Binbaşı
22 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar 16 mbps hız alınan degerler 1 mbpse düştü ne yapmam gerekiyor acill.

hat degerleri degişti acilll
arkadaşlar ben çalışıyorum elime inşallah 3000 tl geçecek 3000 tl var amdli oyun bilgisayarımı alsam yoksa sadece internete girmek kısaca günlük kullanım için laptopmu alsam daha askere gitmedim 1 seneye askerede gidebilirim oyun oynamayı seviyorum ama zaman yok sabah 7 akşam 8 çalışıyoz gelince yatıyom hangisini alayım malum asgari ücretli iş para kolay kazanılmıyor.lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.
eski modem garantide arkadaşlar diger modemi kullanıyorum ona 9 volt modeme 12 adaptör bagladım bişey olurmu yanarmı sagoolun cevaplarınız için.
arkadaşlar modem arızalandı kargoya gönderiyorum eski modemi bagladım degerler nasıl koparmı öbür modemde snr 16 civarıydı hiç kopmuyodu.

Downstream Upstream
Hlin Ölçeği 1884 5921
Loop Zayıflması(dB) 33.2 19.6
Sinyal Zayıflaması(dB) 33.2 18.5
SNR Marjı(dB) 6.4 6.0
Erişilebilir Hız(Kbps) 13008 1164
Çıkış Gücü(dBm) 20.9 12.3
arkadaşlar kpss ye bu sene daha başlamadım başka sınavlara girdim kpss ye 3 ay kaldı tarihten temelim biraz var özel işte çalışıyorum günde en fazla 2 saat boşum çalışsam yetişitmi çalışayımmı 2 yıllık elektirk mezunuyum 80 le alıyo onun için bilemiyorum çok zor. lütfen yardımcı olun çalışşam nasıl program yapmalıyım.
arkadaşlar elektirk gidince veya ısınınca modem böyle hata veriyo tüm ışıklar yanıp sönüyo fişini çekiyom 3 - 4 saat sonra geliyo bazen daha uzun modemmi arızalı acaba ne yapabilirim garantisi devam ediyo. ne sorunu var bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=6k08C6fHcVw
bir kişiyi ihbar dilekçesi geri alınırmı.
çözüldü
çözüldü
silinsin.
Hakkında
Forum İmzası:

ÜMİDİNİ YİTİRMİŞ OLANIN BAŞKA KAYBEDECEK ŞEYİ YOKTUR.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.191
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.512 (Bu ay: 252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 65 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.