Şimdi Ara

İnternetim sürekli kopuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kaplan261 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, yıllardır aktif olarak ev interneti kullanıyorum. Geçtiğimiz aya kadar internet hızım 50 Mbps' ydi. Taahhütün de son bulmasıyla mevcut altyapımın desteklediği en yüksek hız olan 100 Mbps internete geçtim. İlk ev interneti abonesi olduğumdan beri aynı modemi kullanıyorum. Yani yaklaşık 7 yıldır. Ancak son 2 aydır internetimde ciddi kopmalar yaşıyorum. Ve bu kopma sorunları internet hızımı yükselttiğimden beri istisnasız her gün en az 4-5 kere yaşanmaya başladı. Modemi neredeyse her gün ısındığı için uygun bir zamanda dinlendiriyorum. Ancak bir faydası yok. DSL kablosunda da bir problem yok. Her internet kesildiğinde modemin üzerindeki DSL ve Internet yazılı ledler sönüyor ve 1-2 dakika geçmeden geri gelmiyor. Müşteri hizmetlerine danışmayı denedim ancak sürekli bir iletişim eksikliği yaşandı ve benim fikrim bu sorundan kaçındılar. Defalarca arıza kaydı oluşturdum. Müşteri hizmetlerine bağlanmayı denedim ancak sorunuma çözün bulunamadı. Sizce sorun modemle mi alakalı, yoksa altyapı sorunu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.