Şimdi Ara

İnternet Kafe mi?Erkek Kuaförü mü? Açmak mantıklı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuaför açmak daha mantıklı gibi. Yakın bir gelecekte çok sayıda kuaför olmayacak.

Tek kötü yanı günün büyük bir bölümü açık olman ve saç kesiyor olman gerektiğidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Hocam internet cafe için toplayacağın sistem 3000 lira olacak minimum bunu bil öncelikle. Bu ayarda topladığın bilgisayarlar lol ve cs go yu yüksek grafiklerde iyi ekipmanlarla oynatacak. (kulaklık mouse klavye içinde)
    Sık sık kulaklıklar bozulacak onların masrafı olacak. içerde başlangıç için minimum 20 bilgisayar şart. Buda sırf bilgisayar masrafı için 60 bin lira demek. Sonrasında mesela 3 tane orjinal cs go alacaksın. Sonra bütün bilgisayarlara cs go yükleyeceksin orjinal hesapla. Zaten herkes kendi üyeliğini girecek ama üyeliği olmayanlar için sen de hesap bulunduracaksın ve bunu cs go gibi ucuz oyun için yapmaycakasın sadece. BF1 gibi oyunları da aynı şekilde 3-4 tane laıp hepsine yükleyeceksin. oynamak isteyenler için eleman yanına gelip üyelik girecek. Böylelikle 5 oyunla bütün bilgisayarlarda bf1 var reklamı yapıp kaliteli bilgisayar algısı oluşturucaksın.
    Aynı zamanda ana modeme 2 tb lık harddisk bağlayıp bütün oyunları ona atıcaksın. Her gece oyunları güncelleyeceksin harddiskten. Ethernet kabloların sağlam olacak. Bilgisayarların harddiskinde oyun olmayacak her açılışta sistem otomatik olarak ana 2 tb lık harddiskten ethernet ile bilgisayara atıcak, işi bitince deepfreeze silecek. İyi bir ethernet saniyede 250 mb veri aktarır ve 15 gb lık oyunu 60 saniyede bilgisayara kopyalar.
    Kısaca işi bilen biri sistemi oturtacak. Ve bunlar hep ekstra maaliyet olarak sana yansıyacak. (Kaliteli hdd kaliteli ethernetler ve işi bilen eleman maaşı)
    Bu şekilde birkaç şey daha var bunları kafanda iyice hesapla. Yoksa zoccos gibi internet cafeler varken kimse sana gelmez.

İnternet cafe açmak maliyetli bir iştir hocam. Kısa vadede kar getirmez zarar getirir. Ama oturtursan ve bilgisayar sayını 150 ye çıkarırsan (zoccos gibi) aylık net kazancın 60 bin liranın üstünde olur. Ama büyük bir risk. Almaya değer mi diyorsan iyi bir yer seçersen değer bence. Bir de bunlar iyi bir internet cafe için olması gerekenler. Eğer bu kadar iyi bir yer olmama gerek yok diyorsan bilgisayar maaliyetlerini az tutarsın, sistem falan yapmazsın her gece güncelleme gelen oyunları tek tek güncellersin böyle de yine uzun vadede kazandırır. Büyüdükçe kazancın artar.

Valla ne diyim..doğruları yazmışsınız...Bana görede tüm oyunları sorunsuzca oynatacak kasmayacak makinalar ile başlamak mantıklı geliyor banada...

60 binlira(adece makinaalr için) bana şimdilik baya fazla...ama sağlam bir kafe içinde bu tutar normal..anlicağınız aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu...

bana şuanda cazip duran şey bence kuaför...

bakalım daha araştırmalarım devam edecek...

sizilerin paylaşımları geldiği sürece...düşünmeye ve araştırmaya devam edeceğim...

• BerAd kullanıcısına yanıt
    ps işi öyle hocam. Bir kere bütçe ayırmakla bitmez, iyi düşünüp karar verin sonra keşke onu yapsaydım veya öbürünü yapsaydım demeyin. Bizimkiler size yardımcı olmak için sadece fikir.
  • toress86 T kullanıcısına yanıt
    Neyin ss ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kafe 40 50 pc 10 adet de ps atarsınız . Ama konum gerçekten önemli . Mekanın aydınlık ferah olmasına dikkat edin . Ayakları alışana kadar belirli şeyler sağlar iseniz daha iyi olur birde içecek atistirnalik küçük şeyler satarsanız getirisi olabilir

• kalabalık yerde internet kafe gaming center tarzı yaparsan tutabilir, turnuvalar vs derken tutarsa alır götürür. yada çiğköfteci aç herkes açıyor nasolsa

• internet cafeler artık e-sports cafe'ye dönüştüler. Bizde var int cafe. Çok iyi kazanıyoruz diyebilirim. Nasıl mı pc başına ortalama 8-10 bin tl tutuyor da ondan. 32 Gb ram raid 2x250GB SSD gtx970 ekran kartı oyuncu klavye mouse. oyuncu kulaklık vs. yani bunu yaparsan kazanırsın bence. Artık insanlar bunlara geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

quote:

Orijinalden alıntı: pepew

kıldan tüyden işlerle uğraşma, aç bir ps cafe takıl kafana göre

Hiç düşünmemiştim ama gerek mahallede görüdüklerim,gerekse burda yazanlara göre ps kafe işi daha sağlam...ancaaaak;

şu anda gündemde olan şey p3 veya ps4 diyelim...

peki kısa süre sonra ps5 çıkınca benim dükkan patlamazmı?Müşteriler ps5 açan yere gitmezmi?

emekelrim boşa gitmezmi...ben yeni cihazlara nasıl hangi para ile yetişebilriim?

en masrafsızı berber ama kazanç oalrak ps ve netkafe geçiyor içimden...

Evet gider ama onları uygun fiyattan 2. el satabilirsin gene aynı dükkanda. Ayrıca ps4 saati 3 TL diyelim, PS5 saati 5 TL olur zaten. Herkes bütçesine göre oynar.

• 3d printer cafe aç
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam bi ss yolla merak ettim mekanı

• quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Hocam internet cafe için toplayacağın sistem 3000 lira olacak minimum bunu bil öncelikle. Bu ayarda topladığın bilgisayarlar lol ve cs go yu yüksek grafiklerde iyi ekipmanlarla oynatacak. (kulaklık mouse klavye içinde)
    Sık sık kulaklıklar bozulacak onların masrafı olacak. içerde başlangıç için minimum 20 bilgisayar şart. Buda sırf bilgisayar masrafı için 60 bin lira demek. Sonrasında mesela 3 tane orjinal cs go alacaksın. Sonra bütün bilgisayarlara cs go yükleyeceksin orjinal hesapla. Zaten herkes kendi üyeliğini girecek ama üyeliği olmayanlar için sen de hesap bulunduracaksın ve bunu cs go gibi ucuz oyun için yapmaycakasın sadece. BF1 gibi oyunları da aynı şekilde 3-4 tane laıp hepsine yükleyeceksin. oynamak isteyenler için eleman yanına gelip üyelik girecek. Böylelikle 5 oyunla bütün bilgisayarlarda bf1 var reklamı yapıp kaliteli bilgisayar algısı oluşturucaksın.
    Aynı zamanda ana modeme 2 tb lık harddisk bağlayıp bütün oyunları ona atıcaksın. Her gece oyunları güncelleyeceksin harddiskten. Ethernet kabloların sağlam olacak. Bilgisayarların harddiskinde oyun olmayacak her açılışta sistem otomatik olarak ana 2 tb lık harddiskten ethernet ile bilgisayara atıcak, işi bitince deepfreeze silecek. İyi bir ethernet saniyede 250 mb veri aktarır ve 15 gb lık oyunu 60 saniyede bilgisayara kopyalar.
    Kısaca işi bilen biri sistemi oturtacak. Ve bunlar hep ekstra maaliyet olarak sana yansıyacak. (Kaliteli hdd kaliteli ethernetler ve işi bilen eleman maaşı)
    Bu şekilde birkaç şey daha var bunları kafanda iyice hesapla. Yoksa zoccos gibi internet cafeler varken kimse sana gelmez.

İnternet cafe açmak maliyetli bir iştir hocam. Kısa vadede kar getirmez zarar getirir. Ama oturtursan ve bilgisayar sayını 150 ye çıkarırsan (zoccos gibi) aylık net kazancın 60 bin liranın üstünde olur. Ama büyük bir risk. Almaya değer mi diyorsan iyi bir yer seçersen değer bence. Bir de bunlar iyi bir internet cafe için olması gerekenler. Eğer bu kadar iyi bir yer olmama gerek yok diyorsan bilgisayar maaliyetlerini az tutarsın, sistem falan yapmazsın her gece güncelleme gelen oyunları tek tek güncellersin böyle de yine uzun vadede kazandırır. Büyüdükçe kazancın artar.

Valla ne diyim..doğruları yazmışsınız...Bana görede tüm oyunları sorunsuzca oynatacak kasmayacak makinalar ile başlamak mantıklı geliyor banada...

60 binlira(adece makinaalr için) bana şimdilik baya fazla...ama sağlam bir kafe içinde bu tutar normal..anlicağınız aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu...

bana şuanda cazip duran şey bence kuaför...

bakalım daha araştırmalarım devam edecek...

sizilerin paylaşımları geldiği sürece...düşünmeye ve araştırmaya devam edeceğim...

Eskiden olsa elinizdeki miktarla bu işe girilebilirdi ama dolar kuru saolsun makinalar pahalı ve her yer de internet cafe doldu. Yani büyük sermayeler olmadan zor bir iş. Kuaför hakkında bilgim yok ama dilediğiniz gibi olur inşallah

• Kuaför pek mantıklı değil babam kuaför ondan biliyorum.Siz tıraş yapamıyorsunuz herhalde diğer elemanın şekilli saç(gençler için) yapabilmesi lazım.Tabi dükkanın yeri daha önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe dil kursu aç o başlık ne

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

türkçe dil kursu aç o başlık ne

İşine bak ciğerim,saygızlık yapma ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Kuaför pek mantıklı değil babam kuaför ondan biliyorum.Siz tıraş yapamıyorsunuz herhalde diğer elemanın şekilli saç(gençler için) yapabilmesi lazım.Tabi dükkanın yeri daha önemli

Evet ben traş yapamıyorum,işe gireceğim kişi yapıyor oda tek başına fazla kazanç sağlanaayacağını söyledi ..bilmiyorum..artık kendi işimi kurmak istiyorum..ama ortadayım...şaştım kaldım :(
  • internet kafe isi icin doların 4 liraya yaklastıgı su gunlerde buyuk sermaye lazım. senin durumunda zor yani. hadi diyelim bi sekilde actın, gelen net miktarın yarısı gider olucak.
    kuafor isi ise inan gideri cok dusuk bir is. ve eger musteri kitlesini oturtabilirsen temiz para kazanırsın ama berberin sadece makası degil, dili de sivri olucak bunun icin. kayınco durucak dukkanda felan demissin o is de biraz sıkıntılı.
  • extreme bir şey yapmadığın sürece internet kafe tutmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek kuaförü - diğeri boş iş bence.

• Arkadaşlar,

gerek yazdıkalrınızı okudum gerekse başka yerlrden yaptığım araştırmalarda kafe getirisi güzel olur( iyi yerde açılırsa),berber az masrafla kurulabilir gibi ortak bir görüş var..

Benim kafamaın basacağı tek iş kafe işi..

ancak kafama takılan birkaç şey var yardımcı olabilenler yazarsa sevinirim..

1- Bu internet kafelerde disksiz sistemler varmış ..bu nasıldır?Sağlıklı olan bumudur? Çünkü bu sistem ile kurulan kafelerde herhangi bir oyun vs olaylar anabilgisayar üzerinden tek bilgisayar üzerinden kuruluyor ve bu tüm bilgisayarlara kuruluyormuş?Bu nasıl oluyor?

2-Örneğin kafeye 30 makina koymayı düşünüyorum VEYA DAHA FAZLA...bu 30 makinaın hepsi oyun bilgisayarı mı olmalı?Yani 3-5 tanesi veya ayrısı normal işler için mi olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 10 Mayıs 2017; 16:38:45 >
  • Devam edelim ağalar :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.