Şimdi Ara

İnternet Arşivi (Bir Sitenin Geçmişi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok acil çözülmesi gereken bir problemim var, çözümünde yardımcı olursanız bayaa bi sevinirim::::

x sitesinin bir bölümünün birkaç ay önce bir kez güncellendiğini varsayalım. o sitenin o güncellemeden önceki halini görebilir miyim??? bu arada bir önemi var mı bilmiyorum ama söyliyim, temporary internet files, cookies, temp klasörü falan herşey pc'mde duruyo... bir kaç aydır format falan görmedi çünkü pc'im ve o klasörlerde herhangi bir oynama da yapmadım...

• Temp de bilgiler 20 gün saklanıyor. ancak yazdıklarından anlıyorum ki sen o siteye daha sonra tekrar girmişsin ve haliyle yeni hali şuan tempindeki.
    Googlede sayfayı aratıp googlenin önbelliğinden bakmayı dene, belki google daha güncellememiştir.
  • aynı başlığı neden 2 defa açtınki anlamadım
  • mozilla firefox o sırada bir hata verdi ve ben ilk göndermeye çalıştığım mesajın siteye ulaşmadığını sandım, ardından bir daha yolladım mesajı ve sonuçta iki tane oldu. benim hatam yani
  • www.archive.org 'u bir dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 20 Şubat 2008; 17:13:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemal

www.archive.org 'u bir dene...

O Site harika Birşey Ben Bile Arattığımda Sayfamın 7 Yıl Önceki halini Görmüştüm Ne kadar beceriksizmişim o zamanlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.