mOumNfx1nB8xGvpD_EaHbjb70EZN3NB2b1E

tabikide lossy dir. bluray gelene kadar... bluray gelince dts hd master 5.1 alacağız
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

denklemdeki eksik kalan kısmıla alakalı bilgi kodluyor. tars ın gargantuadan elde ettiği bilgileri.

Orijinalden alıntı: Intruder

Bluray beklenmeli her ne kadar filmi çok beğenmesemde birkaç kez izlenmeli

bende tam tersini düşünüyorum.. filmi aşırı beğendim ama birden fazla izlenmemeli hiçbir film.. yani tadında bırakılmalı.. ta ki 1-2 sene sonra tekrar izleyip aynı tadı alana kadar... öyle hemen birkaç gün-hafta sonra izlemek bana saçmalık geliyor

Orijinalden alıntı: Birkhoff

denklemdeki eksik kalan kısmıla alakalı bilgi kodluyor. tars ın gargantuadan elde ettiği bilgileri.

cooper üssü uzayda o karadeliğe yakın biyerde dimi? yani binevi copper üssünün yapılmasıyla ilgili denklemleri kodluyor kızına dimi anladığım kadari ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ocak 2015; 19:43:12 >

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

cooper üssü uzayda o karadeliğe yakın biyerde dimi? yani binevi copper üssünün yapılmasıyla ilgili denklemleri kodluyor kızına dimi anladığım kadari ile..

yakında değil aslında.. jüpiterin yakınında yani solucan deliğinin olduğu yerde.. ama karadelik cooper ı oraya çıkartıyor.. girişi orada değil ama.. zaten oraya çıkardıktan sonra kayboluyor görevini tamamlamış oluyor karadelik.

aynen öyle o denklemleri yolluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

yakında değil aslında.. jüpiterin yakınında yani solucan deliğinin olduğu yerde.. ama karadelik cooper ı oraya çıkartıyor.. girişi orada değil ama.. zaten oraya çıkardıktan sonra kayboluyor görevini tamamlamış oluyor karadelik.

aynen öyle o denklemleri yolluyor.

sağol filmi genelde anlamaşım demmeki ama bilimkurgu sever olarak ben bile bazı noktalarda takıldım türk halkının genel olarak beyni basmaz bu filme gidip çok saçmaydı hiç birşey anlamadım diyen dolu genel olarak güzel filmdi ama filmde 80 ler modu vardı kıyafetler teknoloji falan filan o kısım daha iyi olabilirdi tüplü tv eski model eşyalar absürt durmuş.....filmde o felaketin yaşanıldığı tarih verilmiyor çünkü gelecekte bilinmeyen bi zaman gibi sunmuşlar ama teknoloji ortam 80 ler :)

+ birde o tozun neden oluştuğuna hiç değinmemişler durup duruken gaipten kum fırtınası geliyor insan bir başında bir bilimsel açıklama yapar güneş patlaması dünyanın eksenin kayması diye bir kulp bulur falan , yada benim gözüme çarpmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ocak 2015; 23:25:20 >

• karadelige dogru yol alip ordan kendi kizina mesaj verip nasil tekrar normal yasantisina devam edebildi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• filmi izlemeyenler bakmasın.
    Visca el Barça visca Catalunya
  • Bu ne biçim film

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • yahu bilim kurgu filminde elbette fazla mantık aranmaz arkadaşlar nasıl sağ çıktığını merakediyor..
    çünkü o karadelik uzay yapımı değil gelişmiş bir medeniyetin dizaynı cosmo-bilgisayar gibi bir ortam, yani bildiğiniz karadelik değil o...onla mantık kurulmuş yani...

benim gorduğum bir iki absurtluk vardı...
    1.film gelecekte geçmesine rağmen evler kıyafetler 80 ler havasında....arada çıkan laptoplar iyice sinerjiye limon sıkıyor...
    2.o tozun neden oluştuğuna hiç değinilmemiş gaiptan gelen bir toz şeklinde anlatmaları biraz tırt olmuş..
    abartıldığı kadar bulmasamda güzel bir film...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ocak 2015; 13:46:42 >
    yeterince teknolojimiz var yemeğe ihtiyacımız var diyordu. ve nasa üssünde devlet araştırmalara yatırım yapmayı bıraktı diyordu. yani insanların varı yoğu tablet tv televizyon yerine yemek bulmak olmuş havası vermeye çalışmışlar birazda. başlangıcı yakın gelecek temalı olunca laptopların felan fazla değişmemesi normal.

toz fırtınaları günümüzdede olan şeyler fakat bukadar çok ve şiddetli degil iklimlerin değişmesine vs yorumlanabilir. bu toz bulutu neden oluyor diye bahsetmemesi filmin akışına etki eden durum degil bence.

yeterince teknolojimiz var yemeğe ihtiyacımız var diyordu. ve nasa üssünde devlet araştırmalara yatırım yapmayı bıraktı diyordu. yani insanların varı yoğu tablet tv televizyon yerine yemek bulmak olmuş havası vermeye çalışmışlar birazda. başlangıcı yakın gelecek temalı olunca laptopların felan fazla değişmemesi normal.

toz fırtınaları günümüzdede olan şeyler fakat bukadar çok ve şiddetli degil iklimlerin değişmesine vs yorumlanabilir. bu toz bulutu neden oluyor diye bahsetmemesi filmin akışına etki eden durum degil bence.

kardeşim laptoplar değişmeyebilir evler kıyafet stilleri evdeki eşyalar 1980 ler yani çoğu yerde eski model tüplü tv eski model eşyalar vardı böyle bir ilginçlik fakirlik belli olsun diye yapmaya çalışmışlar ama komik durmuş, laptop vs. araçları görmesen 1982 de geçiyor sancan...
    2.hiçte olağan birşey değil devasal bit toz fırtınası dünyayı yok ediyor ve bilim insanları buna neyin sebep olduğunu araştırmıyor sadece tek fikirleri kaçıp gitmek
    filmi ahım şahım bulmadım izleyeciye bulmacalar sunarak etkisinde kalmaya teşvik ediyor seyirciyi, bunuda sağlamış çünkü film bitince birkaç saat ne ne değildi diye düşünüyon...gezegen keşif sahneleri 2. sınıf düşük bütçeli bir bilimkurgu gibiydi.....hele o sondaki bulunan yeni dünya abd de ulusal bir parktı herhalde, insan biraz farklılaştırır çok basitti 2-3 tane çadır dikmişler parka tamam dünya bulundu film bitti tarzında birşey olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ocak 2015; 15:11:42 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar ABD'de farmstead denilen çiftliklerde yaşıyor, mısır tarımı yaptıklarına göre de ABD'nin Midwest bölgesinde geçiyordur bu film (Filmin hangi şehirde geçtiği filmde bahsediliyor muydu hatırlamıyorum). Bir çiftlikte full hd plazma tv beklemek bence daha saçma bir yaklaşım. Çiftçi abi bu adamlar. Google'a midwest farms yaz, çıkan görsellere bak. Evlerin 80'lerden değil, ikinci dünya savaşından kalma olduğunu görebilirsin. Bu adamlar gösterişten uzak bir şekilde hayatlarını sürdürüyorlar. Bizim gibi eline iki kuruş geçince son model cep telefonu, araba, televizyon alma gibi bir dertleri yok.

Bu arada film IMAX'te tekrar gösterime girmiş, pazartesi tekrar izlemeye gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 23 Ocak 2015; 15:59:44 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.