Şimdi Ara

### IntelliscreenX ortak satin alma basligi ### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
6
Favori
24.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Güzel uygulama jb yok maalesef bende

hani jb ile hersey ucretsizdi :) ben mi yanlış biliyorum

Evet yanlış biliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Peki jb li olduğu halde nasıl paralı oluyor uygulama ciddi ilk defa jb li kullanıp uygulamaya para verenleri görüyorum cidden saka değil ilkez gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jb bedava uygulama oyun demek degildir. Jb sistem dosyalarina erisip telefonu daha efektif hale getiren bir platformdur. Bazi uygulamalar cok iyiler ve parayi hakediyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Peki jb li olduğu halde nasıl paralı oluyor uygulama ciddi ilk defa jb li kullanıp uygulamaya para verenleri görüyorum cidden saka değil ilkez gördüm

Bu uygulama bildigimiz anlamda appstore uygulamasi degil. Cydia'daki bir sistem dosyasi. Tweak deniyor bunlara. Bunlara jb ile erisebiliyoruz ve bazilari da ucretli oluyor. Yani appstore ayri, cydia ayri.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

quote:

quote:

quote:

Bu uygulama bildigimiz anlamda appstore uygulamasi degil. Cydia'daki bir sistem dosyasi. Tweak deniyor bunlara. Bunlara jb ile erisebiliyoruz ve bazilari da ucretli oluyor. Yani appstore ayri, cydia ayri.

Banada arkiler yap jb oyun navigasyon vs vs aklına ne gelirse ucretsiz derdi demek tam
    Free değilmiş güzel uygulama ama keske ios ta da android gibi ana screen den wifi gps blu vs kapatıp açılsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Banada arkiler yap jb oyun navigasyon vs vs aklına ne gelirse ucretsiz derdi demek tam
    Free değilmiş güzel uygulama ama keske ios ta da android gibi ana screen den wifi gps blu vs kapatıp açılsa

Böyle bi özellik var zaten. Adı SBSettings. Belkide ios'un ilk tweak'lerinden biridir.
    Jb'yi yapmayrak çok büyük şeyler kaçırıyorsunuz.

• satın alacağım ama nasıl paylaştıracağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

satın alacağım ama nasıl paylaştıracağız?

Mail adreslerini girerek paylastiriyoruz.
  • quote:

hocam baska forumda diyorki satın alan kişi google hesabını veriyor diyerlerine giriş yapınca tweak satın alınmış gözüktü için kurabiliyorsunuz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanyildiz

quote:

hocam baska forumda diyorki satın alan kişi google hesabını veriyor diyerlerine giriş yapınca tweak satın alınmış gözüktü için kurabiliyorsunuz diyor

Simdi abdullah arkadasimiz anlatti sanirim soyle oluyor aynen kopyaliyorum ;

Tanımlama falan yokki. Siz birtane google hesabı açacaksınız. Yeni hesap açmanızı öneririm. Bu hesapla cydia'ya da oturum açıp uygulamayı paypal üzerinden satın alacaksınız. Sonra gmail hesabının şifresini bize vereceksiniz.

Bizde 1 er cihazda verdiğiniz gmail hesabı ile giriş yapıp uygulamayı aktif hale getireceğiz.

Biraz güvensiz duruyor. Ama yapacak başka birşey yok.
    Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

• satın aldım diğer arkadaşlar ulaşırsa bana hesap bilgilerini vereyim

2. Grup
    Kuray
    bahadr35 ( odemeyi alacak kisi )
    Ahmet©
    halukkilic
    cihanyildiz gönderildi
  • Benide yazin pm ile bilgilendrme yaparsaniz sevinirim
  • Liste guncellendi.
  • Ara Toplam $9,99 USD
    Toplam $9,99 USD
    Ödeme $9,99 USD
    Ücret kart ekstrenizde "PAYPAL *CYDIASAURIK" olarak görünecektir
    Ödemenin gönderildiği adres: saurik@saurik.com
    Giriş miktarı 19,54 TL
    Geliş miktarı $9,99 USD
    Döviz kuru: 1 TRY = 0,511258 USD
  • sen jbyi yap o kadar faydalan sonra de ki hani jbde herşey ücretsidi de.
    bağış yapın , onuda yapmıyorsanız böyle paralı alın.
    bende şuan celeste,pwntunes ve photoslbums var. eğer ios5 olsaydım bunuda alacaktım ben.böyle düşünmeyin lütfen.
  • 5 kişi yükleyebiliyorsa güzelmiş
  • Ben de adımı listeye yazdırmak istiyorum ama aklımda 1 soru var, onun cevabını aldıktan sonra emin olacağım.

Bu tweak için cydia'ya bir google hesabı tanımlıyoruz. Bu hesap, isx için olan ortak hesap. Peki ben daha sonra tek başıma başka bir tweak'i satın almak istedim diyelim. Cydia'ya yine google hesabı ile giriş yapmam gerekecek ama kendi hesabımla. Bu durumda da cydia'da ortak hesaptan çıkış yapmam gerekecek. Bu durum sorun yaratmaz mı?
  • Sabahın bu saatinde bir soru da benden:

Bu 5 kişi sınırı nereden kaynaklanıyor? AppStore alışkanlığı mı? 5 değil de 500 kisinin ortak olmasını engelleyen nedir? "Ar damarı" hariç bir cevap var mı bu soruya?

Bı soru dedim 4 soru sordum. Sıkmadım di mi? 5 mi oldu? 6...

• quote:

Ben de adımı listeye yazdırmak istiyorum ama aklımda 1 soru var, onun cevabını aldıktan sonra emin olacağım.

Bu tweak için cydia'ya bir google hesabı tanımlıyoruz. Bu hesap, isx için olan ortak hesap. Peki ben daha sonra tek başıma başka bir tweak'i satın almak istedim diyelim. Cydia'ya yine google hesabı ile giriş yapmam gerekecek ama kendi hesabımla. Bu durumda da cydia'da ortak hesaptan çıkış yapmam gerekecek. Bu durum sorun yaratmaz mı?

bir kere alip kurunca udid numarasina islendigi soyleniyor,ozaman kullandigimiz hesaptan ziyade o udid numarasinca satin alinmis gorunmesi onemli.sanki bikere kurunca hesapla isimiz bitiyor gibi.bence mantikli olan bu ama daha iyi bilen arkadaslar aciklayacaktir durumu.
  • Ben yükledim sorunsuz. Teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.