Şimdi Ara

Intel de ekran kartı üretse nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence müthiş olur şimdiden başlasalar zaten iris proyu geliştirse de koysa pcb üzerine gt630 seviyesinde bişi oluyor başlasa alt seviyeden geliştire geliştire müthiş olur. Bıktım işlrmcide tek ekran kartında 2 üretici olmasından yani 5-6 tane olsa müthiş rekabet olur bize yarar alma seçeneğimiz artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Bence müthiş olur şimdiden başlasalar zaten iris proyu geliştirse de koysa pcb üzerine gt630 seviyesinde bişi oluyor başlasa alt seviyeden geliştire geliştire müthiş olur. Bıktım işlrmcide tek ekran kartında 2 üretici olmasından yani 5-6 tane olsa müthiş rekabet olur bize yarar alma seçeneğimiz artar.

işlemcilerininin üzerinde var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbeewah

quote:

Bence müthiş olur şimdiden başlasalar zaten iris proyu geliştirse de koysa pcb üzerine gt630 seviyesinde bişi oluyor başlasa alt seviyeden geliştire geliştire müthiş olur. Bıktım işlrmcide tek ekran kartında 2 üretici olmasından yani 5-6 tane olsa müthiş rekabet olur bize yarar alma seçeneğimiz artar.

Tamam ben de ne dedim iris proyu alıp pcb üzerine oturtabilir dedim yani işlrmciden alıp ekran kartı görünümüne kavuşturabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahbeewah

quote:

Tamam ben de ne dedim iris proyu alıp pcb üzerine oturtabilir dedim yani işlrmciden alıp ekran kartı görünümüne kavuşturabilir.

zaten çoğu firma 2-3 firmanın ürettiği ürünleri referans alıp üstüne fanlar ekleyip kendi logosunu koyup birazda optimize ederek piyasaya sürüyorlar bunu intel'de yapabilir ama yapmıyor bence bi sebebi olmalı

• i740'tan beri böyle bir girişimleri olmadı sanıyorum:http://en.wikipedia.org/wiki/Intel740
    Tabii Larrabee'yi saymazsak

Detaylı bilgi ve analizlerim olmasa da, Intel'in harici bir kart üreteceğini zannetmiyorum.
    Hatta Nvidia ve AMD'nin harici kartları geliştirmeye devam etmesi için dua edelim derim. Yüksek performanslı GPU'lara olan talep azalıyor; eğer, Oculus Rift gibi çözümler gerekli ivmeyi sağlamazsa, oyuncular için PC ve upgrade mantığı bile değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Şubat 2015; 15:45:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

i740'tan beri böyle bir girişimleri olmadı sanıyorum:http://en.wikipedia.org/wiki/Intel740

Detaylı bilgi ve analizlerim olmasa da, Intel'in harici bir kart üreteceğini zannetmiyorum.
    Hatta Nvidia ve AMD'nin harici kartları geliştirmeye devam etmesi için dua edelim derim. Yüksek performanslı GPU'lara olan talep azalıyor; eğer, Oculus Rift gibi çözümler gerekli ivmeyi sağlamazsa, oyuncular için PC ve upgrade mantığı bile değişebilir.

Yani bu oyunlar nerdeyse gerçek gibi grafiklere ulaştıkar 3-4 seneye tam gerçek hayatla aynı olur bence o zaman neyi güncellicez hep aynı grafikli oyunlar çıkacak.

• quote:

i740'tan beri böyle bir girişimleri olmadı sanıyorum:http://en.wikipedia.org/wiki/Intel740

yüksek performanslı ekran kartlarına talep azalmıyor alt segmente olan talep azalıyor.

Ben ilerde Pro kartlar ile kullanıcı kartların birleşiceğini düşünüyorum. Ekran kartları sadece oyun oynatmıyor artık programcılar daha hızlı adapte olsalardı şuan güçlü işlemci değilde güçlü ekran kartlarına yönelirdik diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yani bu oyunlar nerdeyse gerçek gibi grafiklere ulaştıkar 3-4 seneye tam gerçek hayatla aynı olur bence o zaman neyi güncellicez hep aynı grafikli oyunlar çıkacak.

Aslında, hala gelişebilecek konular var. Mesela günümüz sistemleriyle, bir şehrin gerçek fiziklerle yıkılması veya open world oyunda bir noktaya ışınlanma gibi şeyler mümkün değil.
    Ancak, bunları gerektirecek oyun sayısı az.

@Reanimate

Oyuncular arasındaki talebi kastettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Şubat 2015; 17:12:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.