Arkadaşlar merhaba, Bir araç almayı planlıyorum ve İNSİGNİA GRANDSPORT alma konusunda karar vermek üzereyim. Bu konu hakkında sizlerin de fikrini almak istiyorum.
Yukarıda bulunan kriterlere uygun İNSİGNİA GRANDSPORT tercih etmek üzereyim. Sizce bu fiyata daha iyi araç almak mümkün mü? İnsignia kullananlar memnun mu? |
İNSİGNİA GRANDSPORT Hakkında

-
-
Ben kullanıyorum. Araçtan gayet memnunum. Ancak istediğin kriterdeki aracı o fiyatlara bulabileceğini sanmıyorum. 2017 2018 modelere bu paralar isteniyor.
Tabi söylediklerim excellence paket için geçerli -
-
quote:
Orijinalden alıntı: wetkopat
Ben kullanıyorum. Araçtan gayet memnunum. Ancak istediğin kriterdeki aracı o fiyatlara bulabileceğini sanmıyorum. 2017 2018 modelere bu paralar isteniyor.
Tabi söylediklerim excellence paket için geçerli1.6 CDTI Grandsport şu an 300 bin TL'ye bulmak mümkün. Hatasız ve 15bin km.
-
otomatik şanzımanı ağırkanlı/yavaş kalıyor biraz ve performansı da törpülüyor, onun harici iyi bir model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 6 Aralık 2020; 16:14:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta fiyatlara bir göz atayım dedim. Benim aracım 2019 model ve şu anda 45.000 km de. Muadillerinin fiyatı 340 350 den başlıyordu. 300.000'e hatasız 15.000 km'de araç varsa direkt alın bence. Dacia sandero bile 160.000 lira olmuş. Bu araç için bu fiyatlar gayet makul bence. -
fotodaki araç sanırım excelence değil enjoy veya design
Eğer minimum excelence almazsanız led matrix farlar yok
142 bin km de benim araç memnunum , ve ilk ne yazarsın deseler sürüş keyfi peşine led matrix farlar derim
led matrix farlar kullanıp gördükten sonra kesinlikle vazgeçilmez bir özellik
bir daha eski tip far kullanmak istemezdim
-
quote:
Orijinalden alıntı: wernekefotodaki araç sanırım excelence değil enjoy veya design
Eğer minimum excelence almazsanız led matrix farlar yok
142 bin km de benim araç memnunum , ve ilk ne yazarsın deseler sürüş keyfi peşine led matrix farlar derim
led matrix farlar kullanıp gördükten sonra kesinlikle vazgeçilmez bir özellik
bir daha eski tip far kullanmak istemezdim
Görsel de iki farklı araç var. İkisi de Enjoy.
Excelence almak için 340-350 bin bandına gelmek gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wetkopat
Geçen hafta fiyatlara bir göz atayım dedim. Benim aracım 2019 model ve şu anda 45.000 km de. Muadillerinin fiyatı 340 350 den başlıyordu. 300.000'e hatasız 15.000 km'de araç varsa direkt alın bence. Dacia sandero bile 160.000 lira olmuş. Bu araç için bu fiyatlar gayet makul bence.Kesinlikle haklısınız.
Ben hatasız ve düşük km arıyorum. Bu kriterlerden vazgeçemediğim için, bütçeyi de daha yukarılara çıkartamadığımızdan sanırım en mantıklısı.
İki farklı yer ile görüşüyorum. Sanırım 295 ya da 300 bine bitecek.
-
Araç çok güzel kazası felan yoksa düşünülebilir. Diğerlerinin dediklerini salla her kafadan bir ses çıkar burdan. -
quote:
Orijinalden alıntı: tonodias
Araç çok güzel kazası felan yoksa düşünülebilir. Diğerlerinin dediklerini salla her kafadan bir ses çıkar burdan.Almak istediğim galeriyi araştırmak istedim. İstanbul'da bir firma.
Şikayetvar'a bir arkadaş şikayette bulunmuş, tavanı boyalı aracı hatasız diyerek satmak istediler.
Şikayeti Eylül ayında yapmış. Şikayet ettiği araç İnsignia ve galeride iki ilan var. :)
Şu an ilanda tramersiz, boyasız, değişensiz diye yer alıyor
-
Orası size kalmış. 2. elde böyle durumlarla karşılaşanların haberlerini maalesef alıyoruz. Galeriden asla almayın ve aracın sahibinden bulmaya çalışın. Çok güvenilen bilinen ekspertizlere götürün. Her boyasız-kazasız yazanın arabası düzgün çıkmıyor. Dikkatli olmak lazım 300bin para veriliyor sonuçta. -
Ne bu buzdolabı mı -
Galeriden araç alırken her türlü sürprize açık olmak lazım. Şahsen ben asla galeriden araç almam, tavsiye de etmem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: shkoksal
Ne bu buzdolabı mıÇok iyi espiri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X