Görev yaparak para kazanma siteleri güvenilir mi?
Merhabalar, şu aralar her yerde google yorumu girerek, link tıklayarak, youtube videoları izlemeniz sonucu, karşılığında para vereceğini iddia eden sitelerle dolu. Bunların gerçeklik payı var mı? Görevleri yaptıktan sonra biriken parayı banka hesabına gönderiyorlar mı? Bir tanesinde denk geldim google yorumu girmek 5 liraydı, 20 lira olduğunda hesaba parayı gönderdiğini söylüyordu. Deneyen, test eden oldu mu? Neyin nesidir bu sistem.
Teşekkürler.
Deprem Anı Görüntülerini Arşivlemek İstiyorum
Merhaba, deprem anı'na ait görüntüleri tek bir sitede toplayıp arşiv haline getirmek istiyorum. Sizler de yardım etmek isterseniz lütfen siteyi ziyaret edip fikrinizi belirtin. Görüntüleri tek bir yerde toplamanın ilerde çalışma yapacak olan kişilere büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum.
...
konuyu farkıdna olmadan yanlış yere açtığım için siliyorum. özür dilerim.
Tc Simülasyonu Ultima Online Server
Merhabalar, eğlence amaçlı kurduğum bu server'ın amacı ufak bir Türkiye Simülasyonu yaratmak. Fps ve moba oyunlardan çok sıkıldığım şu dönemde böyle birşey denemek istiyorum. Server, pvp veya pve üzerine değil de, tamamiyle tiyatro üzerine kurulu olacak. Tc simülasyonu olduğu için oyuncular arasında herhangi bir eşitlik, serverda bir denge, adalet sistemi vesaire olmayacak.
Page atmak istiyorsanız çantanızda 15k olmalı, aksi takdirde page atamazsınız.
Şehir içinde saldırı altındayken guards yazdığınızda, guards size yardıma %30 ihtimalle gelecek.
Britain şehir merkezi dahil her yere ev kurabileceksiniz.
Küfür, argo hepsi serbest.
En ucuz reg'in tanesi 1k olacak. İn lor atarken bile iki kez düşüneceksiniz.
Ultima Online tarihinin en düşük php seviyesini ayarlayacağız. Kimsenin, hiç bir konuda tam bir uzmanlığı olmayacak. (editlersek belki)
Server'da en büyük gider ev kirası ve yemek olacak.
Guild sistemi kapatılacak, yerine Cemaat sistemi gelecek.
Ve daha bir çok absürd olay...
https://tc.simulasyonu.ultimaonline.site/
(Server dosyası 2mb)
Not: Server'ı 56d kurdum. "Tc Simülasyonu" fikri hoşuna giden ve ilginç bulan arkadaşlar varsa lütfen mesaj atsınlar, birlikte birşeyler yapmayı deneriz. Eğleneceğimizi umuyorum.
Merhaba, aylardır rx 560 kartımdaki donma sorununa çözüm arıyordum. Deneme yanılma yöntemiyle onlarca şey denedim, çözümü sonunda %100 olarak buldum.
Problemin çıkma sebebi, kartınızın size geldiği default ayarlardaki core clock ve memory clock ayarları ile stabil çalışamamasıdır. (amd'nin eşşekliği)
Çözüm için, Msi Afterburner programı ile kartınızın özelliklerini %5 kadar düşürmeniz gerekiyor.
Eğer kartınızın default core clock değeri 1176 ise, siz onu 1100 olarak değiştirin. Aynı şekilde memory clock da 1750 ise, 1650 olarak değiştirin. Ayrıca temp limiti %75' çıkartın, işinizi garantiye alın.
Isı probleminiz yoksa Fan speed'e hiç dokunmayın, otomatik olarak ayarlasın.
Voltaj ayarlarına da hiç dokunmayın.
Bu kadar. Eğer problem devam ederse, ayarları çok azcık daha düşürün problem kesin olarak çözülecektir.
[b]Rx 560 ekran kartımın sürekli olarak oyunlarda donmasına sebep olan defaul ayarları.[\b]
[b]Daha sonra default ayarları editleyerek, problemin çözümüne sebep olan yeni ayarlarım. Birebir aynısını yapabilirsiniz.[\b]
Eğer bu ayarlar, sadece oyuna girerken değişsin istiyorsanız. Msi Afterburner programında "ayarlar" a girin, daha sonra "profiller" kısmına girin, menüde "otomatik profil yönetimi"ne girin, "3d Profil yönetimi" kısmında değiştirdiğiniz yeni core clock ve memory clock ayarlarını göreceksiniz. Artık oyunlara girerken ekran kartınız özelliklerini %5 kadar düşürecektir. Ve donma, crash, black screen hatalarından büyük ihtimal kurtulacaksınız. Oldu ki kurtulamadınız ayarları %7.5 düşürün. Yine kurtulamazsanız %10 düşürün. Fps'iniz çok az düşecek fakat tüm sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız. Tabi kartınızın fiziksel bir hasarı yoksa.
Cevap: PRO EVOLUTION SOCCER 2015 [PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION
|
Norveç’te açılacak 100 yıllık gizemli paket (Canlı)
|
|
www.lugateyn.tk [resim upload sitesi]
|
ADSL'de indirim sırası eski abonede
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 811
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 8.805 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar