Şimdi Ara

Hakaret davası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar çok uzun tutmayacağım. Üst komşum balkondan sarkarak apaçık şekilde bana hakaretler savurmuştu ve polis ile karakola gittik. Gece saati olduğu için "şahitlerim olacak ama şu an insanları rahatsız edemem" dedim. İfademi alan polis memuru tabii sonra savcı size soracaktır diyerek ifademizi aldı ve evimize geri döndük. Çok uzun bir zaman sonra avukatımın aracılığı ile davamın düştüğünü ve uzun zamandır tebliğ mektubunu göndermediklerini söyledi. Davanın düşme sebebi herhangi bir kanıt bulunmaması gösterildi ki şahitlerim olacağını beyan etmiştim. Bu yüzden avukatım cimere şikayet etmemi ve polis memurlarının görevi kötüye kullandığını söylememi istedi. Bununla ilgili kovuşturma olmamasına dair tebliğ elime ulaştı. Avukatım pek bir şey yapılamayacağını söyledi çok zoruma gitti. Oysa 3 şahidim vardı.

Bu durumda ne yapabilirim arkadaşlar? Başka bir yolu var mı? Teşekkürler.

• KYOK kararı size tebliğ edildiyse ve süresi geçmediyse itiraz hakkınız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

KYOK kararı size tebliğ edildiyse ve süresi geçmediyse itiraz hakkınız var.

KYOK nedir bilmiyorum ama davada takipsizlik verildiğinde biz itiraz etmiştik şahitlerimiz var diye ve kabul edilmedi. Daha sonra geçen yıl ocak ayında cimere polisleri şikayet ettik o da bu yıl yani 13 ay sonra geldi. Bütün yollar kapalı gibi. Cevabınız için teşekkürler.

• C.H.N kullanıcısına yanıt

Kyok kovuşturmaya yer olmadığına dair karar'ın kısaltması. Zaten itiraz etmişsiniz, yolları tuketmişsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Kyok kovuşturmaya yer olmadığına dair karar'ın kısaltması. Zaten itiraz etmişsiniz, yolları tuketmişsiniz

Son soru olarak bugün bir polis yakınımız şundan bahsetti. En yakın cumhuriyet savcılığına gidip görüş isteme talebinde bulunmamı ve konuyu anlatmamı söyledi. Tekrar savcının davaya açabileceğinden bahsetti. Böyle bir şey mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: C.H.N

Son soru olarak bugün bir polis yakınımız şundan bahsetti. En yakın cumhuriyet savcılığına gidip görüş isteme talebinde bulunmamı ve konuyu anlatmamı söyledi. Tekrar savcının davaya açabileceğinden bahsetti. Böyle bir şey mümkün mü?

Alıntıları Göster
    kyok kararına itiraz etmediyseniz itiraz ederken şahitlerin isim soy isim tc kimlik numarası adres mernis diye belirterek itiraz edin.
    kyok kararına itirazınız kabul edilmediyse tekrar cumhuriyet başsavcılığına sikayet dilekçesi yazın sahitlerinizi az önce dediğim sekilde isim soy isim tc kimlik numarası adres mernis olarak belirtin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter hakaret davasi
    2 yıl önce açıldı
    TEHDİT DAVASI KARAR HAKKINDA
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.