Şimdi Ara

Intel'in 6 çekirdekli Core i7-990X Extreme Edition işlemcisi 7030MHz'e hız aşırtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RapscallioN

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN

xtreme edition + sınırsız sıvı azot normaaal

evet normaalll o yüzden her taraftan fışkırıyor 7 ghz lik işlemciler.

Daha dedem de yaparcılar gelecek bekle

Olayı cozmussun sen hocam

• nenemde yapar dedemde yapar diyeceginize birakin dedenizi nenenizi kendiniz yapinda gorelim
  • Sanırım gigabyte anakartların reklamını yapmak için başka bir yol bulamadı. Dedem yapar ninem yapar gibi zırvalarla uğraşadurun i7 990x sanki başkasının elinde 7 ghz e çıkmayacakmış gibi bir haber oluşmuş ortada. Olay gigabyte ın reklam taktiğidir bence
  • http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Core-i7990X-Gigabytein-yeni-anakarti-X58AOC-ile-71GHze-cikartildi.htm

bu olaydan farkı var mıdır? Şubatta zaten 7.1GHz e çıkartmışlardı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Sanırım gigabyte anakartların reklamını yapmak için başka bir yol bulamadı. Dedem yapar ninem yapar gibi zırvalarla uğraşadurun i7 990x sanki başkasının elinde 7 ghz e çıkmayacakmış gibi bir haber oluşmuş ortada. Olay gigabyte ın reklam taktiğidir bence

Kesinlikle katılıyorum.Zaten bu tur seyler tamamen reklam amaclı.Yakında baska rekorlar baska markalar altında gorecegimizden hic suphem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie
    quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN xtreme edition + sınırsız sıvı azot normaaal
    evet normaalll o yüzden her taraftan fışkırıyor 7 ghz lik işlemciler.
    Daha dedem de yaparcılar gelecek bekle

Onlara gerek yok. Bizim forumda e8600'cüler vardı mesela voltajsız 4.2 ghz. Gigabyte gtx460'cılar var mesela voltajsız 900mhz Şimdi daha pek türemediler ama geçen biri yazmış abi 1,4 verdim 2500k 5 ghz diye. Yakında bırak 1,4'la 5ghz'yi voltajsız 4.8 gördüm 1,22 verirsek 5 olur diyenler de çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 30 Mayıs 2011; 10:52:07 >

• dedeleri bu kadar küçümsemeyin..

Intel'in 6 çekirdekli Core i7-990X Extreme Edition işlemcisi 7030MHz'e hız aşırtıldı
  • aklıma gelmişti
  • eğitim şart
  • Uygun düşürürsek ileride alırım bir tane, gelecekteki upgrade im bu işlemcide
  • overclock da neymiş. yapın 5 ghz de normal çalışan bir işlemci de alkışlayalım. neiye işlemciyi pyiasaya sürüp sonra overclock yaptırıyorsunuz ki? daha 4 ghz de bir işlemci bile sunamadılar piyasaya, tüm işlemciler 3,9 sınırında takılıyor, bu P4 ten beri böyle, gelin 5 * 4 bir işlemci yapın (5 ghz dört çekirdek) bizde alkışlayalım. önceki işlemcimde 3,0 dı bu da 3,0, gelecekte alacağımda 3,0 olcak. Intel 22 nm ye düşüyor, 11 e düşse ne olacak, yine 3,0 tabanlı işlemciler üretecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

kolay birşey sanan bazı dengesizler ve hala " hava soğutmada bu değerleri yap da görelim " mantığınız ve ezikliğiniz devam edecek sizin gibi tipler bu forumda oldukça çok güldüm yorumlara:))

Bende böyle tepeden bakan dantelden bozma apartman entellerin dengesizce yazdıkları mesaja uyuz oluyorum.Nerdeyse sınırsız imkanlarla adam en üst düzey donanım ve sıvı azot ile bunu başarmış.Tebrik ederim.Ancak yerli çalışmalarda bir kaç yıl once Hidrojen ile P4 de bu hızları yakalan bir grubun videosu vardı.O/C pahalı bir tutkudur.İmkan meselesi.NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-KaoSee

quote:

Orijinalden alıntı: recaus

dedemde yapar

quote:

@lTriviuml benim dedemde yapar

vAlla benım Dedem yapamaz

Dedem gençken yapmış
  • Saymayız bunu. zira ht açık değil. Birde bu frekans için voltaj çok düşük. muhtemelen sadece windowsu açmıştır. stabilite felan hak getire.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_Bad

quote:

Orijinalden alıntı: D-KaoSee

quote:

Orijinalden alıntı: recaus

dedemde yapar

quote:

@lTriviuml benim dedemde yapar

vAlla benım Dedem yapamaz

Dedem gençken yapmış

Dedem o ne la der
  • Bende benim işlemciyi 12ghz ye çıkardım :) hemde hava sogutma ile :D bunlar daha bişey deil :)
  • ben işlemciye işlemci demem ! benim olmadıktan sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

7ghz e amd işlemcilerde çıkıyor 8-9ghz çıkmıyo mu bu işlemciler

AMD'nin 300 liralık işlemcisi ile Intel'in 2000 liralık işlemcisini aynı performansta görmek güzel
  • Açmayın dedeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawnOnur

quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Sanırım gigabyte anakartların reklamını yapmak için başka bir yol bulamadı. Dedem yapar ninem yapar gibi zırvalarla uğraşadurun i7 990x sanki başkasının elinde 7 ghz e çıkmayacakmış gibi bir haber oluşmuş ortada. Olay gigabyte ın reklam taktiğidir bence

Kesinlikle katılıyorum.Zaten bu tur seyler tamamen reklam amaclı.Yakında baska rekorlar baska markalar altında gorecegimizden hic suphem yok.

(Y)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.