Şimdi Ara

İnternet üzerinden oto yedek parça alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Servislerin parça için ayrı, işçilik için ayrı kazık attıkları malumunuz. Bildiğiniz üzere oto yedek parçası satan birçok site var. Bende değişmesi gerek parçaları buradan alıp bir servise ( veya ustaya ) taktırsam olur mu? yani adamlar "kardeşim parçayı bizden almıyorsan montajını yapamayız" derler mi? mutlaka bu bu yöntemi kullanan arkadaşlar vardır prosedür konusunda yardımınıza ihtiyacım var. nelere dikkat etmeliyim? hangi siteleri önerirsiniz? ve gelen parçalar gerçekten orjinal mi? yoksa hiç bulaşmayalım mı? bilen, duyan arkadaşlar bir yardımcı olurlarsa sevinirim.

• alsan sanayide takarlar ama hoşlarına gitmez
  • Anlaşılan kimse böyle şeylerle uğraşmıyor.
  • Hocam işçilik ücretini verirsen herşeyi yaparlar.Bir sıkıntı çıkarmazlar.Ben internetten alışveriş yapıp taktırdığım parçalarda oldu.Gıdipte servise çok para bayılmanın anlamı yok.Parçanın fiyatı uygunsa kendim alır serviste taktırırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
    Anladım.Parçayı alıp gidince onun acısını işçilikten çıkarmazlar umarım:) Özel serviste mi yoksa ustanıza mı gidip montajı yaptırıyorsunuz? Özellikle kullandığınız bir site var mı? ve aldığınız parçalardan memnun kaldınız mı hocam? ( çok sorulu oldu ama kusura bakmayın )
  • gecenlerde otostartta kampanya vardi mobil 10-40 motor yagini 40 liraya aldim. hava filtrsi,polen filtresi,yag filtresi ve dubleup motor katkisina 50 lira verdim.Goturdum bi tamirciye taktirdim bunlari.10 lirada adama verdim. 100 liraya kapattim.Servise gitsem 200den asagı alacaklarini sanmiyorum

• Hocam burada önemli olan nasıl bir parça gidipte motor bloğu alcak halin yok internetten :)
    Bende ufak tefek alış-veriş yapıyorum netten genelde kendim takabilceğim parçaları alırım.
    Sanai ye giderim parça lazım oldumu kendim gidip alırım sanaideki parçaçıdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Anladım.Parçayı alıp gidince onun acısını işçilikten çıkarmazlar umarım:) Özel serviste mi yoksa ustanıza mı gidip montajı yaptırıyorsunuz? Özellikle kullandığınız bir site var mı? ve aldığınız parçalardan memnun kaldınız mı hocam? ( çok sorulu oldu ama kusura bakmayın )

Yok hocam ne kusuru estağfirullah.
    Ben otoparca.net ten yapmıştım alışverişimi.Lpg bujisi almıştım geçenlerde.Özel servise gittim.1 saat uğraştı usta.Çıkarması takması baya bir uğraştırıyor çünkü.Toplamda 15 lira işçilik ücreti verdim.Bence nette parçayı uygun bulursanız servise ne kadar takacağını sorun.Hem içiniz rahat eder.Tanıdık usta veya servis olabilir.Yeterki işini iyi ve hesaplı yapsın.
    Aldığım parçadan memnunum.1 günde gelmişti bana.2 yılda garantisini vermişlerdi.Şimdilik sıkıntı yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

gecenlerde otostartta kampanya vardi mobil 10-40 motor yagini 40 liraya aldim. hava filtrsi,polen filtresi,yag filtresi ve dubleup motor katkisina 50 lira verdim.Goturdum bi tamirciye taktirdim bunlari.10 lirada adama verdim. 100 liraya kapattim.Servise gitsem 200den asagı alacaklarini sanmiyorum

aynen bu olayı yapmak istiyorum bende. Aracın yağını 2 ay önce değiştirttim yetkili serviste ve işçilikle beraber 280 TL ödedim ve o zaman dank etti. bir dahaki sefere aynen sizin yaptığınızı uygulayacağım, sonuçta para kolay kazanılmıyor. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
  • Parcadaki kazığı iscilige eklerler bu defa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnr22 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle büyük parçaları almam zaten. mesela şuan silecek lazım benim araca. Daha sonra bujidir, yağ filitresi, polen filitresi, motor yağı gibi şeyler alabilirim diye düşünüyorum. Belki aydınlatma ünitelerinden parçalar veya amortisör falan da alınabilir.
  • Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
    Benim aracın sağ cam kaldırma tuşu geçenlerde benim çocuk kurcalarken baktım elinde kaldı:) tuşun tırnağı kırılmış ve gece internete bakınırken parçatreni.com diye bir sitede buldum ve siparişi verdim. tabi öncesinde forumda biraz araştırdım ve memnun kalanlar olmuş, İnşallah bahsedildiği gibi güvenilir bir sitedir:)
  • Siteden alışveriş yapanlar varsa ve memnun kaldılarsa güvenli site diyebiliriz.Parça geldikten sonra tanıdık ustanıza veya servisinize taktırabilirsiniz.Bende arabanın bakımı geldiginde motor yağını kendim alacam siteden.Çünkü servislerde adını bilmedıgım markaları kullanıyor.Hem içim daha rahat olur bu sayede.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Yok hocam öyle büyük parçaları almam zaten. mesela şuan silecek lazım benim araca. Daha sonra bujidir, yağ filitresi, polen filitresi, motor yağı gibi şeyler alabilirim diye düşünüyorum. Belki aydınlatma ünitelerinden parçalar veya amortisör falan da alınabilir.

Alınabilir hocam bende genelde aydınlatma veya burada az bulunan aksesuarlara yöneliyorum netten
  • Fren balataları, amortisör, rulman buji, yağ ve filtreleri hep internetten alırım. Yetkili serviste taktırırım. Sorun olmadı hiç ha her yetkili servis yapar mı ? Bilemem. Biraz hukukunuz olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.