Şimdi Ara

modem değişimi ve internet bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde d-smart net kullanıyorum bağlantı için d-smartın verdigi kablosuz d-link modemi kullanıyorum. bir arkadaşımdan airties RT206 kablosuz 4 portlu modem alıp modemleri değiştirdim. kullanıcı adı ve şifremi tekrar girdim fakat modem ayarlarında fiziksel internet bağlantısı var yazsada pc veya wlan üzerinden internete bağlanmak mümkün olmuyor. modemin üzerinde dls ışığı yanıyor fakat PPP ışığı yanmıyor.. ayarlarını kurcaladım fakat yinede bağlannmayı beceremedim.

bu ttnetin dağıttığı bi modem olduğu için d-smartla bağlanmaya çalışınca problem çıkıyor olabilir mi ? yada modemin ayarını tam olarka nasıl yapmam gerekiyor bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı ?

noT: d-smartı aradım fakat RT206 teknik destek verdiğimiz modemler arasında değil dedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

arkadaşlar evde d-smart net kullanıyorum bağlantı için d-smartın verdigi kablosuz d-link modemi kullanıyorum. bir arkadaşımdan airties RT206 kablosuz 4 portlu modem alıp modemleri değiştirdim. kullanıcı adı ve şifremi tekrar girdim fakat modem ayarlarında fiziksel internet bağlantısı var yazsada pc veya wlan üzerinden internete bağlanmak mümkün olmuyor. modemin üzerinde dls ışığı yanıyor fakat PPP ışığı yanmıyor.. ayarlarını kurcaladım fakat yinede bağlannmayı beceremedim.

bu ttnetin dağıttığı bi modem olduğu için d-smartla bağlanmaya çalışınca problem çıkıyor olabilir mi ? yada modemin ayarını tam olarka nasıl yapmam gerekiyor bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı ?

noT: d-smartı aradım fakat RT206 teknik destek verdiğimiz modemler arasında değil dedi..

modem arayüzüyle ilgili resimler yüklerseniz yardımcı olan çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayç20 -- 19 Ağustos 2013; 9:09:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.