Bildirim
İnternet Cafe Oyunları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İşte bu yüzden torrent icat edildi dostum. -
sınırsız hızlı bir internet + zamunda üyeliği al ordan istediğin her oyunu indir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stetescop
Merhaba arkadaşlar . Ben sizden brşey istigecegim.
İnternet kafe açtım ve oyun yok bir cafeye gidip rica ediyorum para istiyorlar (çok para) . Yardımcı olun lutfen.
1 tane harici hdd al oyunları torrent olarak internetten çek harici hdd ye at sonra setupları her pc ye at sonra hepsini kur tabi bu söylediklerim biraz zaman alır ama yapacak bir şey yok 1-2 gün ugraşırsın makine sayısına göre degişir -
şuan pclerde hiç oyun yokmu? -
Oyunları tek tek kurmana gerek yok. Image Backup ve Restore yöntemi ile her şeyi tek seferde kurman mümkün. Bir bilgisayara sistemi ve oyunları kur. Image al. O Image'ı diğer makinalara kur.
Metin2-Knight-LOL gibi oyunları unutma. CS ve COD4 multi olsun. Office vs kurarsın artık. Sakın gidip XP kurma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkGreen -- 30 Nisan 2013; 19:50:51 > -
Bu zamanda oyuna para verilmez yukarıda yazılmış yapman gerekenler. -
bir tane sistem kur. aynı özelliklerde tüm pc lere switch ile imaj at..
biraz devreye torrent'in girmesi lazım. -
Listeyi yapiyim:
1- online;
League of legends
Knight online
Silkroad online
Dota
1- lan yada online
Burnout
Call of duty serisi 2-4-6 yeterli ama 5'de olursa iyi olur
Counter strike ama Cod su aralar daha revaçta
Battlefield 2-3
Flat out!
Need for speed serisi birkaç oyunu
Grid
Pes 2012-2013
Fifa 2012-2013
Minecraft
Crysis 2-3
Gta IV
Ve universite sinavi dolayisiyla aklima gelmeyen bir dolu oyun. Hepsini torrentten edinebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metin 2
Crossfire
APB Reloaded
Cabal
CS-Half Life
Wolfteam
Bunlar mutlaka olsun. Bebeler bunları oynamaya gelecek. -
Son destan kınayt metin2 cs falan at yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçiniz bu işleri. İnternet kafe açıp da hiç oyun kuramadım diyeni de yeni görüyorum. Şaka mı bu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X