Şimdi Ara

### IntelliscreenX ortak satin alma basligi ### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
6
Favori
24.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncum

Sabahın bu saatinde bir soru da benden:

Bu 5 kişi sınırı nereden kaynaklanıyor? AppStore alışkanlığı mı? 5 değil de 500 kisinin ortak olmasını engelleyen nedir? "Ar damarı" hariç bir cevap var mı bu soruya?

Bı soru dedim 4 soru sordum. Sıkmadım di mi? 5 mi oldu? 6...

Saurik abimiz böyle istemiş. Yapacak birşey yok. Herhalde bu 5 sayısı 1 kişinin max. olabilecek cihaz sayısı ile belirlenmiş olabilir.
  • 2. Grup
    Kuray
    bahadr35 ( odemeyi alacak kisi )
    Ahmet©
    halukkilic gönderildi
    cihanyildiz gönderildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Ben de adımı listeye yazdırmak istiyorum ama aklımda 1 soru var, onun cevabını aldıktan sonra emin olacağım.

Bu tweak için cydia'ya bir google hesabı tanımlıyoruz. Bu hesap, isx için olan ortak hesap. Peki ben daha sonra tek başıma başka bir tweak'i satın almak istedim diyelim. Cydia'ya yine google hesabı ile giriş yapmam gerekecek ama kendi hesabımla. Bu durumda da cydia'da ortak hesaptan çıkış yapmam gerekecek. Bu durum sorun yaratmaz mı?

Cydia'da giriş yapınca hesabı cihaza bağlamak için onay istiyor. Bu işlem link işlemi. Link işleminden sonra google hesabıyla udid numaranız eşleştirilip saurik server'da tutuluyor. Artık o hesaba alınan uygulamalar sizin udid'nize de tanımlanmış oluyor. Doğal olarak tekrar üye girişi yapmanıza gerek kalmıyor. Direk uygulamayı yükleyebiliyorsunuz.

Yani belirttiğiniz durum sorun yaratmıyor. Ben bu şekilde kullanıyorum.

Tabi ilerde biz bu işi abartıp her uygulama için ayrı bir hesap açarsak belki sorun çıkar. Komple dh olarak ban yeriz saurik'ten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 1 Ocak 2012; 10:41:46 >

• Ilk grup icin odeme yaptim.

Kullanan arkadaslar bir degerlendirme yapabilir mi performans hakkinda?

Simdiden tesekkurler.
  • Lutfen beni de ekler misiniz.

Ödemeyi kime gondermem gerektigini soylemeniz yeterli.
  • ilk grup için bende ödeme yaptım....
  • 3. guruba son kisi arkadaslar hadi. :)
  • Listeler güncel.
  • Yukleme yaptiktan sonra aktiflestirmeye calistigimda " Daemon connection failed" hatasi aliyorum.Cozumunu bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentencedTR

Yukleme yaptiktan sonra aktiflestirmeye calistigimda " Daemon connection failed" hatasi aliyorum.Cozumunu bilen var mi?

Hocam ilk mesajda çözümünü yazmıştım. Cihazı kapatıp açın düzelecektir.
  • programı nasıl yüklüyoruz telefona arkadaşlar onu bulamadım. Cydia nın heryerine baktım Cydia Store da da yok bu

Satın alacağım ama yüklemeyi nasıl yapacağız biri açıklarsa iyi olur.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: venedik

programı nasıl yüklüyoruz telefona arkadaşlar onu bulamadım. Cydia nın heryerine baktım Cydia Store da da yok bu

Satın alacağım ama yüklemeyi nasıl yapacağız biri açıklarsa iyi olur.

Teşekkürler

Cydia'yı açtığınızda ana sayfada reklamı var hocam.
  • intelliID var hocam bumuu
  • okhocam diğer intelliborn ürünlerinin içinde buldum yükledim
  • 3. Grubun sonuncusu ben olabilirim hocam :)
  • Bu tarz bir grup gta 3 ve infinity blade 2 için oluşturulsa çok hoş olur, jb bekleyen 4s sahipleri için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 1 Ocak 2012; 14:33:29 >
  • benide ekleyin bir kişilik boşluğa lütfen
  • son boşluğa 3 aday :P 4. grubu açalım paypalı olan biri olsun da grupta
  • 3. Grup ( satin alindi odemeler kutri'ye )
    HiPoKondRiyaK_07
    Jadgo
    GhostBalaclava
    kutri ( odemeyi alacak kisi )
    Boş

3. grubun son katılımcısı sanırım @m_1907 olacak çünkü ilk mesajı o göndermiş.

@kutri Hocam ödemeyi yaptığınızda önünüze çıkan toplam ücret nedir? Onu söylerseniz, 5'e bölüp gerekli tutarı size gönderebiliriz.
  • Listeler güncel
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.