Şimdi Ara

İnternetten uçak bileti aldım, onun çıktısını almama gerek var mı? Çok önemli 5 saat sonra uçak kalk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
31.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pegasusdan bilet aldım. Onun çıktısını almama gerek var mı? Sadece rezervasyon no ve fotoğraflı kimlikle gitsem yetiyor diye duymuştum. Emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalheadjm -- 20 Kasım 2009; 10:56:04 >

• UP
  • Gidince havalimanında çıkartabiliyorsun. Sen bir çıktı al yanında kalsın numaralar
    İyi yolculuklar
  • PNR numarası vermeleri gerek, satın alma sırasında senden cep numarası istemiş olmalılar. Numarana kısa mesaj olarak geçiyorlar. Birde eğer satış işlemi gerçekleştiyse uçağa biniş için TC no'lu Kimliğin yeterli..
  • çıktı falan almana gerek yok sana verdikleri pnr numarası ve kimliğinle işlemi hallediyorsun.hatta sadece kimlik bile yetiyor zannedersem.bilgisayardan ismine bakıyorlar varsa ismin hallediyorlar işini.
    thy eğer kredi kartı ile aldıysan kartı göstermeni falan istiyodu bi ara ama şimdi nasıldır tam bilemiyorum.
  • kimlik yeterli
  • Çok saolun beyler. Allah razı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 444 2 302 arayıp sorabilirsin
    www.trucakbileti.com yani.
  • Yav hiç mi uçağa binen yok şu koca forumda. Çıktı lazım diyenler var.

Git ehliyet kimlik ya da pasaport ile yeterli. PNR a falan da gerek yok. Gideceğin uçağın saatini yönünü adını söyle yeter normal koşullarda. Diyelim ki sıkıntı oldu aç email i bak ama bir sorun olmaz genelde
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    10 dakika sonra tarihe bakınca olanlar oldu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.