Şimdi Ara

Intel'in 6 çekirdekli Core i7-990X Extreme Edition işlemcisi 7030MHz'e hız aşırtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KIrdığınız en güzel rekor kendi hava soğutmanızla stabil olarak kırdığınız rekordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95
    KIrdığınız en güzel rekor kendi hava soğutmanızla stabil olarak kırdığınız rekordur

Bunu yapanlar zaten güzellik için değil sıralamaya katılmak ve reklam için.
    ev kullanıcısı için dediğin doğru
  • anca wimndows açılmıştır önemli olanı stabil değeri değilmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübülüp
    anca wimndows açılmıştır önemli olanı stabil değeri değilmidir

Değildir cpuz onayı alacak kadar açık kalsa yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 GHZ çıksa ne olcak...? Ver Sıvı Azot'u ;)

Bana göre esas hız aşırtma makinanın günlerce stabil çalışması, kitlenmemesi ve aşırı ısınmamasıdır...

Gerisi hikayedir...! 20 GHZ 5 dakka çıksa nolur çıkmasa ne olur? Sen bunu günlerce kullanabiliyormusun?

Bunlar komediden başka bir şey değildir...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

20 GHZ çıksa ne olcak...? Ver Sıvı Azot'u ;)

Bana göre esas hız aşırtma makinanın günlerce stabil çalışması, kitlenmemesi ve aşırı ısınmamasıdır...

Gerisi hikayedir...! 20 GHZ 5 dakka çıksa nolur çıkmasa ne olur? Sen bunu günlerce kullanabiliyormusun?

Bunlar komediden başka bir şey değildir...!

Başka söze gerek yok...
  • dedem yapamaz ama ben yaparım
  • kaybolun yaa sizin başka işiniz gücünüz yok mu.. azot muş..biz evde azot bulamıyoz adam işlemci aşırtıyo azotla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

kaybolun yaa sizin başka işiniz gücünüz yok mu.. azot muş..biz evde azot bulamıyoz adam işlemci aşırtıyo azotla...

Havada %70-75 arası bedava azot var
  • Benim Dedemin Babası Bile Yapar
    Not-Halen Yaşıyor
  • Azotu bol buldular heralde.
  • o kadar atraksiyona gerek yok 3.0 forever :D
  • Çağla Şıkel Bodrum'da kiminle görülmüşse görülmüş... Core İ7 de ne kadar hıza çıkmışsa çıkmış... Fark göremiyorum. Neyleyim ben o hızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Çağla Şıkel Bodrum'da kiminle görülmüşse görülmüş... Core İ7 de ne kadar hıza çıkmışsa çıkmış... Fark göremiyorum. Neyleyim ben o hızı.

Benim olmadıktan sonra dimi
  • dedem de yapar falan diyonuz da, önemli olan gerekli koşullar sağlandığında o hıza ulaşabilmesidir. bu onun max güçü. elbette biz böyle kullanamıyoruz ama bu işlemcinin yüzünden değil...
  • bu işlemcilerv 2000 tl civarında satılamayınca heralde böyle bir çözüm bulmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

Orijinalden alıntı: deuhcb

quote:

Orijinalden alıntı: RiPPeR91

Şu haberlere ayar oluyorum ya bizim için önemli olan standart bileşenler, çok sesli olmayan bir hava soğutmayla max ne kadar hızı gördüğüdür.

yorumunu tebrik ediyorum tam benim düşüncem hatta okumasam buna benzer bişey yazıcaktım. İntel yada amd farketmez sıvı azot gibi bi maddeyle şukadar hızı gördük demesinler arkadaşın dediği gibi hava soğutma ile başarın bu işi dünya rekoru sizin olsun :). bide şunu merak ediyom sıvı azot ile o işemci kaç saat calışabiliyo 1 mi 2 mi evin altından petrol yada bor falan cıkarsa denemek isterim :)

Aynı düşünce içerisindeyim..

aynı düşüncedeyim. Böyle haberler gereksiz. Hava soğutmayla denesinlerde görek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yuh be kardeşim, bu hızı nerede kullanacaksın.. sanki son program ve oyunlara i7 yetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanak.apti

yuh be kardeşim, bu hızı nerede kullanacaksın.. sanki son program ve oyunlara i7 yetmiyor

intel i5 2500k butun oyunlara yetiyo

Not:Hava soğutma ile 12ghz yi gordu dedem
  • Şu videodanda hatırlarsınız,http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/Cilgin-Turkler-dunyaya-meydan-okuyor-7GHzin-uzerine-ciktik-uc-dunya-rekoru-kirdik.htm

İntel işlemcilerin - derecelerde sorun çıkardığı söyleniyodu ?
    İntel bu sorunu aşabildimi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.