Şimdi Ara

Seat Arona FR+ 2023 hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır Seat Arona FR+ alma arefesindeyim. Daha önce iki kez İbiza bir kez de Leon sahibi olmamın da vesilesiyle Seat ler hakkındaki teknik detaylara genel olarak hakimim. Yalnız birkaç detay konuda kullananların bilgisine ihtiyacım var.

Birincisi araçtaki android auto (veya full link) kablolu mu kablosuz mu? İzlediğim videolarda style+ sahibi birisi kablolu olduğunu söylerken fr+ kullanan birisi kablosuz olduğunu söylüyordu. Araç dokümanlarındaysa kablosuz olduğunu söyleyen bir bilgiye rastlamadım. Kullanım kılavuzunu indirdim orada da kablolu veya kablosuz oluşunun ülkelere göre değiştiği yazıyor.

İkincisi alacağım araçta yarı otonom seyahat asistanı var. İzlediğim videolarda kimse detay belirtmemiş fakat yine style+ sahibi birisi şerit ortalama sisteminin olmadığını ve yalnızca şeritten çıkacakken yani lastik şeridi ezince aracın müdahale ettiğini söylüyor. Donanımlara bakınca style+ araçtaki özellik şerit takip desteği diye geçiyor. Fr+ taki yarı otonom seyahat asistanında şerit takibi aracın şeriti ortalamasını sağlıyor mu?

Üçüncüsü çok önemli değil ama merak ettim FR+ pakette levha okuma var mı?

Sın olarak ben araçtaki önemli eksikliklerin daha iyi jantlar, sunroof, deri/alcantara koltuk ve elektrikli el freni olduğunu düşünüyorum. Haricinde önemli bir eksiklik tespit eden var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç çok kalitesiz . Daha önce bayide test etmiştim binmem ile inmem bir oldu . Araçta ayrıca hiç suv havası olmadığını da söylemeliyim

• Eyvallah ama konu o değil hocam, kalite konusunda soru işaretim yok.

• Seat'ın hiçbir modelinde kablosuz carplay yok diye biliyorum şuanda.

Kendi Leon Syle Visio aracımda şeridi ortalıyor ve 20-30 saniye civarında çok sert viraj yoksa otonom sürüş yapıyor araç. Burada araç ayarlarında "adaptif şerit kılavuzu" seçeneğinin olup olmadığını kontrol etmeniz gerekiyor.

• Teşekkürler cevap için. Arona çok satan bir model olmadığı için alınca göreceğim sanırım.

• kayaco K kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Konuyu hortlatıyorum ama ben de şuan arona fr plus alma arefesindeyim. Kablolu mu kablosuz mu carplay ? Belki şimdi satmışsınızdır. Araçtan memnun muydunuz ? Tavsiye eder misiniz ? Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

• Micbeatz06 M kullanıcısına yanıt

2024 model Fr+'ta kablosuz carplay var, oldukça stabil çalışıyor. Başka sorunuz varsa ise cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varyemez55 -- 28 Temmuz 2025; 18:48:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.