Şimdi Ara

internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yöne 500 dakka 2000sms 2 gb sınırısz internet var . Internetten içmi hiç memnun degilim . Galaxy s2 de denemedigim rom kalmadı. Ama internet odanın içinde 100kps yi geçmiyor. Kısaca 2gb var yok farketmiyor hızım hep düşük bitek açık alanda çok iyi bgün vodafon ile karşılaştırdık vodafon dügün salonunda 10 mbps yi geçerken benim avea 90kbps lerde idi . 1,9Gb de duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Nisan 2013; 8:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani ne yapmamız gerekiyor?Sende kaliteli olmayabilir ama ben 9 mbps de gördüm avea netde.Buraya beş kuruş etmez diye konu açmaktansa bir müşteri hizmetleriyle görüşsen?Avea kullanıyorum,zerre kadar sevmem ama böyle konuların da gereksiz olduğunu düşünüyorum.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74090192
    Buyrun burda ben 3G hız testlerimi paylaşıyorum. Bakın bi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Her yöne 500 dakka 2000sms 2 gb sınırısz internet var . Internetten içmi hiç memnun degilim . Galaxy s2 de denemedigim rom kalmadı. Ama internet odanın içinde 100kps yi geçmiyor. Kısaca 2gb var yok farketmiyor hızım hep düşük bitek açık alanda çok iyi bgün vodafon ile karşılaştırdık vodafon dügün salonunda 10 mbps yi geçerken benim avea 90kbps lerde idi . 1,9Gb de duruyor.

yaşadığın bölge sorunlu o zaman

öyleyse vodafone'a geç, 10 mbps hız gayet iyi.............
  • quote:

Her yöne 500 dakka 2000sms 2 gb sınırısz internet var . Internetten içmi hiç memnun degilim . Galaxy s2 de denemedigim rom kalmadı. Ama internet odanın içinde 100kps yi geçmiyor. Kısaca 2gb var yok farketmiyor hızım hep düşük bitek açık alanda çok iyi bgün vodafon ile karşılaştırdık vodafon dügün salonunda 10 mbps yi geçerken benim avea 90kbps lerde idi . 1,9Gb de duruyor.

Mersin'in neresinde oturuyorsun. Mersinde birçok yerde 3g çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Mersin'in neresinde oturuyorsun. Mersinde birçok yerde 3g çekiyor

mersin pozcudayım yani merkez 3g h± da sorun yok h± olmasına rağmen sorunlu

• hattı başka bir akıllı telde deneycem . Bakalım ne olacak belkide benim tel arzalı zamanında sıvı teması olmuştu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    2 ay önce açıldı
    PS4 internet sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belirttiğin semt 3 operatörün en çok çektiği yer. Avea kullandığım dönemde şebeke full çekiyordu o taraflarda, telefonu 3g modeme tak o şekilde internete gir bak farkedecek mi?
  •  internet sorunu

Yoruma gerek var mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.