Şimdi Ara

İnternet sadece bendemi yavaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modemde 15 mbit tanımlı ancak hız sürünüyor vpn de etki etmiyor., sadece bendemi böyle
     İnternet sadece bendemi yavaş?

• aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fp

aynı sorun

Vpn bugun etki ediyor, vpn kullanin hicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

quote:

Orijinalden alıntı: fp

aynı sorun

Vpn bugun etki ediyor, vpn kullanin hicam

valla youtube için vpn kullanıyodum ama bana vpn de etki etmiyor artık. türk siteler bile zor açılıyor
  • Arkadaşlar az sabredin !

Bulgasristan kaynaklı sorun .TR internet yurtdışı çıkışının yüzde 70 i gitmiş. Saat 18 en erken geliş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 15 Haziran 2016; 17:10:44 >
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    mesaji 17 de yazip 16 en erken gelisi demek nasil oluyor 18 mi demek istediniz acaba?

• 19 da gelicekmiş aradım sordum Mh ye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Düzelttim 18
  • düzeldi net
  • Bende düzelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-haberi-googlea-turkiyeden-erisim-yavasladi-40117911

TİB gitmiş gene google ile uğraşıyor sonra herşeyin içine edip üstünede mum dikinçe sitelerinden yaptığı şeyleri kaldırıp fiber hat koptu ayaklarına yatıyorlar vpn kullanınça sıkıntı yok bu vpn e bağlanırken uzaydanmı bağlanıyoruz nete yurt dışı çıkıştan bağlanıyorsun gene ama bizim beyinsizlerin yaptığı kısıtlamalardan etkilenmiyorsun olayın özü budur.

Türkiyede internet erişimi nerdeyse tamamen yalan olmuş milyonlarça kişi interneti kullanamamış donanimhaberde bir tek haber başlığı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom88 -- 15 Haziran 2016; 23:31:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venom88

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-haberi-googlea-turkiyeden-erisim-yavasladi-40117911

TİB gitmiş gene google ile uğraşıyor sonra herşeyin içine edip üstünede mum dikinçe sitelerinden yaptığı şeyleri kaldırıp fiber hat koptu ayaklarına yatıyorlar vpn kullanınça sıkıntı yok bu vpn e bağlanırken uzaydanmı bağlanıyoruz nete yurt dışı çıkıştan bağlanıyorsun gene ama bizim beyinsizlerin yaptığı kısıtlamalardan etkilenmiyorsun olayın özü budur.

Türkiyede internet erişimi nerdeyse tamamen yalan olmuş milyonlarça kişi interneti kullanamamış donanimhaberde bir tek haber başlığı yok...

Aynen hocam bugun vpn baglayinca bende etkilenmedim. 3mbit stabil suan 16 aliyorum akk uygulamiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: venom88

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-haberi-googlea-turkiyeden-erisim-yavasladi-40117911

Hocam bu vpn konusunda pm den bana yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler

• aynı sorun bende de var.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Sorun devam ediyor mu
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    Hocam vpn hizmeti veren firmalar var bunlardan bir hesap açıp aylık yıllık para ödüyorsun sitelerinde bağlantıyı kullanabilmen için gereken programı indirip kullanıyorsun zenmate kullanıyorum ben geçmişde yourfreedom kullanmışdım 2 side gayet iş görüyor zenmate bant genişliği daha yüksek o yüzden onu kullanıyorum.
  • dun gece gec vakıtte duzeldı...her sey normal sımdı
  • vpn ile ping azalmaz, bu sebeple dusunuyorsaniz hic almayin aksine ping artar.

• port acma denilen seyin online oyunlarda ping icin ise yarayan bir sey oldugunu sanmam. Kaldi ki port acmak sizin modemden yapacaginiz hir ayar, ttnetteki eleman cook guzel sallamis. Kisaca port acmanin amaci disaridan sizin bilgisayariniza yapilacak olan baglantilarda yerel ag (modem-pc arasi) ile genis ag (modem-internet) arasinda kopru kurmaktir. genelde ipkamera, web server vs. gibi seylerde kullanilir. t o rrentde de upload icin yapilmasinin iyi oldugu soylenir.
    siz speedtestte falan tr deki serverlara olan ping inizi bi kontrol edin, bu normalse gerisine sizin yapacak bir seyiniz yok. muhtemelen amerikaya giden hatta bir sikinti vardir. Yurt ici pinglerinizde yuksek ise hattinizin kalitesini bi kontrol edin, modemdeki degerleri forumda yazip sorun. problem var ise bina ici tesisati yenilemek kaliteyi artirabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 17 Haziran 2016; 23:17:08 >
  • sorun bu olaydan sonra oldu diyorsunuz, muhtemelen suan sizin yapabileceginiz bir sey yok. hat degerlerinizi bi ekleyin bakalim, bazen hat degerleri iyi olsa bile neden bilinmez bir "delay" eklenebiliyor. tavsiyem modemde ayari varsa adsl mode kismindan otomatik yerine adsl2, gmt falan gibi seyleri secerek denemeniz. bunlar adsl2+ ye gore bir miktar yavas cikabilir fakat pingin duzelme ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 18 Haziran 2016; 9:46:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.