Şimdi Ara

İnternet Kafe mi?Erkek Kuaförü mü? Açmak mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun yıllarıdr taşeron olarak çalışmaktayım..artık yaş geçiyor ve kendi işimi kurmak istiyorum..Kafamın yattığı tek iş internet kafe..Erkek kuaförü için ise beden sermaye 15.000-20.000 kadar..geri kalanı birlikte gireceğim elelman halledecek...her ay ne kazanırsak o eleman ile ortak pay edeceğim...Ben sadeece aydan aya kazancımı alacağım..artık ne kadaznırsam.

Bir diğeri ise internet kafe...eğer bu işe girersem tek başıma girmek istiyorum...

sizlerden deneyimli olan arkadaşlardan fikrilerini almak istiyorum...ierleyen 5-6 ay içinde girmeyi düşünüyorum...

sizce hangi iş bu zamanda para kazandırır...aylık 4-5 bin kazandırırmı masraflar çıktıktan sonra( internet kafe )

Kafe için kaç makina gerekir?İnternet kafedeki makinaalrı ana bilgisayardan kontrol nasıl ediyoruz..hepsini bir anda açıp kapatabiliyormuyuz?vs vs kısaca detaylı bilgi alabilirmiyim...

erkek kuaförü açarsam iki kişi kazancı böleceğiz? ordanne kazanırım?

bilgi sahibi arkadaşlar yazarlarsa fikir edinmiş olacağım..

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 9 Mayıs 2017; 1:20:51 >

• kuafor daha garanti ama acilcak konum ve işcilik onemli.Yinede boş kalmazsin.Internet kafe ise sinek avlayanida var yer bulamayacagin kafede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinde de konum çok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşalr ilk 3 mesaj için yazıyorum..öncelikel fikirleriniz için teşekkürler..ama mesela play staion aç diyende var..diğer ikisini onaylayanda var..

bana detaylı bilgi vern lütfen..mesela kafe açarsam kaç makina olsun..kuaför açarsam neler olmalı...playsation açarsam kaç konsol gerekli..ekran vs...

bana şunu yaparsan şu akadr lazım bu akdar lazım şunalr olmalı vs gibi lerinden bilgi verin lütfen..
  • ben anlamam ama konu yukarda dursun sende ara sıra mesaj at 1 haftada falan koca forumda illa anlayan cıkar bu islerden
  • Hocam 200 bin lira harcayıp internet kafe açtık. 65 masalı. Aylık 26 bin lira gelir var. Kar 10-15 bin lira arası. Eğer mekanı güzel ayarlarsanız sürekli gelen müşteri olur. bizde müşteriler beklesin diye koltuk takımları var, televizyondan film açıyoruz sıra olduğu zamanlar, mekanın tasarımına baya para gömdük, içeri giren insanlar oha lan bu nasıl internet kafe diyor. Yazın klimalar çok önemli. İçecek ve yiyecekten (bisküvi, çikolata falan) de baya para kalıyor.

özel mesaj atarsan daha ayrıntılı yardımcı olurum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 9 Mayıs 2017; 1:31:16 >
  • Hoş geldiniz arkadaşlar

Dünyanın en karlı işleri kadınlar vede çocuklar üzerine yönelik işlerdir

Kapalı mekanda Mini lunapark işleri iyidir küçük çocuklar için

Pamuk şekeride satılabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Hocam 200 bin lira harcayıp internet kafe açtık. 65 masalı. Aylık 26 bin lira gelir var. Kar 10-15 bin lira arası. Eğer mekanı güzel ayarlarsanız sürekli gelen müşteri olur. bizde müşteriler beklesin diye koltuk takımları var, televizyondan film açıyoruz sıra olduğu zamanlar, mekanın tasarımına baya para gömdük, içeri giren insanlar oha lan bu nasıl internet kafe diyor. Yazın klimalar çok önemli. İçecek ve yiyecekten (bisküvi, çikolata falan) de baya para kalıyor.

özel mesaj atarsan daha ayrıntılı yardımcı olurum hocam.

No ss no guven

Saatlik ücret ne kadar?

• İnternet kafe işine gireceksen paranın çoğunu yiyecek içecekten götürürsün. Kantin önemli olmalı. Sistemler güzel ve şekilli gözükmeli ışıklı mışıklı olmalı. 5 6 tane ps ve rahat ortam da koyarsan parayı kırarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kuafor. Daha az maliyet daha az risk daha cok kazanc.

• Kuaför Kafe aç. Gelenler hem internete girsin oyun oynayabilsin hemde bi yandan traş olsun. Nasıl fikir ?
  • Hocam bir iş kurarken ortağın ayrılsa bile senin o işi tek başına yapabilmen gerekir diye düşünüyorum.Kuförlük mesleğin mi tam anlayamadım ama mali müşavir olarak bir mükellefim çok lüks kadın erkek karışık kuaför salonu açtı.Adam meslekten anlamıyor ama sadece işletmeci.Kuförler bunu ayakta uyuttu adam battı şimdi 300 bin tl içeride mesela.İnternet cafe işini bilmem ben 25 yaşındayım halen arkadaşlarla cod4 oynamaya gidiyoruz ama genel olarak nasıl işleri bilmem.
  • 1,5 TL

• güzel bir yere, güzel adla, güzel tasarımla, güzel ekipmanlarla açılan bir internet cafenin hiç işlemediğini görmedim, hele de çocukların çok ama internet cafenin olmadığı yada çok az olduğu bir mahalle/caddeye açılırsa bayağı etkili olur diye düşünüyorum.

biz de cod2 atmaya gidiyoruz hala arkadaşlarla 8-10 kişi.

işte lol cafe muhabbetide var, onu tür şeyleri kullanırsan daha da verim artar.

ps cafede olabilir ama eskisi gibi oynanmıyor buralarda.

net cafe, berber, çay ocağı, fırın, dönerci, çiğ köfteci asla boş kalmıyor çoğu zaman.
  • Yarış oyunu kafe aç direksiyonlu (g27 falan) turnuvalar yap sokakta yarışmayın gelin bende yarışın de

İnternet Kafe mi?Erkek Kuaförü mü? Açmak mantıklı?

Söyle bir şey yaparsan kuyruk olur millet

• Teşekür ederim arkadaşlar hepinize...Çoğunluk net kafe den yana anladığım adarıyla...

evet ben berberlikten anlamıyorum..kayınço ile açmayı düşünüyorum..ben sadece finansı sağlamayı düşünüyorum...

ama internet kafe olursa kendi işim olacak...ama ordaki sistem nedir nasıl işler bilmiyorum...@Mithrandir. arkadaşımız açıklamalarda bulunmuşş saolsun...benm o kadar bütçem yok...en fazla 40.000 yatırabilirim oda borçla yaparım...

minumum kaç mtrekare yer olmalı..kaç makina ...kafedeki makinaların kontrolü nasıl yapılıyor..açma kapama program yükleme vs hepsi tüm makinalara tek tekmi yapılıyor?

bu konularda bili istiyorum birazda...
  • kıldan tüyden işlerle uğraşma, aç bir ps cafe takıl kafana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepew

kıldan tüyden işlerle uğraşma, aç bir ps cafe takıl kafana göre

Hiç düşünmemiştim ama gerek mahallede görüdüklerim,gerekse burda yazanlara göre ps kafe işi daha sağlam...ancaaaak;

şu anda gündemde olan şey p3 veya ps4 diyelim...

peki kısa süre sonra ps5 çıkınca benim dükkan patlamazmı?Müşteriler ps5 açan yere gitmezmi?

emekelrim boşa gitmezmi...ben yeni cihazlara nasıl hangi para ile yetişebilriim?

en masrafsızı berber ama kazanç oalrak ps ve netkafe geçiyor içimden...
  • Hocam internet cafe için toplayacağın sistem 3000 lira olacak minimum bunu bil öncelikle. Bu ayarda topladığın bilgisayarlar lol ve cs go yu yüksek grafiklerde iyi ekipmanlarla oynatacak. (kulaklık mouse klavye içinde)
    Sık sık kulaklıklar bozulacak onların masrafı olacak. içerde başlangıç için minimum 20 bilgisayar şart. Buda sırf bilgisayar masrafı için 60 bin lira demek. Sonrasında mesela 3 tane orjinal cs go alacaksın. Sonra bütün bilgisayarlara cs go yükleyeceksin orjinal hesapla. Zaten herkes kendi üyeliğini girecek ama üyeliği olmayanlar için sen de hesap bulunduracaksın ve bunu cs go gibi ucuz oyun için yapmaycakasın sadece. BF1 gibi oyunları da aynı şekilde 3-4 tane laıp hepsine yükleyeceksin. oynamak isteyenler için eleman yanına gelip üyelik girecek. Böylelikle 5 oyunla bütün bilgisayarlarda bf1 var reklamı yapıp kaliteli bilgisayar algısı oluşturucaksın.
    Aynı zamanda ana modeme 2 tb lık harddisk bağlayıp bütün oyunları ona atıcaksın. Her gece oyunları güncelleyeceksin harddiskten. Ethernet kabloların sağlam olacak. Bilgisayarların harddiskinde oyun olmayacak her açılışta sistem otomatik olarak ana 2 tb lık harddiskten ethernet ile bilgisayara atıcak, işi bitince deepfreeze silecek. İyi bir ethernet saniyede 250 mb veri aktarır ve 15 gb lık oyunu 60 saniyede bilgisayara kopyalar.
    Kısaca işi bilen biri sistemi oturtacak. Ve bunlar hep ekstra maaliyet olarak sana yansıyacak. (Kaliteli hdd kaliteli ethernetler ve işi bilen eleman maaşı)
    Bu şekilde birkaç şey daha var bunları kafanda iyice hesapla. Yoksa zoccos gibi internet cafeler varken kimse sana gelmez.

İnternet cafe açmak maliyetli bir iştir hocam. Kısa vadede kar getirmez zarar getirir. Ama oturtursan ve bilgisayar sayını 150 ye çıkarırsan (zoccos gibi) aylık net kazancın 60 bin liranın üstünde olur. Ama büyük bir risk. Almaya değer mi diyorsan iyi bir yer seçersen değer bence. Bir de bunlar iyi bir internet cafe için olması gerekenler. Eğer bu kadar iyi bir yer olmama gerek yok diyorsan bilgisayar maaliyetlerini az tutarsın, sistem falan yapmazsın her gece güncelleme gelen oyunları tek tek güncellersin böyle de yine uzun vadede kazandırır. Büyüdükçe kazancın artar.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Sizi tanimak istiyorum yiğitlerim ss leri at bakalım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.