Şimdi Ara

İnternetten radyo dinlemek limitten götürür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu nereye açacağımı da tam olarak bilmiyorum ama ben limitli internet kullanıyorum pc başında otururken radyo dinlemeyi çok seviyorum ama bir arkadaşım limitli kullanıyorsan dikkat et hiç ummadığın bi faturayla karşılaşabilirsin dedi...bende şaşırdım doğrumudur yani limitten götütrür mü netten radyo dinlemek veya ne kadar götürür?

• Evet.
  • 24 saat dinlersen elbet götürür ama fazla takma sadece radyo dinliyosan ama sakın tv izliyim deme... !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

24 saat dinlersen elbet götürür ama fazla takma sadece radyo dinliyosan ama sakın tv izliyim deme... !!!
    Ya tv izlemiyorum sadece günde 4 veya 5 saat radyo dinliyorum bu arada 3 gb limitli kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

Ya tv izlemiyorum sadece günde 4 veya 5 saat radyo dinliyorum bu arada 3 gb limitli kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    kotadan götürüyor tabi.saniyede 20-25 kb çeken radyolarda var(DI FM Dj mixes radyosu)netlimiter programını kullan neyin ne kadar çektiğini gösteriyor.
    adslkota.ttnet.net.tr
    Türk Telekom Online İşlem Merkezi
    http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp
    adresinden de limitinin ne kadar kaldığını izleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: damonbounce

kotadan götürüyor tabi.saniyede 20-25 kb çeken radyolarda var(DI FM Dj mixes radyosu)netlimiter programını kullan neyin ne kadar çektiğini gösteriyor.
    adslkota.ttnet.net.tr
    Türk Telekom Online İşlem Merkezi
    http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp
    adresinden de limitinin ne kadar kaldığını izleyebilirsin

Alıntıları Göster
    dostum, bunun bir tur download oldugu ortada degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: felmali

dostum, bunun bir tur download oldugu ortada degil mi ?

Alıntıları Göster
    Götürüyor ne yazık ki. Yalnız çok düşük bitrate'lerde dinlersen daha hesaplı çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glyph

Götürüyor ne yazık ki. Yalnız çok düşük bitrate'lerde dinlersen daha hesaplı çıkar

Alıntıları Göster
    radyo dinleyeceksen al bir tv-radyo kartı tak pc.ne doya doya dinle kotandan da gitmez üstelik

• quote:

Orijinalden alıntı: Glyph

Alıntıları Göster
    örneğin 24k bitrate ile 2 saatte 25mb götürmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

örneğin 24k bitrate ile 2 saatte 25mb götürmüştü.

Alıntıları Göster
    valla bu limitlilerin işi zor,doğru düzgün bir radyo keyfi olamıyor insanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

valla bu limitlilerin işi zor,doğru düzgün bir radyo keyfi olamıyor insanın.

Alıntıları Göster
    4 gun de hergun en az 4 saat di.fm dinlemistim..bitrate cok yuksekti 96 - 128 ole bisi kalite sesti yani..
    fazla goturecegini dusunmemistim...kota ya baktigimda yanildigimi anladim rahat bi 600-700 mb gitmisti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

4 gun de hergun en az 4 saat di.fm dinlemistim..bitrate cok yuksekti 96 - 128 ole bisi kalite sesti yani..
    fazla goturecegini dusunmemistim...kota ya baktigimda yanildigimi anladim rahat bi 600-700 mb gitmisti..

Alıntıları Göster
    explorer açıkken öksürsen kotadan gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Alıntıları Göster
    'bitrate' 128kbps desek; 16 KB götürür saniyede. 4 saatte 230 MB götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: green apple

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: green apple

+100
  • quote:

Orijinalden alıntı: death_wolfman

quote:

Orjinalden alıntı: green apple

+100

Alıntıları Göster
    al yanına teyp'i yada Cep telefonu paşalar gibi kesintisiz para derdi olmadan radyo dinle.....

• quote:

Orijinalden alıntı: crackbaba

al yanına teyp'i yada Cep telefonu paşalar gibi kesintisiz para derdi olmadan radyo dinle.....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

anlaşılan youtube ve radyo dinlemeye son vermemiz gerekecek bu ay çok aşmışız kotayı

• quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

anlaşılan youtube ve radyo dinlemeye son vermemiz gerekecek bu ay çok aşmışız kotayı

Alıntıları Göster
    abooowwww kota tam 2.7 GB olmuş bi kaç gün pc açmıyım bari TT kaldırsın şu kotayı kaldırırsa ne kazancak adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: eRRoR_CT

abooowwww kota tam 2.7 GB olmuş bi kaç gün pc açmıyım bari TT kaldırsın şu kotayı kaldırırsa ne kazancak adamlar

Alıntıları Göster
    benim bildigim birak radyo dinlemiyi forumda dolasirken bile kotadan yiyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

benim bildigim birak radyo dinlemiyi forumda dolasirken bile kotadan yiyor,

Alıntıları Göster
    Telekom yeni kampanya başlatmış.. Radyo dinleme kotadan götürmeyecekmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

Telekom yeni kampanya başlatmış.. Radyo dinleme kotadan götürmeyecekmiş..

Alıntıları Göster
    çok güvenilir bi kaynaktan aldığım bi bilgiye göre internette gezerken iki bardak su içim sınırını aşarsak her dakka kotana 10 mb yazılıomuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.