Şimdi Ara

Kıza 'Merhaba' yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
7
Favori
50.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu başlangıcı editler'den sonra arkadaşlar . Sonuna kadar okumuyosunuz diye editleri konunun başına yapıyorum.

    Edit : Arkadaşlar tamam espri yapıyosunuz eğleniyoruz ama ciddi fikirleri olanlar mesajının sonuna eklerse sevinirim . Gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var . En etkili nasıl muhabbeti devam ettirebilirim .

    Edit 2 : Kız 10 dk önce görüldü yapmış ama şuan çevrimiçi gözükmüyor . Bekledim 5dk yazar belki diye ama şuan cevap yazmadı . Bug gibi bişe olabilir mi bu görülme olayı ? Mesela dün arkadaş "son görülme 22:13" diye gözükürken mesajlarıma görüldü atıyodu . Hemen ardınan "yazıyor" ibaresi çıkıyodu sonradan "çevrimiçi" çıkıyodu . Bug diye düşündüm onun gibi olabilir mi?

    Sizce bi 45 dk daha bekleyip bir şey yazmazsa ben bir şey daha yazayım mı? Yazarsam da ne yazayım? Bunaltmak istemiyorum şimdi . Ders çalışıyor olabilir ama merhaba yazabilirdi . Ya da bug gibi bir şeydir umarım . Bekliyorum şuan .

    Edit 3 : Görüldü attıktan 1.5 saat sonra 2.mesajı attım umarım buna dönüş yapar . Sapık gibi de zırt pırt mesaj atmak istemiyorum . Bunada cevap vermezse sonuç belli . . Aslında hata yaptım ilk mesajı attığımda 2.mesajıda gönderip yine aynısını notları isteyecektim . Belki yanlış anlamış olabilir direk merhaba deyip susunca . 2.mesajı hemen atmalıydım .

    Kıza "Merhaba" yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi)

    EDIT 4 : Saat 23:15 Kız engelledi . Yani engellemiş yeni anladım . Şaka gibi . Şoktayım . Neden engeller ki bir insan böyle bir durumda . Yapmacıktan bi "merhaba" de fotoları at sonrada soğuk davranırsın anlarım ben zaten yazmam . Hala inanamıyorum . Kızlar böyle varlıklar mı yani? Ulan ilk defa bir kızla konuşucam dedim tam yine olmadı . Hani sadece bi merhaba bile yazsa onu bile sayardım SS alıp ömür boyu saklardım konuştum diye .

    E şimdi ne olacak vizelerden sonra cuma günleri yine aynı derse giricez . Orda görücez birbirimizi. Bunları düşünmüyo mu hacı? Nasıl bir duruş sergileyecek ki? Ben utandım onun yerine. Ben merhaba yazıp bir ricada bulunuyorum ve beni engelliyo derste göz göze geldiğimizde nasıl davranıcak ki? Umursamaz gerçi hatırlamaz bile . Derse gittiğimde ben kaçıcam utancımdan görmemek için . Cidden garip ya . Hani başka bi yerde olsa neyse de, aynı fakültedeyiz ve haftada bir gün aynı derse giriyoruz mutlaka görücem ben bu kızı o da beni görücek öyle bakıp geçicek miyiz? Belki perşembe sınavda görücez birbirimizi. Niye engelliyosun ki? Gerçi olağan bir şeydir bu onun için ve kızlar için . Şuan umrunda bile değildir . Unutmuştur bile . 2 tuşa bas engelle . Belki numaramı bile kaydetmemişti . Kaç kişi yazıyodur bu kıza instagram,facebook vs. Benim gibi birine niye cevap versin ki . Bari merhaba deseydi öylesine yapmacık ataydı fotoları konuşmazdık daha da . Umarım üni'de karşılaşmayız çünkü rezil oldum . Umarım yanındakilere de anlatmaz .

    Kıza "Merhaba" yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi)


    İçimi dökeyim de konu da kapansın : Bu konuda hep yetersizim . İşte orta okula başladığımda böyle yavaş yavaş çevremde sevgili görmeye başladım . Çıkma olayı vardı işte tabi çocukca hepsi ama sevgili gibi takılıyolar öpüyolar birbirlerini falan . Umursamadım hiç . Daha erken dedim öyleydi zaten . Kızlarla konuşmayı beceremedim boşver dedim büyüyünce olur dedim . Lise geldi yine mal gibi etrafa bakıyorum insanlar sevgili oluyo falan ben yine 1-2 arkadaş bulmuşum mal mal takılıyom . İşte o bir kaç arkadaşımdan 1'i sevgili yapıyo gidiyo onunla takılıyo diğeri yapıyo gidiyo takılıyo ben yine sap gibiydim . Lise 2'de bi kızı sevmiştim baya bağlanmıştım . Kızı tek seven bendim yani ilgi duyan dahi yoktu işte etkilenmiştim . O da söyleyemeden biriyle sevgili olmuştu tam 8 ay söyleyemedim . Neyse Lise 3-4 derken öyle sap gibi devam ettik, E artık ben anladım benden bir mok olmaz bu konuda diye . Öyle de oldu . Hani anladım artık olmaz bu iş . Kendini kandırmanın bir anlamı yok . Çok eksik ve yetersizim bu konuda . Hatta çoğu konuda . İnsan kötü şeyleri bilinç altına atarmışya hani . Ölüm gibi şeyleri. İster istemez . Bende bu durumu ister istemez bilinç altıma atıp başka şeyler düşünüyorum . Yani her ne kadar depresif içe kapanık ve gelecek kaygısı olan biriside olsam bu kötü durumları ister istemez bilinç altıma atıp çok abartmadan gelecek hayali kuruyorum . İşte bi kız olur falan mezun olup işe girerim vs. diye . Bu yalan işte . Ben hep o kötü şeyleri bilinç altıma atıyorum ama onları asıl GERÇEK olan şeyler . Ve devam edecek olan şeyler . Bu kötü düşünceler de üzgün ve moralim bozuk olduğun da meydana çıkıyo bilinç altımdan ve kendi kendime senden bir mok olmaz diyorum . Mutlu olunca tekrar ister istemez bilinç altına gidiyor ve ufak hayaller kuruyorum . Gerçekmiş gibi . Gerçek olacakmış gibi . Halbu ki hiç bir zaman gerçek olmayacak ve gerçek olanlar dediğim gibi benim şuana kadar olduğum durum yani bilinç altıma attığım kötü durum . Gelecekte de bu durum devam edecek . Bundan sonra isteyerek veya istemeyerekte olsa bilinç altıma atmıycam bu durumları . Gerçek olanlar onlar çünkü . Bu durumu kabullenip takmamak lazım artık .

    Konuya heyecanlı başladık hüzünlü bitti hâla şaka gibi geliyo . Neyse Konu kapandı, esprili kapatalım . Kız bana bi "hi" bile demedi .


    Ne zaman moralim bozulsa ve duygusal hissetsem bunu dinliyorum . İnsanı alıp götürüyo başka yerlere . Tabi bu sefer kendi kendime içerleyerek bozmadım moralimi, birebir yaşadım . Gerçekler bilinç altıma attıklarımmış . Bu parçayı her gün dinliycem artık ara verip moral bulmaya çalışmıycam. Bu gece de benim için yakın . :






    Edit 5 (Son) : Kıza yavşayıp hemen kurt gibi kapmaya çalıştığımı düşünen bir kaç kişi var . Konunun en başında belirttim arkadaş olsak bile yeter diye . Yahu hayatımda hiç bi kızla konuşmamışım bunu da dile getirdim konuda ilk kez bi kızla konuşuyorum neden sevgili olmak isteyim ki? Beceremem ki zaten . Olmaz yani . Amacım 21 yıllık tabuları yıkıp ilk kıvılcımı ateşlemekti, bir kız ile arkadaş olup onları tanımaktı, olmadı . Konu'da "kızı nasıl yatağa atabilirim" diye bir şey mi dedim ben? Gayet medenice bir şey yazdım ve nasıl muhabbet kurabilirim diye yardım istedim . 2 insanın muhabbet kurması , tanışması çok mu yanlış bir şey? O zaman benim şu güne kadar düşündüklerim doğru kızlarla muhabbet kurmaktan çekinmek lazım hiç biriyle tanışmamak lazım yoksa rezil oluruz . İçe kapanık bir şekilde devam etmek lazım kız görünce kaçmak lazım . Yüz yüze kurulması gereken sohbeti ben kurdum cuma günü öyle düşünüyorum en azından daha fazla ne olabilirdi ki yüz yüze? Direk internetten tanışmadımya . Gittim yüzüne karşı konuştum işte. Kaldı ki kız muhtemelen sosyal birisidir bir sürü erkek yazıyodur bununla tanışıyodur instagram gibi yerlerden falan .


    Konu başlangıcı :

    Herkese selamlar , öncelikle şunu belirteyim tecrübem sıfırın altında 10 . Bilmeyenler için şu konunun Onursal premium üyesiyim :https://forum.donanimhaber.com/hayatinda-hic-sevgilisi-olmayanlar-kulubu-128-kisi-olduk--124969866 .

    Daha önce zorunlu durumlar dışında birebir hiç bir kızla konuşmadım . Dolmuşta para uzatırken vs. konuşmalarım oldu onun dışında hiç konuşmadım . İlk defa bir kızla konuşucam hem de whatsapp üzerinden birebir olarak . Heyecanlıyım çok .

    Olayı anlatıyım : Bu hafta vizeler başlıyor . Bu kızla ortak bi dersimiz var . Yani kız farklı bölümde fakat cuma günü bi tane dersimiz ortak. İşte 3-4 bölüm birden cuma günü bu dersi alıyo falan tek derslikte full dolu oluyo . Geçen hafta işte hoca vizeye yönelik bir şeyler yazdırdı bende defter falan götürmemiştim . Yani slayt açtı ordan özet geçerek yazdırdı kendisi . Yazmayanların çoğu slaytın fotosunu çekti direk . Tabi ben bu kızı kestirince gözüme çekmedim slaytın fotosunu bilerek . Yazamadım da . Bunun yanında da 2 arkadaşı vardı . Neyse işte önümde oturuyodu aslında amacım fotoları almak değil direk numarasını almaktı . Heyecandan gebere gebere muhabbet açtım işte şarjım bitti vs. diye salladım. Eğer şarjım var çekemedim deseydim o an defterinden açar çektirirdi numara alma işi sakata girerdi. O yüzden şarj yok dedim .Ama geberiyom heyecandan . Kız gayet cool'du tabi bana biraz soğuk gibi geldi yada ben çok alınganım bilmiyorum orasını . İşte aldım numarasını bir şekilde ama bariz belli oldu numarasını almak için konuştuğum Utandım o yüzden baya bi . Bide bütün gün rezil oldum diye kafama taktım . Neyse işte bende verdim numarayı pek istemeye gönüllü olmasa da . Tabi bu soğukluğu hem tipsizliğim hem de ilk defa konuştuğu biri olduğum için olabilir, sonradan bunu düşünüğ moral buldum Bugün salı 4 gün geçti tabi kız yazmadı . 2 gün sonra 6'sında o dersten sınavımız var fotoları isteme bahanesiyle muhabbet açmam lazım ve hayatımda ilk defa bir kız ile konuşucam . İsimlerimizi numaraları aldıktan sonra söyledik o ara tanışmışta olduk .

    Bu konuda tecrübem dediğim gibi sıfırın altında . Doğaçlama kendi bildiğimi yapmak yerine sizden taktik istiyorum . Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim . Kız zaten bakmaz ve biraz da soğuktu ama en azından hani olurya bazen mucize hikayeler belki arkadaş falan oluruz . Kız daha görmedi mesajı . Muhtemelen merhaba yazacak inşallah sonuna gülücük koyar Bir şekilde fotoları isterim ama devamını nasıl getirebilirim. Kızı sorarsanız baya güzel ve tatlı çok gevşek değildi gördüğüm kadarıyla o gün o yüzden zaten gaza geldim . Yani egoist değil gibi .


    Not : Şu ana kadar troll tavsiyelerde bulundum/bulunduk elbette ki . Yine yazanlar olur "em onu" "mrb yoksa selamun aleyküm mü demeliydim" "çıkar masaya vur" vs. diye . Tamam özgürsünüz yazmakta ama ciddi tavsiyelerinizi de troll mesajınızın sonuna eklerseniz sevinirim . Empati kurmanızı istiyorum ilk defa konuşucam dediğim gibi .

    Not 2 : Birde arkadaşlar karşıdaki kişinin beni ne diye rehbere/whatsapp'a kaydettiğini nereden öğrenebilirim . Var mı bu tarz bir program beni ne diye kaydetmiş merak ediyorum veya silmiş mi numaramı diye ?

    Not 3 : Bu arada yanında ki 2 arkadaşı da gayet cool'du . Bugün kafayı ona taktım benim gebere gebere muhabbet açıp numarasını istediğim olay onlar için normaldi . Hani en azından yanındaki arkadaşları bi sırıtır falan diye sandım ama ya egoist değiller gayet medeniler ya da benim bu kadar büyüttüğüm ve tecrübesiz olduğum bir konu onlar için gündelik bir olay . Bilmiyorum burasını .


    Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler .



    Edit : SS

    Kıza "Merhaba" yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 6 Nisan 2017; 2:44:44 >







  • kardeşim selam nasılsın desen daha yerinde olurdu. oldu olacak çiçek ve çikolata smileyi gönder de babasından iste.

    Şaka bir yana utanmaca sıkılmaca yok. Ne istiyorsan yap ne istiyorsan söyle. Kimse anasının karnından lvl 60 muhabbetçi doğmuyor. Hata yapa yapa rezil ola ola öğreneceksin.
    Merhabaya merhaba yazilmamasinin nedeni kizin kibri, daha dogrusu kendini arkadastan cok yukarida gormesi kendini.Bir merhabaya merhaba yazılir, dogrusu budur, sonrasinda karsi taraf sacmalarsa gereken yapilir, engel koyulur.

    Magarada yasamiyoruz, bu kiz begendigi bir erkege merhaba yazsa, erkekte onu engellese ne diyecektik, oyle dusunun.
    Bu nedir kardeş ciddi misin sen karikatür bakmalar felan ? Kendin gibi bir İNSAN'la sohbet edeceksin alt tarafı kasma muhabbeti oluruna bırak öyle tasarlamayla felan olmaz bu işler makineyle konuşmuyorsun ki algoritma yazıp ona göre sohbet edeceksin.Böyle büyütmeye devam edersen gözünde o muhabbet yürümez . Kendin ol sakın öyle yapmacık hallere girip olmadığın biri gibi gözükme neyse o alt tarafı sohbet ediceksin gayet insani bir durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AndreaNilmar

    yoksa

    selamün
  • Baba meraba gibi olmuş
  • Selamunaleykum hanimabla demeliydin
  • Kıza "Merhaba" yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi)
  • kardeşim selam nasılsın desen daha yerinde olurdu. oldu olacak çiçek ve çikolata smileyi gönder de babasından iste.

    Şaka bir yana utanmaca sıkılmaca yok. Ne istiyorsan yap ne istiyorsan söyle. Kimse anasının karnından lvl 60 muhabbetçi doğmuyor. Hata yapa yapa rezil ola ola öğreneceksin.
  • Arkadaşlar teşekkürler ama troll yaptıktan sonra birde mesajınızın altına ciddi tavsiyelerinizi yazar mısınız? Gerçekten ihtiyacım var . Tamam bizde işin esprisini yaptık eğlendik ama tecrübemiz olmadığından . Tecrübesi olanlar fikirleri olanlar trolledikten sonrada ciddi tavsiyelerini yazarsa sevinirim . Teşekkürler şimdiden .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    kardeşim selam nasılsın desen daha yerinde olurdu. oldu olacak çiçek ve çikolata smileyi gönder de babasından iste.

    Şaka bir yana utanmaca sıkılmaca yok. Ne istiyorsan yap ne istiyorsan söyle. Kimse anasının karnından lvl 60 muhabbetçi doğmuyor. Hata yapa yapa rezil ola ola öğreneceksin.

    Teşekkürler hocam . Hani 4 gün geçti ne yazsam o kadar düşündüm aklıma hiç bir şey gelmedi . En sonunda ismiyle merhaba deyim dedim . Umarım hatırlar ve sıcak davranır .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEHET


    quote:

    Orijinalden alıntı: AndreaNilmar

    yoksa

    selamün

    aleyküm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

    Arkadaşlar teşekkürler ama troll yaptıktan sonra birde mesajınızın altına ciddi tavsiyelerinizi yazar mısınız? Gerçekten ihtiyacım var . Tamam bizde işin esprisini yaptık eğlendik ama tecrübemiz olmadığından . Tecrübesi olanlar fikirleri olanlar trolledikten sonrada ciddi tavsiyelerini yazarsa sevinirim . Teşekkürler şimdiden .

    Usta direkt hakaret et mesajla. Konuya girmiş olursun. Kıyağımı unutma ;)
  • bu genç kardeşime yardımı borç bilirim



    bir kıza karşı şansını arttırmak istiyorsan kız konuşacak sen dinleyeceksin konuyu acacan ortayi acacan kiz kendini anlatacak kızlar burç muhabbeti falan sever ya sen ikizler misin de mesela ne alaka derse öyle bir şey sezdim sende Mayıs doğumlu musun sen dersin burç muhabbeti açtın baktın devamı gelmiyor hemen yeni orta aç kızlar anlatmayı sever muzikten sanattan gireceksin kız seninle konuşmak istiyorsa ortalarini geri çevirmez ama ok kib tmm peki falan yazıyorsa o an mecburiyetten ya da yanındaki kızlara bakin numaramı istedi demek için vermiştir takıldığın yerde sor 30 senemiz geçti
  • Yakışıklı mısın? Paran var mı? Vücudun iyi mi?
    Bu 3ünden hangilerine sahipsin söyle ona göre tavsiye vereyim
  • Cevap yazmasi lazim karsi taraf yoksa sacma olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zorradam

    bu genç kardeşime yardımı borç bilirim



    bir kıza karşı şansını arttırmak istiyorsan kız konuşacak sen dinleyeceksin konuyu acacan ortayi acacan kiz kendini anlatacak kızlar burç muhabbeti falan sever ya sen ikizler misin de mesela ne alaka derse öyle bir şey sezdim sende Mayıs doğumlu musun sen dersin burç muhabbeti açtın baktın devamı gelmiyor hemen yeni orta aç kızlar anlatmayı sever muzikten sanattan gireceksin kız seninle konuşmak istiyorsa ortalarini geri çevirmez ama ok kib tmm peki falan yazıyorsa o an mecburiyetten ya da yanındaki kızlara bakin numaramı istedi demek için vermiştir takıldığın yerde sor 30 senemiz geçti

    Çok teşekkür ederim hocam gerçekten . Biraz oturdu kızlarla muhabbet kültürü şuan . Dediğiniz gibi yapıcam inşallah görüp cevap verirse . Konu açarım soru sorarım çok sıkmadan hem tanımış olurum kızı . İşte tek temennim inşallah sıcak davranır ve başından savmaz .




  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Bu tavsiyelere kulak verin tecrübe konuşmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri


    quote:

    Orijinalden alıntı: zorradam

    bu genç kardeşime yardımı borç bilirim



    bir kıza karşı şansını arttırmak istiyorsan kız konuşacak sen dinleyeceksin konuyu acacan ortayi acacan kiz kendini anlatacak kızlar burç muhabbeti falan sever ya sen ikizler misin de mesela ne alaka derse öyle bir şey sezdim sende Mayıs doğumlu musun sen dersin burç muhabbeti açtın baktın devamı gelmiyor hemen yeni orta aç kızlar anlatmayı sever muzikten sanattan gireceksin kız seninle konuşmak istiyorsa ortalarini geri çevirmez ama ok kib tmm peki falan yazıyorsa o an mecburiyetten ya da yanındaki kızlara bakin numaramı istedi demek için vermiştir takıldığın yerde sor 30 senemiz geçti

    Çok teşekkür ederim hocam gerçekten . Biraz oturdu kızlarla muhabbet kültürü şuan . Dediğiniz gibi yapıcam inşallah görüp cevap verirse . Konu açarım soru sorarım çok sıkmadan hem tanımış olurum kızı . İşte tek temennim inşallah sıcak davranır ve başından savmaz .

    soguk davranirsa diye iki yane bilinmeyen komik karikatür al baktın ortam sessizlesiyor karikatür falan at ama komik olsun kaliteli o arada sen yeni bir konu bulmaya çalışırsın kızı sosyal aglarda bir tarat ne dinler ne izler ne sever elinde koz olsun bilmiyormus ama tahmin ediyormus gibi kozlarini oyna baktin atıyorum kiz 1 ay önce sezen Aksu vazgeçtim dinlemis sende yalandan bir ekran görüntüsü al mesajlarin bildirim cubuguna düşmüyor de orada sezen aksu dinlediğini kıza göster hadi kolay gelsin




  • 1 saat olmuş neredeyse

    hala cevap vermediyse

    kuzenim yazmış deyip unut gitsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amyfm

    Yakışıklı mısın? Paran var mı? Vücudun iyi mi?
    Bu 3ünden hangilerine sahipsin söyle ona göre tavsiye vereyim

    Param çok yok . Geçimimi sağlayacak kadar baba parası işte şehir dışında . Vücudum iyi değil biraz göbek var geçen sene oldu . Boy 171 . Tip olarak da maalesef ben diyim maymundan 5dk sonra gelmişim siz diyin 3dk sonra Dediğim gibi amacım bu "kızlarla muhabbet" olayına atılmak . Sadece sevgili olarak düşünmeyin . Arkadaşta olur . Hani numarasını niye verdi sonradan ona da kafa yordum biraz belki iyi niyetime iyi niyetli yaklaşmak istedi dediğim gibi egoist biri gibi değil .

    İlk gün çok sorgulamadım nasıl verir diye . Hani gaza gelip numarasını isteme sebebim de : Derste DH'de takılıyodum yine yalnız bi şekilde parlaklığı full kısıyorum anlamasınlar diye belki asosyal yaftası direk yapıştırırlar diye tabi haksızda olmazlar . Neyse işte forum'da takılırken artık şu tabu'ları yıkmak gerek dedim, 1-2 konu gördüm böyle olmaz dedim, işte hani bi anda canınız sıkılır aksiyon ararsınız ve gaza gelirsiniz hem öyle oldu hem de tak etmişti artık istedim bir şekilde . O gün bu sebepten ötürü istediğim için "niye verdi lan numarasını" diye. Hani "vay be harbiden işe yarıyomuş ben boşuna stres yapıyomuşum" tarzı şeyler düşündüm . Ama tabi sonradan ister istemez yine tipimden ötürü bi düşündüm bana niye numarasını verdi diye . Neyse umarım samimi bir cevap verir beklemedeyim . Kızın son görülmesi de pasif sanırım gözükmüyor .




  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Hocam çok çok teşekkür ederim . İyice aydınlandım en azından uzunca bir muhabbet maratonu tasarladım kafamda . Karikatür falan bakıyorum şuan konu açacak şeyler arıyorum . Siyaset , spor tarzı şeylere girmem kesinlikle . Derslerden girerim devamını getirmeye çalışırım
  • Notları iste teşekkür et ve çekil uzatmanın bir anlamı yok. Ne o öyle ne yazsam ne etsem vs...
    Ne geçiyorsa içinden söyle işte samimi olanı herkes sever merak etme.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.