Arkadaşlar bu konuyu nereye açacağımı da tam olarak bilmiyorum ama ben limitli internet kullanıyorum pc başında otururken radyo dinlemeyi çok seviyorum ama bir arkadaşım limitli kullanıyorsan dikkat et hiç ummadığın bi faturayla karşılaşabilirsin dedi...bende şaşırdım doğrumudur yani limitten götütrür mü netten radyo dinlemek veya ne kadar götürür?
Evet.
24 saat dinlersen elbet götürür ama fazla takma sadece radyo dinliyosan ama sakın tv izliyim deme... !!!
quote:
Orijinalden alıntı: korner12
24 saat dinlersen elbet götürür ama fazla takma sadece radyo dinliyosan ama sakın tv izliyim deme... !!!
Ya tv izlemiyorum sadece günde 4 veya 5 saat radyo dinliyorum bu arada 3 gb limitli kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: vaynett
Ya tv izlemiyorum sadece günde 4 veya 5 saat radyo dinliyorum bu arada 3 gb limitli kullanıyorum.
Alıntıları Göster
kotadan götürüyor tabi.saniyede 20-25 kb çeken radyolarda var(DI FM Dj mixes radyosu)netlimiter programını kullan neyin ne kadar çektiğini gösteriyor.
Götürüyor ne yazık ki. Yalnız çok düşük bitrate'lerde dinlersen daha hesaplı çıkar
Alıntıları Göster
radyo dinleyeceksen al bir tv-radyo kartı tak pc.ne doya doya dinle kotandan da gitmez üstelik
quote:
Orijinalden alıntı: Glyph
Götürüyor ne yazık ki. Yalnız çok düşük bitrate'lerde dinlersen daha hesaplı çıkar
Alıntıları Göster
örneğin 24k bitrate ile 2 saatte 25mb götürmüştü.
quote:
Orijinalden alıntı: nihattr
örneğin 24k bitrate ile 2 saatte 25mb götürmüştü.
Alıntıları Göster
valla bu limitlilerin işi zor,doğru düzgün bir radyo keyfi olamıyor insanın.
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
valla bu limitlilerin işi zor,doğru düzgün bir radyo keyfi olamıyor insanın.
Alıntıları Göster
4 gun de hergun en az 4 saat di.fm dinlemistim..bitrate cok yuksekti 96 - 128 ole bisi kalite sesti yani.. fazla goturecegini dusunmemistim...kota ya baktigimda yanildigimi anladim rahat bi 600-700 mb gitmisti..
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@
4 gun de hergun en az 4 saat di.fm dinlemistim..bitrate cok yuksekti 96 - 128 ole bisi kalite sesti yani.. fazla goturecegini dusunmemistim...kota ya baktigimda yanildigimi anladim rahat bi 600-700 mb gitmisti..
Alıntıları Göster
explorer açıkken öksürsen kotadan gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@