Şimdi Ara

İnternet Kafelere Gidilen Metin 2 Cs 1.6 Oynanan Dönem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla okul çıkışı arada oynardık 5 tlye 3 saat takıldığımızı hatırlarım.

Sven coop, 1.6, gta 4, age of oynardık. Fakat beni en çok rahatsız eden şey kendi bilgisayarımın o dönemlerde olmaması ve internetin olmamasıydı.

Deri koltuklarda leş gibi klavye, farelerle, kulaklıklarla, yanda cugara içen dayıların karı videoları izlemesiyle leş bir ortamdı.

Düzgün yerler açıldı sonradan fakat onlarında fiyatları pahalandı.

Karanlık bir dönemdi... Fakat arkadaşlarla eğlenmelikti. Msn'den millet yazışmak için bile gidiyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İnternet Kafelere Gidilen Metin 2 Cs 1.6 Oynanan Dönem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    Yandaki dayının cugarayla bol çemenli leş gibi kokan ayakkabı tabanına dönmüş tostu gömüp ekrana kitlenmiş vaziyette AHA GARI diye baktığı beni ve arkadaşlarımı korkuttuğu bir dönemdi.

Diyordum nereden buraya oturdum arkadaş sırf bu sebepten kaç masa değiştirdiğimizi hatırlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 18 Mayıs 2025; 15:41:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 34 sene evvel Atari Salonları vardı.
    Okula yakın olan salonda ders öncesi Street Fighter oynardık…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tost kokusu, ayakta çantasıyla oynayanları izleyen velet tayfa , salonun en uç köşelerinde knight online'da gb satan ağabeyler, paralı açtırdığın hesabın bitmesine 5dk kala masaüstünde boş boş klasörlere girmek , a4tech webcam , cs şifresiz kurulan lobilere girmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 18 Mayıs 2025; 15:44:56 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Sucukken o sucuk aklıma düşünüp bu karakterin elektürük özelliği ile her dövüşçüyü alt edip yenebilirim diye düşündüm amma yenilen aduket ve aparkatlarla bu planım suya düştü. Ondan sonra hagar oyununa merak saldık...

• samtiger kullanıcısına yanıt

Ekrancılık yapma diye birbirimize bağırırdık aşağıdan kafe sahibi gelirdi gençler bağırmayın diye. İnternet Kafelere Gidilen Metin 2 Cs 1.6 Oynanan Dönem 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.