Bildirim
insignia alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 sene sonra yeni kasa gelicek diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha yeni makyaj yedi, Astra K Sedan ile beraber yeni kasa tanıtılması çok büyük ihtimal. Diğer Astra Sedan tanıtım tarihlerini göz önüne alırsak, yeni kasa için 3 yıl var. Beklemeye değmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ikinize de teşekkürler beklemeye değmez dediğiniz gibi
@Ghost Buster @Elsa
Mondeo, superb gibi rakipleri varken varken alinmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: cbascan
Mondeo, superb gibi rakipleri varken varken alinmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Elsa
Daha yeni makyaj yedi, Astra K Sedan ile beraber yeni kasa tanıtılması çok büyük ihtimal. Diğer Astra Sedan tanıtım tarihlerini göz önüne alırsak, yeni kasa için 3 yıl var. Beklemeye değmez
iki sene oldu, bu sene bi daha yediğini sanmam -
İç mekan takur tukur ses yapıyor.Ama opelin efsane arabalarından biri olmaya aday.bence alınır,fiyatları da uygun tank gibi araba
ki ne ...+10.000 (özellikle Superb kısmına halen gülüyorum..İnsignia nerede Süpob nerede -
Bazı arkadaşlar, bu sene makyaj yedi, 3 sene sonra kasa değiştirecek demişler.Yanlış bilgilendirme..2 yıl oldu makyaj yiyeli ..yabancı kaynaklardan okuduğuma göre en geç 2016 sonu yeni kasa gelecek..Türkiye ye gelmesi de 2017 Şubat ı bulur ..Yani max 1,5 yıl var değişime...belki bundan önce olur ama daha geç gelmez..hesabınızı ona göre yapın..acil ihtiyaç yoksa elde de araç varsa onu biraz daha kullanın ..sonra geçersiniz yeni kasa İnsignia nıza -
quote:
Orijinalden alıntı: tartekin
ki ne ...+10.000 (özellikle Superb kısmına halen gülüyorum..İnsignia nerede Süpob nerede
Bir da benden
-
konusu açıldı forumda yeni kasa 2017 de gelecek yani 1,5 yıl var. bence çok kısa bir süre hemen gelir geçer o yüzden çok uygun bir fiyat olmazsa yeni kasa beklenmeli çünkü büyük bir değişim geçirecek casus fotolardan anlaşılan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X