Şimdi Ara

İnterner Vergi Dairesi Borç Bilgilendirme Servisi Açıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnterner Vergi Dairesi Borç Sorgulama Servisi Linki

Konu verildimi bilmiyorum ama yukardaki internet vergi dairesi Borç Bilgilendirme Servisi link girerseniz. Tüm vergi dairelerindeki cezalarınız ve borçlarınızı görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 26 Aralık 2012; 13:52:17 >

• Paylaşım için teşekkürler. Bi borç vardı 600tl olmuştur diyordum 350tl olmuş.

4 sene evvel kaza yaptım. Araç pert oldu. 1 ay bekledim sonra servise sattım. Üstüne 2 araba aldım sattım. Adamlar cezayı kesmisler ama bana ulaşmadı.

120tl kırmızı ışıkta geçme cezası oldu 350tl..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android programida mevcut , yalniz mtv borcunu gostermiyordu, acaba odeme tarihi gecincemi gosterecek bioeniyorum:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Android programida mevcut , yalniz mtv borcunu gostermiyordu, acaba odeme tarihi gecincemi gosterecek bioeniyorum:)

program ismini veya linkini alabilir miyim hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Android programida mevcut , yalniz mtv borcunu gostermiyordu, acaba odeme tarihi gecincemi gosterecek bioeniyorum:)

program ismini veya linkini alabilir miyim hocam?

https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.ggm.vedop2.mobile

GİB BORÇ SORGULAMA SERVİSİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben şimdi sorgulama yaptım

081260 DÜZCE TRAFİK CEZ. 81DC244 72,00 25,20 97,20 şöyle bir borç çıktı ama ben bu aracı satalı nerdeyse 10 ay oldu bu borç nerden çıktı şimdi?
  • Yardımcı olabilecek biri yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

Arkadaşlar ben şimdi sorgulama yaptım

081260 DÜZCE TRAFİK CEZ. 81DC244 72,00 25,20 97,20 şöyle bir borç çıktı ama ben bu aracı satalı nerdeyse 10 ay oldu bu borç nerden çıktı şimdi?

Hocam tebliğ edilmemiştir. Bence kısa sürede ödeyin benimki gibi olmasin . Önceden sulh mahkemesinde itiraz ediliyordu bana geç tebliğ edildi diye ama o yasa da değişmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

Arkadaşlar ben şimdi sorgulama yaptım

Hocam tebliğ edilmemiştir. Bence kısa sürede ödeyin benimki gibi olmasin . Önceden sulh mahkemesinde itiraz ediliyordu bana geç tebliğ edildi diye ama o yasa da değişmiş.

Tebliğ edilmediği için itiraz edemiyor muyuz Bu nasıl iştir yavArabayı satmadan önce yemişsem cezayı arabayı nasıl sattım ben noterde çıkmıyor mu bu borç?

• benım aracım gozukmuyor sistemde kaçıncı yuzyıldayız hala dogru durust hizmet yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.