|
Merhabalar ben bundan 2 sene önce bir kıza hakaret etmiştim.Geçtiğimiz sene karakolda ifade verdim şahsı tanımıyorum olayın olduğu günü hatırlamıyorum biri hesabıma girmiş ve küfür etmiş dedimm olaydan haberim yok ve mesajları silmiş demiştim.Böyle bir suçumda yok daha önce.Sonra olay uzlaştırmaya geldii.Kişiden özür diledim ama kabul etmedi benim için para önemli falan demiş.Kişi konuşmak istemiyor herhangi bir uzlaşma çabasında değil o kadar özür diliyorum ve mahkemeye kadar bekletiyorlar beni.Ben alkollüyken bir hata yaptım kabul ediyorum lakin bu kadar abartılacak ne var bunda ben ana avrad yada şahse ağır bir şekilde küfür etmedimm öyle küfür yok sadece hakaret var. Acaba desem benim hesabıma başkası girdi ben hatırlamıyorum alköllüydüm bunu ben yapmadım diyeee sonuç nereye kadar varılır.Yardımcı olursanız çok seviniirm ben kendime zor bakan borçlarını ödeyen ileride evlenicek biriyim kendi param kendime bile yetmezkenn bu davadan nasıl kurtulabilirim arkadaşlar.Beni ispatlayabilirler mi benim küfür ettiğimi ? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı